Προς το περιεχόμενο

Sony Xperia Z5 & Xperia Z5 Compact Review

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To Ζ5 για εμένα είναι μία ναυαρχίδα όπως όλες οι άλλες, τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.

Το Z5c είναι σαφώς πιο ενδιαφέρον, καθώς συνεχίζει την ωραία παράδοση των Compact Sony. Αλλά, γιατί να δώσει κανείς τα χρήματα που ζητάει, όταν υπάρχει το Z3c;

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το πρώτο "Ζ" στις αρχές του 2013 ήταν το πιο όμορφο Sony για εμένα. Σε μωβ ή μαύρο.

Απο τοτε, η σειρά όσο πάει και "ασχημαινει" κάπως .

αυτο ακριβως! δεν το φθανει κανεναν το Ζ στο design αλλα δεν καταλαβαινω γτ αλλαξαν σχεδιαστικη λογικη με τα επομενα

Δημοσ.

αυτο που κανετε σε καθε παρουσιαση,το να κανετε τοσο γρηγορες κινησεις κατανταει εκνευριστικό τουλαχιστον...καταλαβαινω οτι το κάνετε για να δείξετε αν κανει lag αλλα μην το κανετε συνεχεια βρε παιδι μου...σταματησα στην μεση το βιντεο γιατι εκνευρίστηκα..παλι..

κατα τα αλλα μεγαλη χαζομαρα να μην εχει ασυρματη φορτιση η ταχεια φορτιση..ουτε καν την υποδοχη στο πλαι για φορτιση με το μαγνητακι που ειχε σε προηγουμενα μοντελα..    

• Like 1
Δημοσ.

Πρώτα από όλα είμαι κάτοχος z3 compact δεν είμαι φαν καμιας εταιρείας, τα κινητά τα βλέπω μια χαρά αν κάποιος έχει ποιο παλιά μοντέλα ίσως είναι υπερβολικό να πάει σε αυτά αν κάποιος δεν έχει δοκιμάσει ίσως πρέπει πριν βγάλει την ολοκληρωμένη άποψη του δεν έκανε τίποτα παραπάνω η Sony στα καινούργια μοντέλα έβαλε ποιο καλό soc δακτυλικο αποτύπωμα και ανέπτυξε της θύρες τις που όλοι το περνάτε και είναι πολύ σημαντικό, είμαι λυπημενος γιατί δεν θα δώσει τα καινούργια update στην σειρά z1 γιατί δεν πιστεύω ότι ο sd800 δεν θα τα καταφέρει κάπου, αν και από ότι είδα το σημαντικό update ήταν αυτό σε lollipop και ποιο πολύ για το γραφικό περιβάλλον

Δημοσ.

ναι, απο εμας περιμενουν να τους πουμε πως να φτιαξουν τα κινητα τους λες και ειναι αποκομενοι απο τον κοσμο!

ας βαλουν τα δυνατα τους για το PS5, δε χρειαζεται ολοι να φτιαχνουν ολα!

Ναι ακριβως απο τους πελατες περιμενεις αποψη στην εμπειρια χρησης οποιουδηποτε προιοντος...αλλιως ζεις στο συννεφακι σου και οχι για πολυ..αποδεδειγμενα.Επισης οταν δινονται τοσα χρηματα σε ερευνα και αναπτυξη περιμενει κανεις να βγει κατι πολυ καλο -αν οχι το καλυτερο-...

Δημοσ.

Το ότι έχετε όλοι άποψη χωρίς να έχετε πάρει κανένα Xperia της σειράς Z το ξεπερνάω.Από εκεί και πέρα εγώ έχω πάρει Z,Z1 και Ζ3 compact και δοκίμασα και το Z5 compact και με βάση τις μεγάλες διαφορές που έχει και στη σχεδίαση αλλά και στην οθόνη και την κάμερα θα πάρω και αυτό μόλις πέσει λίγο η τιμή.

Κατοχος ζ1 κομπακτ ..μεγαλες διαφορες στη σχεδιαση μπορει ,στην οθονη τι αλλαξε ακριβως? και για τη καμερα ναι την αναβαθμισαν προς το χειροτερο ,χωρις καμια βελτιωση στο αθλιο μενου και ειδικα το ψευτο-manual mode εδω και 4 γενιες,ενα μπραβο στους μηχανικους της Sony α λοιπον...

Δημοσ.

Για μενα το μονο που "αναβαθμιστηκε" ειναι το δακτυλικο αποτυπωμα -αρκετα καλυτερο απο πολλα flagships- ,το design και το capless usb που υπαρχει ηδη απο το ζ3+ ...τωρα το οτι για να βαλουν νεα cpu θυσιασαν αποδοση μπαταριας ,βαρος+παχος (λογω μεγαλυτερης μπαταριας) ,θερμοκρασιες ενω κρατησαν παλι 2gb ram ας μου το εξηγησει καποιος που τα ξερει καλυτερα πως θεωρειται αυτο καλυτερο απο το προκατοχο του...

Δημοσ.

Βασίζομαι στην απόδοση της μπαταρίας του!!! Με ανοιχτά τα πάντα χτες μου έδωσε σαν πρώτη μέρα χρήσης 4 ώρες ανοιχτή οθόνη!! και φωτεινότητα στα ύψη!!

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά όταν λέτε πάνω ότι δε σας άρεσε η χωρητικότητα μπαταρίας τι ακριβώς εννοείτε? ? Όταν κάνεις δε δίνει παραπάνω. . Μηπως είμαστε υπερβολικοι? Επίσης ταχεία φόρτιση υποστηρίζει απλά δε δίνει φορτιστή..

Νομίζω ότι τα κινητά αυτά είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί συνολικά..

Όσο για τιμή το μικρό έχει ήδη 470!!

http://www.bestprice.gr/search?q=Z5+compact

Μη λέτε ότι θελετε

• Like 1
Δημοσ.

Όσο για τις διαφορές με προηγούμενη σειρά να ξέρετε ότι δεν φαίνεται ποτέ στα χαρτιά. . Το Z1c από το Ζ3c είχαν πολλές καίτηση ουσιώδεις διαφορές. Μόνο αν τα είχες και τα 2 μπορείς να το καταλάβεις. Συγγνώμη για το 2ο ποστ αλλά από κινητό δεν βρίσκω edit .

Όσο για ραμ και 5 gb να δώσει στο επόμενο μοντέλο θα ζητάτε 6 με τη λογική αυτή. Ξεκολλατε λίγο από ανούσια specs. Ακόμα και το μικρό με τα 2 είναι μια χαρά. Σίγουρα 3 θα ήταν ιδανικά αλλά από εκεί και πάνω δεν έχει διαφορά. Το Android είναι από μόνο του προβληματικό και μπουκωνει τα πάντα.

• Like 1
Δημοσ.

Όσο για τις διαφορές με προηγούμενη σειρά να ξέρετε ότι δεν φαίνεται ποτέ στα χαρτιά. . Το Z1c από το Ζ3c είχαν πολλές καίτηση ουσιώδεις διαφορές. Μόνο αν τα είχες και τα 2 μπορείς να το καταλάβεις. Συγγνώμη για το 2ο ποστ αλλά από κινητό δεν βρίσκω edit .

Όσο για ραμ και 5 gb να δώσει στο επόμενο μοντέλο θα ζητάτε 6 με τη λογική αυτή. Ξεκολλατε λίγο από ανούσια specs. Ακόμα και το μικρό με τα 2 είναι μια χαρά. Σίγουρα 3 θα ήταν ιδανικά αλλά από εκεί και πάνω δεν έχει διαφορά. Το Android είναι από μόνο του προβληματικό και μπουκωνει τα πάντα.

Nαι καλα σιγουρα μια χαρα κανεις τη δουλεια σου και απο τα ζ2 και μετα ,απλα λεμε τι θα μπορουσε να εχει για να δικαιολογησει τη τιμη του και το νοημα της αναβαθμισης ,γιατι πλεον η σονυ ανακυκλωνει τα ιδια και τα ιδια και τα ξαναπουλαει σαν καινουρια...ενω αλλες εταιριες την εχουν ξεπερασει σε διαφορους τομεις κατα πολυ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...