Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εγω πηρα 2 κιλα φετα Αμφιλοχιας απο τον ΑΒ 10€ την Τεταρτη και την Πεμπτη την ειχε 8€.

Λειπουν οι λεπτομερειες που κανουν την διαφορα

Ιδιος πωλητης;

Αποστολη την ιδια μερα;

Με την ιδια μεταφορικη;
Ηταν στον ιδιο σακο;

Το Ebay ειναι σαν τις αγγελιες στο insomnia και δεν εχουν σχεση με το τυπικο κινεζομαγαζο οποτε δεν μπορεις να συγκρινεις ανομοια πραγματα.

Δημοσ.

Καταρχην προς διευκρινηση το ποστ μου πηγαινε στον vasgak για να δειξω οτι δεν υπαρχει λογικη στο χρονο παραδοσης για αποστολες απο Κινα.Τιποτα παραπανω.

Τωρα στα ερωτηματα

Οχι

2 μερες διαφορα

Ναι china post

Δεν ξερω

Δημοσ.

Γραπτος λογος πφφφφφ τωρα που ξαναδιαβαζω το post μου οντως ακουγεται Douchebaggy,θα βαζω περισσοτερες φατσουλες next time.

Παντως αυτο κοιταω καμια φορα αν παρω απο κανεναν πωλητη στο ebay που ειναι σε κανενα χωριο της Κινας την εσωτερικη διαδρομη του δεματος που δεν εχει καμια λογικη...Το μεσω Λαμιας που λεμε μπορει να ειναι και τιποτα μπροστα του.

Δημοσ.

Ρε Soto εσυ που το κατεχεις το αθλημα να σε ρωτησω.Εκει με τις παπατζες που κανει το GB με τα ταχυδρομεια τι να κανουμε να πουμε?Ο αλλος πληρωνει SGpost η NLpost και του το χωνουν με Bpost η Sweeden.Να κανουμε dispute?Τι στο καλο?Να τους γραφουμε φιλε μονο με αυτο στειλε αλλιως dispute?

Για πες μου τη γνωμη σου!

Δημοσ.

Ρε ντονστεφανο τι να πω;

Εκανα προχτες μια παραγγελια και τους εγραψα 

Στειλτε το μονο με SingPost ή NL Post και ΜΟΝΟ Registered,ΟΧΙ ΜΕ BPOST αλλιως στειλτε μου μηνυμα να την ακυρωσω.

Ε σε μια μερα ειχε γινει ηδη Dispatched με NL Post.

Τι πρεπει κανονικα να κανουμε;

Οτι εχουν στειλει αυθαιρετα με Bpost λες οτι δεν το παρελαβες και το κρατας.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μου το δωσαν με υπογραφη και ειδοποιητηριο κανονικα στο σπιτι αλλιως το σκεφτομουν σοβαρα να το κανω γιατι ετσι μονο θα πρεφαρουν.

Να αναψουν κερι στο ελτα.Τους γλυτωσε αληθεια γτ μου την δωσανε και με φορτωνουν που δε ζητανε κα συγνωμη.Πες ρε φιλε εκανα λαθος.Οκ να το καταλαβω.Κανουν τον Κινεζο!!!χααχαχαχαχχα!

Ετσι και γω θα κανω απο δω και περα.Θα τους λεω αυτο που τους ειπες και συ και πιστευω να κανουν αυτο που τους λεμε να τελιωνουμε.

Registered τους το πληρωσες? Η κανες πανω απο 40$ και πανω που στο δινουν Free. Η ηταν λιγοτερο απο 40 και τους το απαιτησες και στο καναν,γιατι αν περναει ετσι ολα καλα?

Δημοσ.

Παιδια,περιμενω κατι πραγματακια,και εδω και 4 μερες μου γραφει στο nlpost οτι βρισκονται στην Ελλαδα.Να κανω ενα κοπο και να παω ελτα να ρωτησω τι παιζει,η να περιμενω ειδοποιηση?

Δημοσ.

Παιδια,περιμενω κατι πραγματακια,και εδω και 4 μερες μου γραφει στο nlpost οτι βρισκονται στην Ελλαδα.Να κανω ενα κοπο και να παω ελτα να ρωτησω τι παιζει,η να περιμενω ειδοποιηση?

Δωσε Tracking Number να δουμε τι λεει.

Αν το ψαξεις απο το Site των Ελτα σου λεει τιποτα;

Γενικα η πορεια στο NL Post ειναι καπως ετσι.

2016-04-06 17:17 IRAKLEIOU (KK) KRITIS - ELTA, ITEM DELIVERED

2016-04-06 16:42 IRAKLEIOU (KK) KRITIS - ELTA, ITEM ARR IRAKLEIOU (KK) KRITIS - ELTA

2016-04-06 12:20 M.D IRAKLEIOU KRITIS, ITEM IN CONTA M.D IRAKLEIOU KRITIS

2016-04-06 10:24 M.D IRAKLEIOU KRITIS, ITEM ARR M.D IRAKLEIOU KRITIS

2016-04-06 09:02 IRAKLEIO K D, ITEM IN CONTA IRAKLEIO K D

2016-04-06 08:51 IRAKLEIO K D, ITEM ARR IRAKLEIO K D

2016-04-06 07:02 IRAKLEIO K D, ITEM ARR IRAKLEIO K D

2016-04-05 09:33 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM IN CONTA KENTRO DIALOGIS ATTIKIS

2016-04-05 07:33 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM ARR KENTRO DIALOGIS ATTIKIS

2016-04-05 04:33 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE

2016-03-29 19:37 NETHERLANDS, ARRIVAL AT AIRPORT

Origin Country - Cache Time: 2016-04-07 07:51

2016-04-06 20:17 The item has been delivered successfully

2016-04-05 07:33 The item has been processed in the country of destination

2016-04-03 08:41 The item has arrived in the country of destination

2016-03-31 10:16 The item is on transport to the country of destination

2016-03-29 19:37 The item is at the PostNL sorting center

2016-03-21 11:10 The item is pre-advised

Δημοσ.

Στο nlpost γραφει is in the country of destination.

ΜΟΛΙΣ πηρα τηλ τη μανα μου,και μου ειπε οτι πριν 1 ωρα παρελαβε το δεμα..χαχαχαχαχα

Ευχαριστω πολυ!

Παντως σφαιρα εφτασε.Μεσα σε 15 μερες...Φτου φτου!

Δημοσ.

Επιβαιβαιωνω αυτο που μου χε γραψει ο Sotosgl Παραπανω για Gearbest.Ζητησα 2  παραγγελειες με SIngpost η NLpost αλλιως ακυρωση.Φυγαν και οι 2 με NL.Τουλαχιστον να ξερουμε που ειναι να ειναι REGISTERED MAIL.

Απλα να χετε ενα ετοιμο κειμενακι που να λεει αυτα που θελετε και καλο ειναι να ζητητε στην παραγγελεια σας να σας ενημερωνουν αμεσα αν δεν εχουν κατι στοκ για να βαλετε κατι αλλο και να τελιωνετε.Αλλιως σας γραφουν και περιμενετε.

Και παρολο οτι επιβεβαιωσα οτι υπηρχαν μεσω ticket τα πραγματα καποιο ψιλολοι που πηρα δεν ειχε το χρωμα που εβαλα και απλα τους ειπα να το βαλουν σε αλλο χρωμα και η παραγγελεια εφυγε σε μερικες ωρες απο τη συνενοηση.

• Like 2
Δημοσ.

εγω που δεν ηξερα τα παραπανω και περιμενω παραγγελια απο τις 1/3 που εφυγε...τι κειμενο να ετοιμασω?? :P

με xfl surface mail εγινε η αποστολη.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα... παιδια γνωρίζει κανείς το κατάσημα http://www.kersen-shop.com/ ?

Έκανα μια παραγγελία χθές...Θα την παραλάβω άραγε?

Έχει αγοράσει ποτέ κανείς? ή γνωρίζει κανείς κάτι για το εν λόγω κατάστημα?

Δημοσ.

Κανείς παιδια??

προσωπικά δεν την ξέρω, εσύ έκανες παραγγελία πρώτα και μετά ρωτάς ; :) 

επίσης που/πως την βρήκες την συγκεκριμένη σελίδα και είπες να παραγγείλεις ; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...