nikosxalilis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 καλησπέρα,εχω vdsl και οι ταχύτητες συγχρονισμού ειναι πανο απο 35 εως 48 στο ρουτερ!..αλλα οταν κατεβαζω αρχεια πανο απο 1 mbps δεν παει ποτε!...ειναι λογικο η κατι παει στραβα?? αυτο ειναι
jkoukos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δοκίμασε μόνο ενσύρματα από κάποιον γρήγορο ftp server.
nikosxalilis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 δυστυχώς δεν με βολευει καθολου ενσύρματα γιατι ειναι στο δωματιο το pc και το ρουτερ στο σαλόνι
Xristaras12 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 χάνεις ταχύτητα στο ασύρματο αναλόγως το σήμα. Δυστυχώς μόνο με καλώδιο θα πάρεις 100% σωστή απάντηση. Δοκίμασε να κατεβάσεις ενώ είσαι δίπλα στο μόντεμ κάποιον driver απο amd/nvidia και δες που τερματίζεις. Επίσης,δοκίμασε σε διαφορετικές ώρες τις ημέρας και κυρίως σε ώρες αιχμής και ώρες που δεν είναι κανείς μέσα,υπάρχει περίπτωση(και πολύς κόσμος παραπονιέται εδω μέσα)για πιταρισμένα DSLAM και δεν υπάρχει εύρος για να σου τερματίσει την γραμμή.
NikosApp Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Κοιτα το wireless οντως εχει αυξομειωσεις στη ταχυτητα... Σωστη μετρηση μονο με καλωδιο μπορεις να κανεις. Βεβαια απο 35 στα 48 (13mbps διαφορα) δεν εχω ξανασυναντησει... Η πιο πιθανη αιτια ειναι ειτε πιταρισμενο DSLAM, οπου στις ωρες που δεν ειναι πολλοι μεσα πας στα 48 και οταν ειναι πιτα πεφτεις αισθητα, ειτε καποια βλαβη στη γραμμη σου η τη καλωδιωση του σπιτιου σου. Για αρχη ως βασικα δοκιμασε να συνδεσεις το ρουτερ κατευθειαν στη πριζα χωρις φιλτρο/σπλιτερ, κανε καμια επανακιννηση το ρουτερ σου, και αν συνεχισει η κατασταση και πιανουν τα χερια σου ανοιξε τη πριζα τηλεφωνου που εχεις συνδεσει το ρουτερ και τσεκαρε για διαβρωσεις στον χαλκο. (φυσικα αν το σπιτι ειναι καποιας ηλικιας)
soteras Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Ενημερωτηκα το vdsl θελει τελειως αλλη καλωδιωση απο οτι asdl πχ απαιτει ενα κεντρικο φιλτρο και μονο το vdsl
NikosApp Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Ενημερωτηκα το vdsl θελει τελειως αλλη καλωδιωση απο οτι asdl πχ απαιτει ενα κεντρικο φιλτρο και μονο το vdsl Ισχυει αυτο οντως απ οσο εχω διαβασει, αλλα πιστευω οτι και κατευθειαν στη πριζα το ρουτερ συγχρονιζει. Φυσικα δεν το λεω με σιγουρια καθως vdsl δεν εχω ακομα. Ας με διορθωσει καποιος αν ειμαι λαθος.
nikosxalilis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 δηλαδή πιο αναλυτικά τι κεντρικο φιλτρο ειναι αυτο??
soteras Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Είναι το φιλτράκι που εχει το κουτι μέσα το όποιο η μια μερια παει στο ρουτερ και οι αλλη στα 200 τηλεφωνα που μπορει να εχει το σπιτι δηλαδη δεν έχεις 200 τηλεφωνα 200 φιλτρα
nikosxalilis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 δεν χρησιμοποιώ τηλεφωνο εχω μονο το ρουτερ στην γραμμή
achilles_g_ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Έχει έναν πολύ καλό οδηγό η cyta για να καταλάβεις την σωστή καλωδίωση. https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα