Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά, το vickmall είναι ακόμη σε αδράνεια?

οχι εχουν επανελθει απο 16/2 απλα λογικα κοιτανε να καλυψουν το χαμενο εδαφος δηλαδη τις παραγγελιες που μεσολαβησαν στο μεσοδιαστημα των διακοπων, να σεταρουν τις συσκευες και να στειλουν πρωτα αυτες που ειναι ήδη σε εκκρεμοτητα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα παληκαρια!

Καποιος εμπειρος μπορει να μου πει αυτο το μηνα για αγορα κινητου ποιο θεωρει οτι ειναι αξιοπιστο συμφωνα και με την εμπειρια του στις αγορες απο ΚΙνα?Με ενδιαφερει αγορα κινητου.

Η γνωμη καλοδεχουμενη και η αποφαση απο που και τι θα βαρυνει εμενα καθως θα ειναι υστερα απο σκεψη και προσωπικη μου επιλογη!

Εγω πριν 5 μερες παρελαβα μια Xiaomi yi απο Geekbuying ολα καλα αλλα αυτο δε λεει κατι γιατι ειναι μεμονωμενη παραγγελια.Απο οτι διαβαζω δεν πρεπει να τους εμπιστευτω ευκολα και ειδικα για μεγαλυτερο ποσο.

Η αγορα θα γινει μεσα σε αυτον η τον επομενο μηνα.Ευχαριστω!

Δημοσ.

Αν σου πει καποιος παρε μονο απο αυτο το μαγαζι, παρε απο αλλου...

Δες καταρχην ποιο κινηυο θες και δες τι προσφερει το καθε καταστημα.

Τα μεγαλα μαγαζια geekbuying, bangood και το μικροτερο vickmall ειναι μια χαρα για αγορες. Φετος εχω παρει 2-2-4 κινητα απο αυτους, αναλογα με την τιμη και το κινητο και δεν ειχα προβλημα. (Ολα xiaomi)

Υπαρχουν και μαγαζακια στο aliexpress που εχουν καλες τιμες, αλλα εκει δεν ξερεις για εγγυηση. (Οχι οτι στα λοιπα εισαι σιγουρος για το aftersale)

Το μονο μαγαζι που προσωπικα θεωρω οτι πρεπει να αποφυγεις ειναι το gearbest-everbuying.

Δημοσ.

Καλησπερα. Παραγγειλα πριν μια εβδομαδα απο gearbest μικρόπράγματα αξιας κάτι λιγοτερο απο 300€. Πληρωσα περιπου 25-30€ για standard shipping και insurance. Το δέμα είναι στο δρόμο απο Κίνα σε Αθήνα εδώ και 3 μέρες EMS->ΕΛΤΑ. Πρώτον υπάρχει περιπτωση να πληρωσω τελωνείο? Δεν το είχα σκεφτεί καθόλου και τις τελευταίες δυο ώρες διαβάζω διάφορα εδώ κι εκει και έχω φρικαρει! Δεύτερον την παραγγελία μου την έσπασαν σε δυο κομματια γιατί δεν υπήρχε στοκ σε κάτι powerbank xiaomi. Μαζί για κάποιο λογο κράτησαν αλλά 3 πραγματα που υπηρχαν σε στοκ σύμφωνα με το σαιτ. Οπότε άνοιξα ticket και συζητάμε τις εναλλακτικές. Τους έδωσα αλλη λίστα με διαθέσιμα προιοντα, χωρίς να απαντήσουν σε αυτο μου έδωσαν εναλλακτικές να πάρω την αξία των μη σταλθεντων στο wallet μου στο gearbest για επόμενες αγορες ή την αξία τους σε ποντους. επειδή κάποια απο αυτά τα χρειαζομουν ξαναειπα να μου τα στείλουν όταν είναι διαθέσιμα. μετα απο μια βδομάδα τα ίδια και τα ίδια μου πρότειναν σήμερα ειτε PayPal refund ειτε refund στο gearbest wallet και μαζί 5 φορές την αξία τους σε ποντους. Το θέμα είναι οτι εγώ είχα παραγγείλει και κάποια αξεσουάρ για τα powerbank (που δεν μου έχουν στείλει) τα οποία είναι στο δέμα που είναι στο δρόμο για Ελλάδα, οποτε αν δεν πάρω ακριβως τα ίδια powerbank πάνε τσαμπα αυτά. Εκτός αυτου όταν ξαναπαραγγειλω για να χρησιμοποιησω το refund θα πρεπει να σκασω παλι αλλά 20-30€ για shipping το οποίο δεν θέλουν να κανουν refund παρότι είναι δικο τους λάθος που δεν περίμεναν 2 μέρες (τόσο έκανε να στοκαρουν τα powerbanks) να τα στείλουν όλα μαζι, η τουλαχιστον να με ρωτήσουν τι θέλω να κανουν... Τους είπα οτι προτεραιότητα μου είναι να πάρω αυτά που έχω πληρώσει αλλά πιστεύω ότι τόσο καιρό αρνούνται για να μην βάλουν τα μεταφορικά απο την τσέπη τους...

Παρακαλώ κάποιος με αντίστοιχη εμπειρία να μου πρότεινει τι να κάνω, αν πρεπει να τους πιεσω να κανουν refund και τα μεταφορικά αφού είναι δικο τους λάθος η τι?

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Αν σου πει καποιος παρε μονο απο αυτο το μαγαζι, παρε απο αλλου...

Δες καταρχην ποιο κινηυο θες και δες τι προσφερει το καθε καταστημα.

Τα μεγαλα μαγαζια geekbuying, bangood και το μικροτερο vickmall ειναι μια χαρα για αγορες. Φετος εχω παρει 2-2-4 κινητα απο αυτους, αναλογα με την τιμη και το κινητο και δεν ειχα προβλημα. (Ολα xiaomi)

Υπαρχουν και μαγαζακια στο aliexpress που εχουν καλες τιμες, αλλα εκει δεν ξερεις για εγγυηση. (Οχι οτι στα λοιπα εισαι σιγουρος για το aftersale)

Το μονο μαγαζι που προσωπικα θεωρω οτι πρεπει να αποφυγεις ειναι το gearbest-everbuying.

Ευχαριστω για την απαντηση!Βασικα ψωνιζω χρονια απο Ebay μικρα κυριως πραγματα αλλα οχι κινητα κτλ.Τωρα ψηνομαι για Redmi note 2.Παραπανω money δεν μπορω να δωσω.Και λεω να χω και μια υποτυπωδη εγγυηση(1 χρονου για σερβις κτλ) απο τον Κινεζο γιατι απο Ebay δεν εχει τετοια.

Πχ που ειπα για Geekbuying.Ρωταω τα γνωστα οκ το χουμε κτλ παραγγελνω λεω βαλε gift βγαλε αποδειξεις απο μεσα κτλ βαλε μικρη αξια.Απαντηση μετα Ναι φιλε να σου βαλουμε 20$ συμφωνεις κτλ.Οκ μια χαρα.

Ηρθε και η καμερουλα μια χαρα δουλευει γραφει ολα τελεια.

Απο Gearbest + Everbuying δεν παιζει να παρω κατι αξιας γιατι ειδα οτι κανουν κατι χαζα.

Παραγγειλα για την καμερα κατι Mounts,sd card underwatercase κτλ.Κατι λαδιες με τα Bpost το gearbest τις ιστοριες τους εκει.Κραξιμο στο support τους γιατι τα στελνουν Unregistered ενω το πληρωσες για Registered κτλ.Αρα λεω για κινητο δεν εχει απο σας.Εχουν σηκωσει τον αμανε ψηλα και σου λεει με τον χαζοελληνα θα ασχοληθω τωρα.Καλα για συγνωμη ουτε λογος!ΑΦου εχουν ογκο παραγγελιων και χαμηλο support λεω και γω οχι για κατι αξιας δεν περνω.

Οποτε για μενα μεχρι να αλλαξει κατι μονο για πολυ χαμηλης αξιας πραγματα μεμονωμενα που 2-3 ευρω οποτε κλαιν μαιν...

Vickmall βλεπω χωρις να εχω εμπειρια οτι ισως επειδη εχουν ποιο κοντο αντικειμενο(κινητα,powerbank κτλ)δειχνουν οτι εχουν και καλυτερο support και ασχολουνται με τον πελατη.Βεβαια το χουν και 15 ευρω πανω.Αλλα ετσι δικαιολογειτε και το support.

Αυτα που λεω για τα μαγαζια ειναι προσωπικη αποψη απο την μικρη εμπειρια που εχω σε αυτα καθαρα υποκειμενικη.Μοιραζομαι την εμπειρια μου και ο καθενας κρινει και κραταει αυτα που θελει!

Κινητο απο εξω δεν εχω παρει ακομα για αυτο και ψαχνομαι ακομα.

Τωρα γαι το φιλο Sgmaster επειδη απο οσο ξερω η ΕΜS ειναι κουριερ οι πιθανοτητες τελωνειου υπαρχουν.Σου ευχομαι να μην περασει και να εισαι οκ.Ολα ακομη και τα απλα δεματα περνανε τελωνειο απλα στις κουριερ ειναι πιο μεγαλο το ποσοστο να μην πω ολα και στο απλο λιγοτερες οι πιθανοτητες αλλα οχι και 0%

Δημοσ.

