Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε μου αν σου αποοσταλεί με απλό ταχυδρομείο δεν πληρώνεις τελωνείο.

Κατι τετοια λετε μερικοι και παιρνετε τον κοσμο στον λαιμο σας.

Αν δεν εισαστε σιγουροι 100% για αυτα που λετε καλυτερα να μη ποσταρετε.

Αρχιστε και οι 2 προηγουμενοι το διαβασμα 

http://www.insomnia.gr/wiki/_/internet/%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C-r409

• Like 1
  • Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω ψωνίσει πολλά πράγματα από εξωτερικό είναι η πρώτη φορά όμως που θα αγοράσω 2 κινητά από το ίδιο μαγαζί γι'αυτό κάνω και την συγκεκριμένη ερώτηση.Ξέρω τι παίζει με τελωνεία κτλπ.Αυτό που δεν ξέρω είναι όταν παραγγέλνεις 2 αντικείμενα στα βάζουν στο ίδιο πακέτο?Άν το πακέτο έχει μεγαλύτερο όγκο δεν έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να περάσει τελωνείο?

Δημοσ.

Έχω ψωνίσει πολλά πράγματα από εξωτερικό είναι η πρώτη φορά όμως που θα αγοράσω 2 κινητά από το ίδιο μαγαζί γι'αυτό κάνω και την συγκεκριμένη ερώτηση.Ξέρω τι παίζει με τελωνεία κτλπ.Αυτό που δεν ξέρω είναι όταν παραγγέλνεις 2 αντικείμενα στα βάζουν στο ίδιο πακέτο?Άν το πακέτο έχει μεγαλύτερο όγκο δεν έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να περάσει τελωνείο?

Δέν ξέρω εαν τους ρωτήσεις να στα βάλουν σε 2 ξεχωριστές συσκευασίες και να γράψουν οτι είναι δώρο.

Τουλάχιστον στο reportspam που ψώνισα έτσι έγινε πήρα και εγω 2 συσκευές μαζί.

Δημοσ.

αυτο με το δωρο δεν πιανει πλεον.

αν ψωνισεις εκτος Ε.Ε εχεις πολλες πιθανοτητες να πληρωσεις τελωνειο,ειδικα σε ακριβα δεματα.

τωρα σε μικρης αξιας δεματα παιζει και να μην πληρωσεις.

Δημοσ.

για αυτο ακριβως μισω τα φορουμ..

Εντάξει ρε παιδιά κρεμάστε με.  Κι εγώ απο κάποιους εδώ πήρα αυτη την απάντηση κ επειδη ελαβα τα δέματά μου κανονικά πιστεψα έτσι θα είναι. Κι εγώ ρώτησα εδώ πριν κάνω κάποιες αγορες. Κ πήρα αυτη την απάντηση κ δεν είχα πρόβλημα με καμία παραγγελία μου.

Για το θεό.

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδιά κρεμάστε με.  Κι εγώ απο κάποιους εδώ πήρα αυτη την απάντηση κ επειδη ελαβα τα δέματά μου κανονικά πιστεψα έτσι θα είναι. Κι εγώ ρώτησα εδώ πριν κάνω κάποιες αγορες. Κ πήρα αυτη την απάντηση κ δεν είχα πρόβλημα με καμία παραγγελία μου.

Για το θεό.

Πιστεψε μας επεσες στα μαλακά με εμας :) 

Ειδικα αν μπεις στα λημερια καποιου "ειδικου" εδω μεσα ενα Θεος ηξερε τι θα ακουγες.

Βασικα ειναι διπλο Foul γιατι το θεμα αυτο εχει ακυρο/γενικο τιτλο,μεσα γραφει ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του,εγινε λιγο Flame,μετα Offtopic,μετα Trolling και επειδη πολλοι βαριουνται το ψαξιμο θα δουν την απαντηση σου και θα το παρουν για δεδομενο :) 

Δημοσ.

Πιστεψε μας επεσες στα μαλακά με εμας :)

Ειδικα αν μπεις στα λημερια καποιου "ειδικου" εδω μεσα ενα Θεος ηξερε τι θα ακουγες.

Βασικα ειναι διπλο Foul γιατι το θεμα αυτο εχει ακυρο/γενικο τιτλο,μεσα γραφει ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του,εγινε λιγο Flame,μετα Offtopic,μετα Trolling και επειδη πολλοι βαριουνται το ψαξιμο θα δουν την απαντηση σου και θα το παρουν για δεδομενο :)

Μα για αυτο το δημιουργησα το θεμα...να λεμε το μακρυ μας και το κοντο μας για τα κινεζομαγαζα  :-)

Παντως για να πω κι εγω τι εχει συμβει με τις δικες μου παραγγελιες, οι μοναδικες φορες που πληρωσα τελωνειο ηταν 2 αποστολες με DHL, νομιζω οτι αν σας στειλει καποιος κατι αξιας εκτος ΅ΕΕ με DHL δεν παιζει να γλυτωσετε το τελωνειο. 

Σε αλλες παραγγελιες, ακομα πιο ακριβων αντικειμενων με EMS registered δεν μου εχει τυχει ακομη να πληρωσω τελωνειο, αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει πιθανοτητα. 

Επισης με απλο ταχυδρομειο δεν εχω πληρωσει ΠΟΤΕ τελωνειο, τυχη η η μικρη αξια του δεματος (κατω απο 20-30 ευρω) η και τα 2.

Αυτα σε περιπου 500 δεματα που εχω λαβει απο κινα μερια την τελευταια 10ετια σε 3 χωρες, ιταλια σουηδια και ελλαδα.

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ωραιο νημα.

Απο "lightinthebox" εχει κανει καπoιος αγορες;

Σε ειδη τεχνολογιας δε μου γεμιζει το ματι και ειναι συγκριτικα ακριβη σελιδα.

Σε ρουχα ομως εχει αρκετα/φθηνα πραγματακια.

Δημοσ.

Θελω να παρω κατι απο banggood (οπως παντα :) )

Απο το uk warehouse να βαλω αποστολη με B2C με 0.55 ευρω και σε 5-7 εργασιμες η να επιλεξω NL post με 2.55 ευρω και 7-10 εργασιμες; (καλα η παραγγελια θα γινει μετα τις διακοπες των κινεζω σε καμια δεκαρια μερες)

Ειμαι σε διλλημα..οποτε για πειτε γνωμη!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχει κάνει κανείς παραγγελία απο vickmall την τελευταία εβδομάδα?

Έκανα μια παραγγελία στις 11/2 κ η κατάσταση είναι ακόμη processing.

Απαντητικό email σε ερώτημα που έκανα, δεν έλαβα.

Παρεπιπτώντος την ίδια μέρα έκανα αγορα απο bangood κ την επόμενη έγινε shipped.

Γιατί τέτοια καθυστέρηση το vickmall?

Δημοσ.

Έχει κάνει κανείς παραγγελία απο vickmall την τελευταία εβδομάδα?

Έκανα μια παραγγελία στις 11/2 κ η κατάσταση είναι ακόμη processing.

Απαντητικό email σε ερώτημα που έκανα, δεν έλαβα.

Παρεπιπτώντος την ίδια μέρα έκανα αγορα απο bangood κ την επόμενη έγινε shipped.

Γιατί τέτοια καθυστέρηση το vickmall?

http://www.insomnia.gr/topic/599484-vickmall-%CF%83%CE%B5-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1/

Δημοσ.

Απο vickmall ειχα σημερα ενημερωση για παραγγελια που εγινε πριν 3 μερες.

Υποθετω λοιπον πως συνεχιζουν πλεον μετα τις διακοπες με τους κανονικους ρυθμους.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...