Προς το περιεχόμενο

Android TV box €57 ebay

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασισμένο στο RK3188T με 2Gb RAM και 32Gb NAND flash.

Android 4.4.2 με Playstore και KODI

Δεν είναι ότι καλύτερο υπάρχει αλλά η τιμή του είναι πολύ δελεαστική.

http://www.ebay.co.uk/itm/301559655361

Ο τύπος που το δίνει έχει 12604 πωλήσεις, και έχει δώσει 1830 από δαύτα - βέβαια στην περιγραφή γράφει ότι η τιμή είναι μόνο για 50 τμχ.

Δημοσ.

Μια χαρα θα σου παιξει.. Βεβαια με 20 ευρω επιπλεον πας σε windows μηχανακι!

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρα θα σου παιξει.. Βεβαια με 20 ευρω επιπλεον πας σε windows μηχανακι!

επί παραδείγματι

κανένα αξιόλογο που δεν το έχω ψάξει;

Δημοσ.

Αυτα σε γενικες γραμμες ρε παιδια καλα ειναι; η σερνονται;

Θελω να παρω ενα απο τα 2 τελευταια που ειπατε για σερφαρισμα και youtube και τα βασικα και να το συνδεσω μονιμα με hdmi σε μια 24αρα full hd monitor που εχω μαζι με ενα σετ ασυρματα πληκτρολογιο-ποντικι ωστε να γινει ενα μινι pc

Τι αλλες δυνατοτητες εχουν; για ριχτε ιδεες οσοι τα έχετε ηδη η τα εχετε δουλεψει.

Δημοσ.

Αυτα σε γενικες γραμμες ρε παιδια καλα ειναι; η σερνονται;

Θελω να παρω ενα απο τα 2 τελευταια που ειπατε για σερφαρισμα και youtube και τα βασικα και να το συνδεσω μονιμα με hdmi σε μια 24αρα full hd monitor που εχω μαζι με ενα σετ ασυρματα πληκτρολογιο-ποντικι ωστε να γινει ενα μινι pc

Τι αλλες δυνατοτητες εχουν; για ριχτε ιδεες οσοι τα έχετε ηδη η τα εχετε δουλεψει.

Τα πάντα κάνεις.

Βλέπεις ταινίες, ακούς ράδιο μέσω web, σερφάρεις, δικτυώνεις με τον κεντρικό υπολογιστή και στρημάρεις υλικό, παίζεις παιχνίδια, σκαϊπάρεις, ακούς μουσική, μέχρι και insomnia διαβάζεις.

• Like 2
Δημοσ.

Ε αμα ειναι να διαβασω μεχρι και insomnia τοτε εφυγε η παραγγελια :P

Tο θεμα μου ειναι οκ κανουν πολλα και ωραια πραγματα.κολληματα τρωνε;δεν λεω να το βαλω να κανει 10 πραγματα μαζι αλλα εκει που σερφαρω και σκαιπαρω αν κανω και κατι αλλο θα σκαλωσει; επειδη 2gb ram κτλπ λεω μηπως τα βρει σκουρα..επειδη ειναι αndroid.μηπως να βαλω παραπανω χρημα να τσιμπησω ενα με windows;

Δημοσ.

Γιατί φημίζονται τα Windows για τη διαχείριση μνήμης?  2γβ στο αντροιντ την παλεύουν. 

Σε win θέλεις τα διπλα.  Και υπόψιν τα καλά Windows μηχανάκια κάνουν τα 3πλα λεφτά από αυτό που έβαλα εγώ 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...