kokotas kokos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Παιδία ίσως μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο Σώτος, με το gearbest (αν και ΔΕΝ έχω χάσει ποτέ παραγγελία) είχα "πλακωθεί" άπειρες φορές στο παρελθόν. Το τελευταίο 2μηνο έχει βελτιώσει τις υπηρεσίες του σε μεγάλο βαθμό. Παραμένει όμως κινέζικο, με ό,τι συνεπάγεται αυτό
Sotosgl Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Παιδία ίσως μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο Σώτος, με το gearbest (αν και ΔΕΝ έχω χάσει ποτέ παραγγελία) είχα "πλακωθεί" άπειρες φορές στο παρελθόν. Το τελευταίο 2μηνο έχει βελτιώσει τις υπηρεσίες του σε μεγάλο βαθμό. Παραμένει όμως κινέζικο, με ό,τι συνεπάγεται αυτό Ειναι κοντα στο τετραμηνο που εχει στρωσει και αν επιλεγεις NL Post και δεν εισαι γυφτος για τα 0.15$ εξτρα για το SF δεν θα εχεις προβλημα με τις τσεχικες και Beram αποστολες που ειναι οτι να`ναι. Και αν εχουν τα πραγματα σου σε Stock βλεπεις κατι τετοια. http://prntscr.com/bnfqpl Απο εκει και περα ειπαμε ειναι χρηματιστηριο η φαση. Στο θεμα με τα Pipo ατομα που εκθειαζαν το Banggood πηραν Β διαλογης σαβουρα και τωρα τα γυρνανε αλλα σιγα σιγα,εδωσε ενα μερικο Refund το Banggood 30$ και μερικοι χαρηκαν,θα εδιναν τα λεφτα ομως αν το Banggood ελεγε απο την αρχη with Defects,Dead Pixels,C Grade,Refurbished with faults;(αν τους το εκανε το Gearbest θα βγαιναν με δαδια τα ορκ να κραξουν),απο το Geekbuying παλι πηραν ξεβαμενα Tv Boxes (ε ετυχε στους καημενους). Γενικα ο καθενας ειναι και τι εμμονες εχει ο καθενας και τι ψυχολογικα εχει. Και για να μην παρεξηγηθω αν στραβωσει το Gearbest και αρχισει τις παπαριες εχω καβαντζα affiliates σε ολα τα μαγαζια οποτε δεν ειμαι αιχμαλωτος ενος καταστηματος. 2
kokotas kokos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Μαζί σου! Επίσης να "δώσω" στεγνά το Bang good το οποίο ήταν για αρκετά χρόνια στα "καλά" μου. Τώρα και μετά από 40-45 παραγγελιές το παίζει κινέζος για πράμα 12 δολ. που μου έστειλε λάθος και καθυστερεί τη φάση ζητώντας βίντεο, φωτό κλπ στο πει παλ και ενώ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΗΔΗ ΣΤΕΙΛΕΙ day one στο τίκετ της παραγγελίας (και δεν απάντησε ποτέ βέβαια, γι αυτό και το ντισπιουτ στο πειπαλ). Κάτι άλλα ψιλο φάουλ με έλειψη στοκ (την έφαγε από πειπαλ και πάλι και επέστρεψε το ποσό). Επίσης και στο Buyincoins (50+ παραγγελιές εκεί), τελευταία έχουν αλλάξει πολιτική και ενώ έκαναν αυτόματα refund στο πρόσφατο παρελθόν για τα αντικείμενα που είχαν σε έλλειψη (ενώ έλεγαν σε στοκ), τώρα ή σου σπάνε την παραγγελιά στα 4, ή περιμένεις όσο έχεις υπομονή να στοκάρουν και σου τα στείλουν. Φτιάχνει ο ένας, χαλάει ο άλλος είναι οι κινέζοι 1
Lnk Hlk Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2016 προσωπικά δεν την ξέρω, εσύ έκανες παραγγελία πρώτα και μετά ρωτάς ; επίσης που/πως την βρήκες την συγκεκριμένη σελίδα και είπες να παραγγείλεις ; Βρήκα ένα είδος που με ενδιέφερε σε πολύ χαμηλή τιμή κ είπα να το παραγγείλω. Αναζητώντας το είδος προέκυψε το σαιτ. Το πολύ να χάσω 2€ ... Απλά αναρωτήθηκα μήπως ξέρει κανεις το σαιτ γιατι δεν το είχα ξαναδεί ποτέ.