τα rd2  αν ειναι για γνωστο τα παιρνω απο το vickmall και ζηταω να βαλουν την GTV την τελευταια μεσα και να κανουν και apply  το tempered glass...  το fdd βγαινει 125,5 με ρεβολουτ

αν το παρω για μεταπωληση παιρνω το tdd που ειναι πιο φθηνο απο το geekbuing με κωδικο XIAOMIFANS που δινει 5% εκπτωση βγαινει με ρεβολουτ στα 114 ευρω...

τωρα εσυ αποφασιζεις αν η διαφορα των 11,5 ευρω ειναι μεγαλη...

οι τιμες για rd2 http://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-redmi-note-2-2gb-16gb

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις πως κανω tracking σε παραγγελια banggood?εχω το κωδικο,το συμπληρωνω στο σημειο που λεει Track,το δοκιμασα ακομη και στα ελτα,αλλα τιποτα..

Δημοσ.

Αγαθοκλη το Prime σκεφτομαι να παρω.Τωρα εχει μia διαφορα 15+ αλλα αμα ειναι να μου περασουν EU Rom κτλ και το προσεξουν παραπανω...χαλαλι!

Στο Geek βγαινει 138 και στο Vick 155.

Δημοσ.

Εκανα μια δοκιμαστικη φτηνη αγορα απο everbuyiing στις 11/2. Ενα usb φορτιστη αυτοκινητου. Ηρθε σημερα (νομιζα οτι δεν θα ερθει ποτε) 49 μερες μετα. Ειναι φυσιολογικοι αυτοι οι χρονοι? απο vickmall που συνηθως ψωνιζω κινητα, κανουν περιπου 25-30 μερες. 

Δημοσ.

Εκανα μια δοκιμαστικη φτηνη αγορα απο everbuyiing στις 11/2. Ενα usb φορτιστη αυτοκινητου. Ηρθε σημερα (νομιζα οτι δεν θα ερθει ποτε) 49 μερες μετα. Ειναι φυσιολογικοι αυτοι οι χρονοι? απο vickmall που συνηθως ψωνιζω κινητα, κανουν περιπου 25-30 μερες. 

Καλη θεαση.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

respect για το χρονο που διεθεσες. Εγω παντως απορια εξεφρασα και οχι παραπονο. Απο κινα (ebay) ψωνιζω αρκετα χρονια. Οποτε πανω-κατω ξερω περιπου ενα μεσο ορο για τις ημερες. Τωρα τελευταια αρχισα με συγκεκριμενα κινεζομαγαζα. Και γι' αυτο μου εκανε εντυπωση οι τοσες πολλες ημερες. Σε καθε περιπτωση ειναι οπως ειπες. Αγορα απο κινα=υπομονη,υπομονη,υπομονη :)

Επεξ/σία από VasKag
Δημοσ.

repsect για το χρονο που διεθεσες. Εγω παντως απορια εξεφρασα και οχι παραπονο. Απο κινα (ebay) ψωνιζω αρκετα χρονια. Οποτε πανω-κατω ξερω περιπου ενα μεσο ορο για τις ημερες. Τωρα τελευταια αρχισα με συγκεκριμενα κινεζομαγαζα. Και γι' αυτο μου εκανε εντυπωση οι τοσες πολλες ημερες. Σε καθε περιπτωση ειναι οπως ειπες. Αγορα απο κινα=υπομονη,υπομονη,υπομονη :)

Αστο να υπαρχει :D 

Απλα αν σου ελεγα εξαρταται απο :

Ποτε το εφεραν και αν το ειχαν σε στοκ

Ποτε το εκαναν Dispatch

Που βρισκεται η αποθηκη τους (να κανει bounce απο καθε χωριο της Κινας)

Με ποια εταιρια το εστειλαν

Ποσο καιρο εκαναν τα Ελτα να σου ανοιξουν τον σακο

Αν επαιζε καμια γιορτη στην μεση (καθολικο Πασχα)

Θα χανοταν και στην επομενη σελιδα παλι καποιος θα ρωτουσε το ιδιο,οποτε ασε το eyecandy εδω μπας και το κλικαρει κανενας και γλυτωσουμε :P

Παντως Everybuying που ειχα αγορασει ενα Redmi Note 3 που ειχαν in stock μου ηρθε στο 2βδομαδο αλλα σε νεκρη περιοδο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...