Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα, μου εφεραν μια μηχανη κουρεματος απο Αμερικη και φυσικα λογο αναγκης μετατροπης στα volt πηγα πηρα ενα μετασχηματιστη και δουλευει μια χαρα,,,ομως με λιγη ωρα χρησης ο μετασχηματιστης ΕΚΑΨΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ,,,και οχι απλα εκαψε, αρχισε να λιωνει σε καποια σημεια και το πηρα χαμπαρι απο την μυρωδια, η μηχανη ομως μια χαρα κρυα ηταν...μηπως φταιει που ο μετασχηματιστης που ειναι του 5ευρου και αμα παρω εναν ακριβοτερο λυθει το θεμα η γενικα θα υπαρχει αυτο με τη θερμοκρασια τοσο εντονα? ρωταω μην παω να σκασω λεφτα αδικα...

Δημοσ.

Watt μηχανής; Ποια είναι;

Watt μετασχηματιστή; Ποιος είναι;

Λογικά είτε το δούλευες στο όριο είτε το πέρασες ή απλά πήρες ελαττωματικό.

• Like 1
Δημοσ.

ειναι η Wahl senior η οποια λεει 120volt 60hz 12w...ο μετασχηματιστης ειναι μαρκα με εκαψες για αυτο μαλλον καιει χαχα εκανε 5 ευρω και λεει 220 se 110 volt 50-60hz εως 50wat...λες δηλαδη με καλυτερο μετασχηματιστη να ειναι ενταξει? δηλαδη κανονικα θα επρεπε να μην καιει?

Δημοσ.

To πιθανότερο είναι να ζορίζεται αυτός που πήρες... Γράφει 50 αλλά είναι;;;; Οι Κινέζοι γράφουν οτι θέλουν στις ετικέτες....

Anyway, πήγαινε πάρε έναν απο εδώ μην σου σκάσει ο κινέζικος μπροστά σου και σου πάρει τα αυτιά :P

• Like 1
Δημοσ.

Τον πας πισω για αλλαγη... Θεωρητικά κανει αλλα, κινεζοι! Οπως τ ειπε ο συνονοματος, βαζουν ο,τι θελουν! 

• Like 1
Δημοσ.

δηλαδη παλι καλα που δεν εσκασε...οποτε αμα παρω καλυτερη υλοποιηση δεν παιζει να ζεσταινεται ετσι? καλα τι σας ρωταω και γω τωρα, απλα απο εμπειρια σας με βαση κανεναν αλλο μετασχηματιστη ποιο πολυ ρωταω, σιγουρα θα με βοηθουσατε εαν μου λεγατε καμια μαρκα, εαν υπαρχουν καποιες στανταρ που θα επρεπε να παρω και να ειμαι σιγουρος πως δεν ειναι κινεζικες...

Δημοσ.

Τον μετασχηματιστή που έχεις εκεί μπορείς να τον ανοίξεις μια να δούμε τι έχει μέσα; Αν έχει βίδα, γιατί αν ειναι κουμπωτός βράσε ρύζι...

Το οτι ζεστάθηκε και έλιωσε πάει να πει οτι δούλεψε πέραν των δυνατοτήτων του, αν πάρεις καλό όχι, γιατί να λιώσει;; Δεν είναι λογικό αυτό...

Μπορεί βέβαια η μηχανή να τραβάει peak όταν την ζορίζεις πολλά watt και να τον ζόρισες κι αυτόν αλλά και πάλι να λιώσει το πλαστικό...

Αν είσαι Αθήνα πες μου για να σου πω μαγαζί που φέρνει τέτοια πράγματα και είναι σίγουρα καλά.

Δημοσ.

οντως,,,ειναι κολημενος, καμια βιδα...το περιεργο ειναι πως και σβηστη που ειχα αφησει την μηχανη αυτος συνεχιζε και εκαιγε τρελα, δεν μπορουσα να τον αγγιξω καν...μενω περιστερι...και Αθηνα παω, δεν εχω προβλημα...

Δημοσ.

Αν δεν βαριέσαι στείλε τον πίσω στον Κινέζο που είπε και ο σύνομος γιατί χωρίς φορτίο δεν θα έπρεπε να κάνει κάτι... Αλλά και άλλο να σου στείλει για αλλαγή πέραν απο θερμάστρα δεν........ Αν δεν βιάζεσαι όμως δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις.

Εκεί κοντά σου πρέπει να έχει κανένα Κατουμά αν θυμάμαι καλά αλλά ο Φανός στο κέντρο είναι καλύτερος σε τιμές (Ομόνοια κατεβαίνεις για να πας και είναι ένα στενό πριν το πανεπιστήμιο, Κάνιγγος μεριά).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...