Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και λίγο καιρό η οθόνη σβήνει συχνά για 2-3 δευτερόλεπτα και επανέρχεται με το μήνυμα "το πρόγραμμα οδήγησης της οθόνης σταμάτησε να ανταποκρίνεται και ανακτήθηκε με επιτυχία." Και συνήθως μετά από αυτό εμφανίζεται η μπλε οθόνη και κάνει επανεκκίνηση μόνο του. Έχω κάνει όλες τις ενημερώσεις από Windows και drivers της κάρτας αλλά το πρόβλημα παραμένει. Τι να κάνω. Να ξεκινήσω με φορμάτ ή να το πάω κατευθείαν σε τεχνικό; Το πρόβλημα εμφανίζεται πάντα όταν είμαι στο διαδίκτυο και κυρίως στο FB. Η κάρτα που έχω είναι ATI RADEON HD 4800 και την έχω περίπου 6 χρόνια. Επίσης να πω ότι έχω W7 SP1 64bit και μνήμη RAM 3gb. Δεν ξέρω αν έχει καμία σχέση αυτό. 

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Εχω το ίδιο πρόβλημα όταν παίζω hearthstone αλλα συνήθως επανερχεται αν κλείσω το παιχνίδι.  Ποιό φυλλομετρητή χρησιμοποιείς?Το κάνει και με διαφορετικό browser?

Δημοσ.

Εχω το ίδιο πρόβλημα όταν παίζω hearthstone αλλα συνήθως επανερχεται αν κλείσω το παιχνίδι.  Ποιό φυλλομετρητή χρησιμοποιείς?Το κάνει και με διαφορετικό browser?

χρησιμοποιω μονο το google chrome. εχει καμια σχεση αυτο; να δοκιμασω κατι αλλο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε chrome μου έκανε και εμένα μπλέ οθόνη και επανεκκίνηση δοκίμασε και mozila η κάποιον άλλο, αλλα αν επειμένει είναι θέμα hardware.

edit: Δοκίμασε k να απεγκαταστήσεις η να κλείσεις προγραμματα που πιθανόν να δημιούrγησαν πρόβλημα και να κολάνε ή να επιβαρύνουν το pc τρέχοντας στο backround.

Επεξ/σία από alan2
Δημοσ.

σε chrome μου έκανε και εμένα μπλέ οθόνη και επανεκκίνηση δοκίμασε και mozila η κάποιον άλλο, αλλα αν επειμένει είναι θέμα hardware.

edit: Δοκίμασε k να απεγκαταστήσεις η να κλείσεις προγραμματα που πιθανόν να δημιούrγησαν πρόβλημα και να κολάνε ή να επιβαρύνουν το pc τρέχοντας στο backround.

Χρησιμοποιώ τώρα το IE και πάει καλά ως τώρα. Για να δούμε. Μπορεί η αιτία να ήταν το chrome.

Δημοσ.

Τα ίδια προβλήματα είχα και εγώ με την HD 4850 και την αντικατέστησα με την HD 6450 που είχα στο htpc. Δοκίμασε τους catalyst 13.1 μετά από πλήρη διαγραφή των οδηγών μιας και εχτές διάβαζα κάπου ότι οι 13,9 δημιουργούν πολλά bsod. Θα το δοκιμάσω και εγώ το επόμενο Σαββατοκύριακο που θα έχω χρόνο μιας και δεν θέλω ακόμα να αγοράσω νέα κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

Τα ίδια προβλήματα είχα και εγώ με την HD 4850 και την αντικατέστησα με την HD 6450 που είχα στο htpc. Δοκίμασε τους catalyst 13.1 μετά από πλήρη διαγραφή των οδηγών μιας και εχτές διάβαζα κάπου ότι οι 13,9 δημιουργούν πολλά bsod. Θα το δοκιμάσω και εγώ το επόμενο Σαββατοκύριακο που θα έχω χρόνο μιας και δεν θέλω ακόμα να αγοράσω νέα κάρτα γραφικών.

Εχω την 8.0.9. Δεν γινεται να βαλω κατευθειαν την 13.1 και μετα να καταργησω την παλια; Ρωταω διοτι δεν εχω ξανακανει κατι τετοιο.

Δημοσ.

Για την απεγκατάσαστη διάβασε εδώ τι παίζει

http://www.insomnia.gr/topic/565123-%CF%83%CF%89%CF%83%CF%84%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-drivers-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8E%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1/

Τους 13,1 καθώς και τους 12,6 για windows 7 64bit θα τους βρεις εδώ

http://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy/previous?product=legacy2&os=Windows%207%20-%2064

Ας ελπίσουμε ότι είναι θέμα οδηγών και όχι hardware gpu ή psu...

Δημοσ.

Για την απεγκατάσαστη διάβασε εδώ τι παίζει

http://www.insomnia.gr/topic/565123-%CF%83%CF%89%CF%83%CF%84%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-drivers-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8E%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1/

Τους 13,1 καθώς και τους 12,6 για windows 7 64bit θα τους βρεις εδώ

http://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy/previous?product=legacy2&os=Windows%207%20-%2064

Ας ελπίσουμε ότι είναι θέμα οδηγών και όχι hardware gpu ή psu...

Ευχαριστω πολυ φιλε. Παντως 2 μερες με το exlporer δεν με εκανε προβλημα. Αν με κανει θα προχωρησω στην διαδικασια που με προτεινες. 

Δημοσ.

Δοκίμασε στις ρυθμίσεις του chrome να απενεργοποιήσεις την επιτάχυνση υλικού (hardware acceleration)

(στις προηγμένες ρυθμίσεις κάτω κάτω εκεί που λέει σύστημα)

Δημοσ.

Δοκίμασε στις ρυθμίσεις του chrome να απενεργοποιήσεις την επιτάχυνση υλικού (hardware acceleration)

(στις προηγμένες ρυθμίσεις κάτω κάτω εκεί που λέει σύστημα)

Μολις το εκανα φιλε. Ας ευχηθουμε να πανε ολα καλα. Το Chrome το προτιμω απο τo Exlporer

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...