Lanike71 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Παίδες γεια, Παρήγγειλα από gearbest πριν μερικές μέρες. Αφού το order status δεν είχε αλλάξει τους ενόχλησα και μου είπαν ότι δεν είναι σε στοκ η παραγγελία και περιμένουν σε περίπου 3-7 μέρες το προιόν. Μου προσέφεραν τα γνωστά (ακύρωση, επιστροφή χρημάτων κλπ) αλλά η προσφορά ήταν καλή και δε θέλω να τη χάσω. Τι να κάνω, δεδομένου ότι δε βιάζομαι, χωρίς να σημαίνει ότι θα περιμένω και 6 μήνες; Είχε εμπειρίες κανείς;
Sotosgl Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Παίδες γεια, Παρήγγειλα από gearbest πριν μερικές μέρες. Αφού το order status δεν είχε αλλάξει τους ενόχλησα και μου είπαν ότι δεν είναι σε στοκ η παραγγελία και περιμένουν σε περίπου 3-7 μέρες το προιόν. Μου προσέφεραν τα γνωστά (ακύρωση, επιστροφή χρημάτων κλπ) αλλά η προσφορά ήταν καλή και δε θέλω να τη χάσω. Τι να κάνω, δεδομένου ότι δε βιάζομαι, χωρίς να σημαίνει ότι θα περιμένω και 6 μήνες; Είχε εμπειρίες κανείς; Αν κανεις ακυρωση παιρνεις και εξτρα GB Points (ειναι monitored για Abuse btw) για πες τι πηγες να παρεις. Αν εισαι σιγουρος οτι δεν θα πεσει και αλλο η τιμη τοτε το κρατας και περιμενεις
Lanike71 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Αν κανεις ακυρωση παιρνεις και εξτρα GB Points (ειναι monitored για Abuse btw) για πες τι πηγες να παρεις. Αν εισαι σιγουρος οτι δεν θα πεσει και αλλο η τιμη τοτε το κρατας και περιμενεις Πήρα αυτό: http://ulefone.com/products/u007/features.html Το θεωρώ αξιοπρεπές κινητό για 45 ευρώ. Οπότε μάλλον λες να περιμένω.
Sotosgl Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Πήρα αυτό: http://ulefone.com/products/u007/features.html Το θεωρώ αξιοπρεπές κινητό για 45 ευρώ. Οπότε μάλλον λες να περιμένω. Με τα Presales Preorders και αυτου του ειδους τα προιοντα γινεται παντα μπαχαλο και οι διαθεσιμοτητες ειναι παντα μικρες. Κανε υπομονη και αν δεις οτι η τιμη πεσει ακυρωση στο GB Wallet και ξανα παραγγελια 1
fanikos88 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Γειά σας παράγγειλα το xiaomi redmi note pro στις 5 ιουλίου από vickmall. Στο trakcing number μου δείχνει αυτό: (2016-07-08 08:19 The item is pre-advised) ξέρετε τη σημαίνει; και πότε περίπου θα έρθει; Ευχαριστώ
Lanike71 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Με τα Presales Preorders και αυτου του ειδους τα προιοντα γινεται παντα μπαχαλο και οι διαθεσιμοτητες ειναι παντα μικρες. Κανε υπομονη και αν δεις οτι η τιμη πεσει ακυρωση στο GB Wallet και ξανα παραγγελια Τελικά μετά από 4 μέρες το έστειλαν. Στην αναμονή για παραλαβή τώρα.
Rayven Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα, μια ερωτηση: τα "xiaomi note 3 pro" και "xiaomi 3s" με την 800 band και stable global rom, μονο στο geekbuying θα τα βρω?
stelios18120 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δες μήπως το έχουν και στο gearbest Πριν ρίξεις παραγγελία στείλε μαιλ και τώρα για σίγουρια τι παιζει
Rayven Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δες μήπως το έχουν και στο gearbest Πριν ρίξεις παραγγελία στείλε μαιλ και τώρα για σίγουρια τι παιζει Κοιταξα εκει αλλα στο faq δηλωνουν οτι ειναι china version και δεν υπαρχει δυνατοτητα επιλογης. Στο live chat που τους ρωτησα δεν ηξεραν καν τι ελεγα. Μου απαντουσαν οτι ειναι "unlocked for international use". Θα δοκιμασω και με email αλλα το κοβω χλωμο.
stelios18120 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Οπότε δεν ξέρουν να σου πούνε αν δουλεύει και ή 800αρα μπάντα που το θέλεις και λένε απλά ότι είναι για παγκόσμια χρήση το κινητό...μάλιστα.. Γ ρίξε και ένα μαιλ με την ερώτηση σου μπας και απαντήσουν εκεί και διευκρινίσε οτι το θέλεις για Ελλαδα την συγκεκριμένη μπάντα για ένα πάροχο κινητης τηλεφωνίας.
Sotosgl Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Είχαν φέρει την 800 σε χρυσό για αρκετό καιρό και το βλέπεις με τις μπάντες από κάτω στο description λίγο πιο τσιμπημενο από το geekbuying αλλά το είχαν in Stock όταν ήταν σε pre sale στο GB
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα