_chris_ Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 λοιπόν, ψάχνω για ένα πρόγραμμα virtual router. γι αυτούς που δεν ξέρουν, πρόγραμμα το οποίο μετατρέπει το pc σε hotspot ώστε να μοιράσεις τη σύνδεση του internet. το ποιο γνωστό είναι το connectify. τι θέλω, να είναι δωρεάν. να μην έχει περιορισμό στους clients που μπορούν να συνδεθούν να μην έχει χρονικό περιορισμό. πχ να μη κλείνει μετά από μια ώρα γενικά ποιό είναι το καλύτερο δωρεάν; έχω δοκιμάσει μερικά και δε δούλευαν όλα. τέλος κατέληξα στο MyWIFIRouter. υπάρχει κάτι καλύτερο;
micos000 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δοκίμασε να κάνεις τον Κινέζο. http://www.pcfaster.com/en/lp/wifiPopularize.php?from=nav (η Baidu είναι Κινέζικη εταιρία ) Και το pc faster το χρησιμοποιώ κανά 3μηνο τώρα και είναι αρκετά καλό.
_chris_ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 πολύ καλύτερο σε σχέση με άλλα που έχω δοκιμάσει. ούτε να κάνω ρυθμίσεις, δουλεύει μια χαρά. 2 wifi adapters έχει ο υπολογιστής, παίρνει ιντερνετ απ το ένα και δίνει από τον άλλον κατευθείαν.
_chris_ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 αν και ίσως έπρεπε να ανοίξω άλλο θέμα ας ρωτήσω εδώ. δοκιμάζω το πρόγραμμα σε laptop, εγώ νόμιζα πως χρειαζόμουν 2 wifi adapters, από το ένα να παίρνω σήμα και να το αναμεταδίδω από το άλλο. παρατήρησα όμως πως μπορεί να γίνει αυτή η δουλειά με μια ασύρματη κάρτα μόνο. δηλαδή αυτή που παίρνει το σήμα να το αναμεταδίδει κιόλας. το δοκίμασα σε 4 μηχανήματα, στα 3 δούλευε κανονικά, στο 1 δε δούλευε και μου έλεγε να συνδέσω το ethernet. η απορία μου, τελικά αυτή η πατέντα μπορεί να γίνει με όλες τις κάρτες wifi ή είναι κάρτες οι οποίες έχουν τη δυνατότητα να συνδέονται σ ένα δίκτυο και συγχρόνως και εκπέμπουν ένα άλλο; δε ξέρω αν τα έγραψα καλά, ελπίζω να καταλάβατε τι θέλω να πω. και για όσους έχουν την απορία γιατί να θέλω να το κάνω αυτό, ήθελα να συνδέσω αρκετά μηχανήματα σ ένα ρουτερ το οποίο όμως δε σηκώνει πολλές συνδέσεις, οπότε για να μοιράσω τις συνδέσεις έκανα το ένα μηχάνημα hotspot ώστε τα μισά να συνδέονται στο ρουτερ και τ άλλα μισά σ αυτό το μηχάνημα.
micos000 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Αντί να δεσμεύεις ολόκληρο pc για να το κάνεις wifi spot γιατί δεν παίρνεις ένα ακόμα φθηνό access point να τελειώνεις; Και τι εννοείς με το "ήθελα να συνδέσω αρκετά μηχανήματα σ ένα ρουτερ το οποίο όμως δε σηκώνει πολλές συνδέσεις"; Ποσα μηχανήματα θέλεις να συνδέσεις; Βάση τουλάχιστον του ip pool μπορείς να συνδέσεις μέχρι 254 ταυτόχρονα και αν ανεβάσεις την μάσκα υποδικτύου και το range στο dhcp server τότε μπορείς να συνδέσεις αρκετές χιλιάδες (άλλο αν δεν αντέχει το ρούτερ).
_chris_ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 είναι λύση ανάγκης μέχρι το τέλος της εβδομάδας. απο Δευτέρα θα διορθωθούν όλα. εξάλλου είναι για 1-2 ώρες την ημέρα μόνο. έχω ένα tp-link το οποίο είναι για πέταμα. έχω 15 υπολογιστές.αν πάω να τους συνδέσω όλους, από κάποιο σημείο και μετά δεν έχουν Internet οι τελευταίοι. και οι τελευταίοι τελευταίοι δε συνδέονται καν. έκανα αυτή την πατέντα λοιπόν και έβγαλα άκρη, όλα καλά. απλά μου έκανε εντύπωση αυτό με την κάρτα, δηλαδή το ένα laptop (με μια κάρτα μόνο) συνδέονταν στο δίκτυο και λειτουργούσε σαν hotspot ώστε να συνδεθούν οι υπόλοιποι, θεωρούσα ότι χρειάζομαι 2 κάρτες γι αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα