nikoskok2 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Θα μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος. Έχω ένα s4 και σε λευκό φόντο φαίνεται πως έχει υδατογραφημα η οθόνη . Δεν ξέρω αν έχει γίνει ρουτ και πως μπορώ να το δω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
panos- Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Τι υδατογράφημα είναι; Στείλε μια φωτογραφία
nikoskok2 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δεν φαίνεται στην φωτογραφία μόνο με το μάτι σε λευκό φόντο και πάλι φαίνεται αχνά κάτω αριστερά και πάνω λιγότερο έντονα . Πάνω γράφει GROUP PLAY νομίζω
2.1Ohm Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δν είναι υδατογραφιμα burn in είναι το μόνο Ελάττωμα των oled οθονών! Κάνε ένα search στο ίντερνετ και θα καταλάβεις! Δν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις για να διορθωθεί και στο service δύσκολα να στο αντικατάστησουν γτ είναι φυσιολογική φθορά όχι ελλατωμα η προβληματικό υλικό!
leo06 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δν είναι υδατογραφιμα burn in είναι το μόνο Ελάττωμα των oled οθονών! Κάνε ένα search στο ίντερνετ και θα καταλάβεις! Δν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις για να διορθωθεί και στο service δύσκολα να στο αντικατάστησουν γτ είναι φυσιολογική φθορά όχι ελλατωμα η προβληματικό υλικό! αναφέρει πουθενά η samsung οτι είναι φυσιολογική φθορά το burn in?
2.1Ohm Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 αναφέρει πουθενά η samsung οτι είναι φυσιολογική φθορά το burn in? Οχι αλλα ειναι ο τυπος τις οθονης που το επριτρεπει αυτο! Καποια πιξελ "γερνανε" πιο γρηγορα απο οτι καποια αλλα και αμα εχει συνεχομενα ασπρο λογοτυπο σε αυτο το σημειο που σημενει δουλευουν στο φουλ τα πιξελ λογικο να γερασουν σε αυτο το σημειο! Ειναι σαν να περνεις λαστιχα για ποδιλατο/μηχατακι και επειδη κανεις κοντρες με το φρενο με τν πισω ροδα να τα γυρισεις πισω και να πεις χαλασε το πισω λαστιχο πιο γρηγορα απο το μπροστα! ΕΕ λογικο να χαλασει!
AlienTechGR Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Το burn in είναι πρόβλημα και κανονικά πρέπει να καλύπτεται από την εγγύηση.
2.1Ohm Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Το burn in είναι πρόβλημα και κανονικά πρέπει να καλύπτεται από την εγγύηση. Είναι πρόβλημα άμα εμφανισθεί πχ σε 1 μήνα αμα το εχεις χρόνο δν ειναι πρόβλημα είναι φυσιολογικό
AlienTechGR Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Είναι φυσιολογικό να "καίγεται" η οθόνη σε 1 χρόνο;;Και μάλιστα να μην καλύπτεται και από την εγγύηση;;
leo06 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Είναι πρόβλημα άμα εμφανισθεί πχ σε 1 μήνα αμα το εχεις χρόνο δν ειναι πρόβλημα είναι φυσιολογικό και πάλι αναφέρει πουθενά οτι σε καλύπτει για ένα μήνα και όχι για 24?πρώτη φορά το ακούω αυτό
2.1Ohm Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Είναι φυσιολογικό να "καίγεται" η οθόνη σε 1 χρόνο;;Και μάλιστα να μην καλύπτεται και από την εγγύηση;; Μα ΔΕΝ ΚΑΙΚΕ! Απλα γερασαν τα πιξελ επειδη δουλευουν σχεδων τον 2πλασιο χρονο απο οτι η υπολοιπη οθονη πιο γρηγορα και δειχνει τα χρωματα πιο αχνα για αυτο ειναι εμφανες ειναι 100% λειτουργικη και δν υπαρχει καποιο καμενο πιξελ η μη λειτουργικο! και πάλι αναφέρει πουθενά οτι σε καλύπτει για ένα μήνα και όχι για 24?πρώτη φορά το ακούω αυτό Ας το παει στο σερβις για να δουμε εγω ειμαι κατα 99% σιγουρος οτι δν θα του το διωρθωσουν και θα το βγαλουν εκτος! Και δν ειπα οτι το αναφερει πουθενα απλα σκεψου λογικα! Αμα δν ξερει τι τυπο οθονης περνει και δν την μεταχειριζεται οπως πρεπει! Πρεπει να κανει αντιστροφη χρωματων τουλαχιστον 1 φορα την βδομαδα για καμια 1 ωρα να δουλευει φουλ φωτεινοτητα για να ερχεται καπως στα "ισα" του η οθονη!
