Ta3ideftis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Τα πράγματα είναι απλά!!! O Superman ζει ανάμεσά μας!!!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Είδατε πως μερικές φορές ...έχει ο καιρός γυρίσματα? Έτσι, για την ιστορία... 4
ktisipos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Διάβαζα σήμερα και προς μεγάλη μου απογοήτευση πως το nexus της Huawei έρχεται με σοβαρά προβλήματα κατασκευής!! Κρίμα....
mousteris Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Συγγνώμη, στο τελευταίο λύγισμα, του Ευαγγελάτου είναι τα χέρια; 3
vagos456 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μάπα !!!!!! Χαχχαχα πως λυγίζει !!! Έλεγαν για το iPhone 6 , είδαμε και αυτό! 1
itasoulas01 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Φετος υπαρχει μια μικρη περιπτωση να ερθει και σε μενα ο Αγιος Βασιλης...και δεν θα ειναι Nexus... Xiaomi Redmi Note 2 ή OnePlus X!!!
rose21 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Ας δούμε και τι λέει ο αρθρογράφος του Verge για το συγκεκριμένο βίντεο: http://www.theverge.com/2015/10/30/9643538/nexus-6p-bend-test-video Και ένα random πετυχημένο σχόλιο κάτω από το βίντεο: Και άλλο βίντεο με bend test: https://www.youtube.com/watch?v=jlG2qlqadRI και στα lg g4 ,samsung s6 ,iphone 6s ,htc m9 υπο τις ιδιες συνθηκες εκανε το τεστ και τα πηγανε παρα πολυ καλυτερα απο αυτην την κινεζια . Οσο για το verge που ξερω εγω ο καχυποπτος οτι δεν τα πηρε. Τα βιντεο που ανεβασες οι τυποι δεν βαζουν καν δυναμη. 3
Heartl3ss Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά ας είμαστε λίγο ρεαλιστικοί. Το να κάνεις ένα fake βίντεο για ένα κινητό που λυγίζει είναι κατά πολύ δυσκολότερο από το να κάνεις ένα fake βίντεο για κινητό που δεν λυγίζει. Και εγώ μπορώ να πιάσω ένα κομμάτι χαρτόνι, να κάνω ότι προσπαθώ να το λυγίσω, να κάνω τα χέρια μου να τρέμουν απο την δύναμη (η οποία δεν ασκείται στα δάχτυλα μου, αλλά στον καρπό μου) και να φανεί ότι το χαρτόνι είναι φτιαγμένο από τιτάνιο. Από την άλλη το να βρείς ένα κινητό ψεύτικο, πανομοιότυπο με το αυθεντικό 6P, το οποίο λυγίζει πανεύκολα, έχει ακριβώς το ίδιο UI με Android Marshmallow και bootάρει σε 5 δευτερόλεπτα είναι λίγο δύσκολο και άσκοπο. Το μόνο που δέχομαι είναι ότι όντως στο σημείο που ζεστάθηκε με τον αναπτήρα, προφανώς αποδυναμώθηκε το υλικό και έτσι λύγισε. Αλλά όχι, δεν λαμβάνω σε καμία περίπτωση τοις μετρητοίς κανένα απο τα βίντεο με τους τυπάδες που προσπαθούνε τόσο πολύ (παραλίγο να τους φύγει και καμία) και δεν μπορούν με τίποτα να το λυγίσουν. Όλα τα κινητά έχουν μία ευλιγισία, μπορεί να μην μένουν στραβωμένα, αλλά σίγουρα λυγίζουν. Παρόλα αυτά μου είναι δύσκολο να πιστέψω πως με 5 δευτερόλεπτα φλώγας στην οθόνη, το μέταλλο και το γυαλλί, γίνονται χαρτί. Κάτι παίζει εδώ.. 2
Questioner Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Ο οποιοσδήποτε με βασικές γνώσεις φυσικής (μηχανικής) μπορεί να καταλάβει ότι η δομή του gorilla glass έχει αλλάξει: 1ον κατά την χάραξή του με το διαμάντι και τα άλλα σκληρά αντικείμενα 2ον (και σημαντικότερο) κατά το ράγισμα 3ον (εξίσου σημαντικό) κατά την θέρμανσή του στην οποία μάλιστα έχουμε ΑΜΕΣΗ επαφή της φλόγας με την εξωτερική επίστρωση του υλικού (thermal shock you know?) Και όλα αυτά ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ όλως τυχαίως του bend test στο ας-πούμε-σοβαρό βίντεο. Ο μόνος λόγος για να μην το αγοράσετε είναι αν είστε υαλουργός και κουβαλάτε μαζί σας ένα διαμάντι (από φετίχ) και καπνίζετε σαν φουγάρο (ή είστε εμπρηστής). Και σίγουρα όχι μόνο το συγκεκριμένο αλλά κανένα smartphone. Seriously?!? 1
rose21 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Οι παροπιδες που εχουν μερικοι ανθρωποι δεν περιγραφονται.. Το οτι η οθονη εσπασε απο γρατζουνιές,καηκε κατευθειαν, δεν το βλεπουν ,και ακομα υποστηριζουν την συγκεκριμενη συσκευη .... 1
Questioner Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Οι παροπιδες που εχουν μερικοι ανθρωποι δεν περιγραφονται.. Το οτι η οθονη εσπασε απο γρατζουνιές,καηκε κατευθειαν, δεν το βλεπουν ,και ακομα υποστηριζουν την συγκεκριμενη συσκευη .... Συγγνώμη έχεις δει ποτέ οθόνη να σπάει τόσο εύκολα; Με ένα βίντεο του κάθε τυχάρπαστου έβγαλες συμπέρασμα; Κυκλοφορούν άλλα βίντεο που δεν συμβαίνει αυτό. Γιατί να μην ισχύει αυτό που δείχνει η πλειοψηφία και να ισχύει αυτό που δείχνει ο τύπος στο βίντεο; Μήπως θα πρέπει να αναθεωρήσεις λίγο το ποιος έχει παρωπίδες; Μήπως το #bendgate με το iPhone 6 ήταν υπαρκτό λόγω των εκτατοντάδων βίντεο που το αποδείκνυαν; Επίσης τελικά λυγίζει ή δεν λυγίζει το Nexus 6P;; Συμφωνούμε ότι το bend test πρέπει να γίνει σε συσκευή της οποίας η κατάσταση των υλικών και της συναρμολόγησης των είναι άρτια; My 2 cents
rose21 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Η πλοιοψηφια ειναι το verge($_$) και ενας ινδος ηθοποιος ?
rose21 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μπειτε λιγο και διαβαστε τα σχολια των google-huawei fanboys στο βιντεο . Η δικαιολογια τους ειναι οτι η συσκευη ειναι απομιμηση καθως δεν υπαρχει το logo της huawei ενω φενεται ξεκαθαρα σε πολλα σημεια στο βιντεο.....
Questioner Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Η πλοιοψηφια ειναι το verge($_$) και ενας ινδος ηθοποιος ? Ναι... (ας απαντήσω κι εγώ με τον επιλεκτικό και μη αιτιολογικό τρόπο που έχεις και προάγει την συζήτηση) ΥΓ Oh wait. Σωστά. Γιατί το έχουμε πει άλλωστε. "Ποιος αγοράζει xiaomi, meizu, motorola;" (και λοιπές κινεζιές - θα συμπληρώσω). Να και το βίντεο που το αποδεικνύει...
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δηλαδη αν παρω ενα κινητό που εχει ηδη σπασει το γοριλλα γυαλί θα πρέπει να λυγιζει σαν χαρτόνι; Δηλαδή το γυαλί ειναι που καθορίζει αν μια συσκευή λυγιζει η οχι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα