Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,εχω vdsl και οι ταχύτητες συγχρονισμού ειναι πανο απο 35 εως 48 στο ρουτερ!..αλλα οταν κατεβαζω αρχεια πανο απο 1 mbps δεν παει ποτε!...ειναι λογικο η κατι παει στραβα??

αυτο ειναι

post-344524-0-80119900-1446231445_thumb.png

Δημοσ.

χάνεις ταχύτητα στο ασύρματο αναλόγως το σήμα.

Δυστυχώς μόνο με καλώδιο θα πάρεις 100% σωστή απάντηση.

Δοκίμασε να κατεβάσεις ενώ είσαι δίπλα στο μόντεμ κάποιον driver απο amd/nvidia και δες που τερματίζεις.

Επίσης,δοκίμασε σε διαφορετικές ώρες τις ημέρας και κυρίως σε ώρες αιχμής και ώρες που δεν είναι κανείς μέσα,υπάρχει περίπτωση(και πολύς κόσμος παραπονιέται εδω μέσα)για πιταρισμένα DSLAM και δεν υπάρχει εύρος για να σου τερματίσει την γραμμή.

Δημοσ.

Κοιτα το wireless οντως εχει αυξομειωσεις στη ταχυτητα... Σωστη μετρηση μονο με καλωδιο μπορεις να κανεις. Βεβαια απο 35 στα 48 (13mbps διαφορα) δεν εχω ξανασυναντησει... Η πιο πιθανη αιτια ειναι ειτε πιταρισμενο DSLAM, οπου στις ωρες που δεν ειναι πολλοι μεσα πας στα 48 και οταν ειναι πιτα πεφτεις αισθητα, ειτε καποια βλαβη στη γραμμη σου η τη καλωδιωση του σπιτιου σου. Για αρχη ως βασικα δοκιμασε να συνδεσεις το ρουτερ κατευθειαν στη πριζα χωρις φιλτρο/σπλιτερ, κανε καμια επανακιννηση το ρουτερ σου, και αν συνεχισει η κατασταση και πιανουν τα χερια σου ανοιξε τη πριζα τηλεφωνου που εχεις συνδεσει το ρουτερ και τσεκαρε για διαβρωσεις στον χαλκο. (φυσικα αν το σπιτι ειναι καποιας ηλικιας)

Δημοσ.

Ενημερωτηκα το vdsl θελει τελειως αλλη καλωδιωση απο οτι asdl πχ απαιτει ενα κεντρικο φιλτρο και μονο το vdsl

Δημοσ.

Ενημερωτηκα το vdsl θελει τελειως αλλη καλωδιωση απο οτι asdl πχ απαιτει ενα κεντρικο φιλτρο και μονο το vdsl

Ισχυει αυτο οντως απ οσο εχω διαβασει, αλλα πιστευω οτι και κατευθειαν στη πριζα το ρουτερ συγχρονιζει. Φυσικα δεν το λεω με σιγουρια καθως vdsl δεν εχω ακομα. Ας με διορθωσει καποιος αν ειμαι λαθος.

Δημοσ.

Είναι το φιλτράκι που εχει το κουτι μέσα το όποιο η μια μερια παει στο ρουτερ και οι αλλη στα 200 τηλεφωνα που μπορει να εχει το σπιτι δηλαδη δεν έχεις 200 τηλεφωνα 200 φιλτρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...