AlienTechGR Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μα ΔΕΝ ΚΑΙΚΕ! Απλα γερασαν τα πιξελ επειδη δουλευουν σχεδων τον 2πλασιο χρονο απο οτι η υπολοιπη οθονη πιο γρηγορα και δειχνει τα χρωματα πιο αχνα για αυτο ειναι εμφανες ειναι 100% λειτουργικη και δν υπαρχει καποιο καμενο πιξελ η μη λειτουργικο! Ας το παει στο σερβις για να δουμε εγω ειμαι κατα 99% σιγουρος οτι δν θα του το διωρθωσουν και θα το βγαλουν εκτος! Και δν ειπα οτι το αναφερει πουθενα απλα σκεψου λογικα! Αμα δν ξερει τι τυπο οθονης περνει και δν την μεταχειριζεται οπως πρεπει! Πρεπει να κανει αντιστροφη χρωματων τουλαχιστον 1 φορα την βδομαδα για καμια 1 ωρα να δουλευει φουλ φωτεινοτητα για να ερχεται καπως στα "ισα" του η οθονη! Δηλαδή χρειάζονται ειδικές μεταχειρίσεις οι AMOLED;;Και αν όντως ισχύει αυτό,πάλι η Samsung φταίει γιατί δεν ενημερώνει τους αγοραστές.
2.1Ohm Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δεν ειναι οτι θελουν προλυπτηκα για να μν σου εφανισει αυτο το προβλημα!Καθε πιξελ αναβει μονο του δν εχει backlight οπως τις LCD οποτε αν ενα πιξελ μενει συνεχεια αναμενο ειναι λογικο να εχει λιγο χειροτερη απεικονηση χρωματων απο ενα αλλο που ειναι κυριως κλειστο! Στις Amoled οπου ειναι μαυτο ειναι κλειστο και οπου ειναι ασπρο δουλευει στο φουλ το πιξελ! Οποτε αμα εχει ασπρο φοντο πχ η φοντο που γραφει κατι (οπως στην περιπτωση του ΤΣ φανταζομαι) ειναι λογικα εκεινα τα πιξελ να γερασουν πιο γρηγορα αφου δουλευουν στο φουλ!Οποτε αμα κανει αντιστροφη χρωματων το ασπρο θα γινει μαυρο και θα μενουν κλειστα τα πιξελ και οπου εχει μαυρο θα γινει ασπρο και θα δουλεουν στο φουλ οποτε θα αντισταθμηστει καπως και ολα τα πιξελ θα γερνανε μαζι!Οποτε δν φταιει η οθονη ουτε ειναι ελλατωμα ειναι απλα μη ενημερωση και "κακομεταχειρηση" τις οθονης!
leo06 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δεν ειναι οτι θελουν προλυπτηκα για να μν σου εφανισει αυτο το προβλημα! Καθε πιξελ αναβει μονο του δν εχει backlight οπως τις LCD οποτε αν ενα πιξελ μενει συνεχεια αναμενο ειναι λογικο να εχει λιγο χειροτερη απεικονηση χρωματων απο ενα αλλο που ειναι κυριως κλειστο! Στις Amoled οπου ειναι μαυτο ειναι κλειστο και οπου ειναι ασπρο δουλευει στο φουλ το πιξελ! Οποτε αμα εχει ασπρο φοντο πχ η φοντο που γραφει κατι (οπως στην περιπτωση του ΤΣ φανταζομαι) ειναι λογικα εκεινα τα πιξελ να γερασουν πιο γρηγορα αφου δουλευουν στο φουλ! Οποτε αμα κανει αντιστροφη χρωματων το ασπρο θα γινει μαυρο και θα μενουν κλειστα τα πιξελ και οπου εχει μαυρο θα γινει ασπρο και θα δουλεουν στο φουλ οποτε θα αντισταθμηστει καπως και ολα τα πιξελ θα γερνανε μαζι! Οποτε δν φταιει η οθονη ουτε ειναι ελλατωμα ειναι απλα μη ενημερωση και "κακομεταχειρηση" τις οθονης! θέλεις να πεις οτι τα εκατομμύρια κατόχων samsung συσκευών κάνουν αυτό το πράγμα?εμένα μου φαίνεται παράλογο οχι λογικό
PostHelper Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 θέλεις να πεις οτι τα εκατομμύρια κατόχων samsung συσκευών κάνουν αυτό το πράγμα?εμένα μου φαίνεται παράλογο οχι λογικό Και εμενα. Πιο πολυ για ελαφρως ελαττωματικη οθονη μου ακουγεται ολο αυτο. Εκτός και αν πραγματι χρησιμοποιουσε για 10 μηνες πχ φοντο με σκουρα χρωματα γενικοτερα και κατασπρα γραμματα και ηταν ολη την ωρα ανοιχτο κατα αυτο τον τροπο και αλλοιωθηκαν τα πιξελ εκει. Αλλά δυσκολο μου φαινεται ολο αυτο. Γιατι και πολλοι αλλοι το κανουν οποτε θα επρεπε δεξια και αριστερα να ακουγονται παρομοια προβληματα. Μαλλον για ελαττωματικη(σε ηπια πλαισια) οθονη μιλαμε, εξαλλου ειναι λογικο οτι θα υπαρχουν και καποια ελαττωματικα μεσα στα εκατομμυρια κινητα που πουλιουνται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα