lupus_Hegemonia Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Εγώ λέω τα επόμενα μοντέλα ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ τους, να έχουν... 70Mpx κάμερα... ευρυγώνιο φακό fish-eye... και να κάνει και αυτόματα video-conversion! ...Α ρε θυματάρες, καταναλωτές. Πόσο ακόμα θα σας "πιάνουν κώτσο";! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d1versify Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 επιτελους "εφτιαξε" το πλαινο κουμπι! αλλα απο σχεδιαση, πατατα! θα περιμενω το S6 mini αν το βγαλουν ποτε η αντιληψη της αισθητικης ειναι υποκειμενικη. εγω παλι το βρισκω ωραιο και μινιμαλ, σε αντιθεση με τα ασχημα Samsung Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxlightning Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 νομιζω οτι ειστε τοπ τρελοι οσοι λετε οτι καποιο Ζ ειναι πιο ομορφο η ασχημο απο καποιο αλλοσυγκρινετε διδυμα just sayin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonakis6 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Γεια σε ολους τους reviewers του πληκτρολογιου.εχω το z5 2 εβδομάδες.εχουν περασει ολα τα κινητα απο τα χερια μου.απο samsung,iphone,lumia και αλλα πολλα και τελευταίας γενιας.το lag που λετε απλα δεν το εχω δει πουθενα.ουτε στο ανοιγμα καμερας ουτε πουθενα.η οθονη ειναι καταπληκτικη.προσοχη μονο να εχετε απενεργοποιήσει το adaptive brightness για να το καταλαβετε.ειμαι ολη μερα με 4g ανοικτο και η μπαταρια κραταει ικανοποιητικά εως το βραδυ.τα ηχεια εχουν πολυ καθαρο ηχο.η ληψη ηχου στο βιντεο ειναι η καλυτερη που εχω ακουσει ποτε μου.ειμαι επαγγελματιας φωτογράφος και σας ενημερωνω με λυπη οτι η φωτογραφιες της καμερας ειναι αστειες.πλασαριστηκε ως η καλυτερη κάμερα στα κινητά;; γελανε οι πετρες.το DXO site τα πηρε καθαρα απο τη SONY οπως τα πηρε και η νεα ταινια SPECTRE για προωθησουν το z5.στα 8 megapixel η καμερα εχει πολυ καλυτερα αποτελεσματα απο τη ρυθμιση στα 23 που εχει αστεια ποιοτητα.ελπιζω να το φτιάξουν με ενημέρωση λογισμικου.αν δε με πιστευετε μπειτε σε κανενα XDA να ξεστραβωθειτε λιγο γιατι απο τη πολύ διαφημιση παραλιγο να πεισουν και εμενα που το τελευταίο που με νοιάζει προσωπικα ειναι η καμερα αλλα ειπα να ενημερωσω καμποσους που τους ενδιαφερει αρκετα η καμερα.οι κάτοχοι συσκευης μπορουν να τεσταρουν αυτο που λεω με τα 8 και τα 23 MP.η ποιότητα της συσκευης ειναι η καλυτερη που εχω πιασει στα χερια μου.η πλάτη μοιαζει να εχει ερθει απο αλλο γαλαξια.δεν αφηνει δακτυλιες και βρωμιες.η ποιοτητα ομιλιας και ακρόασης εξαιρετικη.η ληψη βιντεο 4k ειναι η καλυτερη που υπαρχει σε κινητο αυτη τη στιγμη επισης.για τη φορτιση δε βαζω και το χερι μου στη φωτια αλλα εχω την εντυπωση οτι ο φορτιστης που δινει στο κουτι ειναι ταχειας φορτισης.σε μια ωρα περίπου μου έχει φορτισει.αν κανω λάθος ας με διορθώσει καποιος.τα γραφικα επισης φανταστικα.για κάποιον που ασχολείται με games θα το καταλαβει κατευθείαν.συνοπτικά το μονο αρνητικο για εμενα ειναι η "καλύτερη" καμερα του κόσμου οπως πλασαριστηκε,πραγμα που δεν ισχυει.και η εστίαση ακομα που ακουστηκε οτι ειναι γρήγορη, νομιζω του iphone ειναι αρκετα πιο αστραπιαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolas7_7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 για τη φορτιση δε βαζω και το χερι μου στη φωτια αλλα εχω την εντυπωση οτι ο φορτιστης που δινει στο κουτι ειναι ταχειας φορτισης.σε μια ωρα περίπου μου έχει φορτισει.αν κανω λάθος ας με διορθώσει καποιος.τα γραφικα επισης φανταστικα.για κάποιον που ασχολείται με games θα το καταλαβει κατευθείαν.συνοπτικά το μονο αρνητικο για εμενα ειναι η "καλύτερη" καμερα του κόσμου οπως πλασαριστηκε,πραγμα που δεν ισχυει.και η εστίαση ακομα που ακουστηκε οτι ειναι γρήγορη, νομιζω του iphone ειναι αρκετα πιο αστραπιαια. Καλημερα φιλε μου, απο οσο ξερω δεν ειναι ταχειας φορτισης, απλα αν το φορτιζεις πχ απο το 40% δεν θελει πανω απο 1,5 ωρα. Αλλα θα το δεις και πανω στο φορτιστη αν λεει volts output 9 και 2Ampere τοτε ειναι ταχυφορτιστης. Αν λεει 1,5 (ή 1500Mha) και 5-5,2volt) δεν ειναι. Οσο για καμερα, εμενα προσωπικα με ενδιαφερει στα 8ΜΡ να τραβαει καλα, τα 23 ειναι υπερβολικα και προσωπικα δεν εχω λογο να τα χρησιμοποιησω. Εκει πως σου φανηκε, ειναι τοσο χαλια ή απλα δεν ειναι κορυφη? Θεωρω πως αν η καμερα του ειναι στον μεσο ορο, δηλαδη ας ειναι και λιγο πιο κατω απο S6 κτλ, το κινητο αξιζει καθως δινει καλυτερη μπαταρια, δινει στεγανοποιηση και ομορφο σχεδιο σε σχεση με τα αλλα. Και ειδικα το αδιαβροχο οταν το χρησιμοποιησεις, καταλαβαινεις τη διαφορα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonakis6 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Καλημερα φιλε μου, απο οσο ξερω δεν ειναι ταχειας φορτισης, απλα αν το φορτιζεις πχ απο το 40% δεν θελει πανω απο 1,5 ωρα. Αλλα θα το δεις και πανω στο φορτιστη αν λεει volts output 9 και 2Ampere τοτε ειναι ταχυφορτιστης. Αν λεει 1,5 (ή 1500Mha) και 5-5,2volt) δεν ειναι. Οσο για καμερα, εμενα προσωπικα με ενδιαφερει στα 8ΜΡ να τραβαει καλα, τα 23 ειναι υπερβολικα και προσωπικα δεν εχω λογο να τα χρησιμοποιησω. Εκει πως σου φανηκε, ειναι τοσο χαλια ή απλα δεν ειναι κορυφη? Θεωρω πως αν η καμερα του ειναι στον μεσο ορο, δηλαδη ας ειναι και λιγο πιο κατω απο S6 κτλ, το κινητο αξιζει καθως δινει καλυτερη μπαταρια, δινει στεγανοποιηση και ομορφο σχεδιο σε σχεση με τα αλλα. Και ειδικα το αδιαβροχο οταν το χρησιμοποιησεις, καταλαβαινεις τη διαφορα.. Στα 8 mp ειναι αστερακι το κινητο.για τη μπαταρια δε το ειχα παρατηρησει εχεις απόλυτο δικιο.απο τη μπαταρία του ειμαι πολυ ικανοποιημένος απολυτα μιας και το iphone 6 που ειχα πριν δε με εβγαζε ουτε για πλακα οσο τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolas7_7 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Στα 8 mp ειναι αστερακι το κινητο.για τη μπαταρια δε το ειχα παρατηρησει εχεις απόλυτο δικιο.απο τη μπαταρία του ειμαι πολυ ικανοποιημένος απολυτα μιας και το iphone 6 που ειχα πριν δε με εβγαζε ουτε για πλακα οσο τωρα. αν στα 8 ειναι οκ, εμενα μου αρκει. Σιγουρα θα ηταν ιδανικα τα 15ΜΡ και τα 23 αλλα μαζευεις υπερβολικο ογκο δεδομενων. Απο εκει και περα η μπαταρια ειναι πιο κατω απο Ζ3 αλλα πολυ καλυτερη απο ολα τα αλλα. Stamina εχεις βαλει? αν οχι, βαλτο και βαλε στις εξαιρεσεις το viber και τετοιες εφαρμογες που θες να λαμβανεις αμεσως μηνυματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BILL5 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 εγω δεν ξερω τι να πω το δικο μου Ζ5 μου βγαζει συνεχεια την τοποθεσια Νεο Λιβυσσιο ενω βρισκει την τοποθεσια μου μετα ξεχνεται και μπενει σε αυτην που ανεφερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yolokeke Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δυστυχώς η μπαταρία σε αυτό και τα νέα μοντέλα X, X performance, Xz, x compact είναι deal breaker. Περιμένω νέο μοντέλο με τουλάχιστον 3300 mAH Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolas7_7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 στο compact δε σου φτανουν τα 2700? απο εκει και περα ο 810 ισως να μην βοηθαει αλλα τα κινητα ειναι οκ σχετικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα