Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θεωρούσα (& μάλλον θεωρώ ακόμη σε γενικές γραμμές)το Banggood αξιόπιστο, τουλάχιστον μέχρι πριν λίγες μέρες.
Θεωρώ λοιπόν χρήσιμο να σημειωθούν & 2 πρόσφατες απανωτές αρνητικές  :shifty: εμπειρίες μου:

• Μεγάλο τζάμπα & βερεσέ μπλέξιμο σχετικά με το ποια είδη & πότε θα σταλούν από μια "κουπονάτη" παραγγελία μου που τη χώρισαν σε 2, γιατί μου είπαν ότι δεν είχαν κάποια είδη που τα εμφάνιζαν σε stock όταν τα παρήγγειλα.
    • Μου είπαν πως έχουν στείλει τη μία & θα στείλουν την άλλη όταν ξαναstockαριστούν τα είδη που έλειπαν, αλλά σήμερα μου έστειλαν πάλι email & ρωτάνε αν θέλω να τα περιμένω (αυτό τους είπα & συμφωνήσαμε "ν" φορές να κάνουν) ή να μου κάνουν refund! :wacko: Βαρέθηκα & δεν τους απάντησα για "ν+1" φορά. Περιμένω κι ελπίζω να έρθουν τελικά όλα όπως είχαμε καταφέρει να συμφωνήσουμε.
  • Απίστευτη ιστορία (link - link) με 3 "κουπονάτες" παραγγελίες μου που ήταν payment pending για 20 μέρες, τις ακύρωσαν στις 2 & μια μου κοπανάνε ένα παραμύθι ότι ήταν είδη flash/clearance, μια ότι κανονικά ακυρώνεται στις 12 ώρες, μια κάτι άλλο!  :mad:  Άρχισα τα e-mail αλληλογραφίας με το support τους, κι ο καθένας μου λέει ό,τι κινεζιά θέλει.
    • Βρίσκομαι ακόμη σε φάση που ελπίζω με την πίεση που τους ασκώ να μου δώσουν τουλάχιστον τη μία (που πραγματικά μ' ενδιαφέρει - οι άλλες μπήκαν κατά λάθος του συστήματος τους), αλλά δεν τρέφω & πολλές ελπίδες, γιατί όλο κινεζιές μου λένε...
  • Απαντ. 120
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έκανα μια παραγγελία μόλις απο banggood κ μου ήρθε κ mail ολοκληρωσης.

Ομως στον λογ/μο μου δεν φαίνεται ακόμη το είδος που παρήγγειλα.

Έχει όλα τα προηγούμενα. Στο view orders μου τα βγάζει όλα εκτός απο αυτο.

Μήπως χρειάζεται λίγο χρόνο? τι γίνεται?

Πρώτη φορά μου το κάνει και δεν ξέρω γιατί. Ν ανησυχήσω?

Μήπως επειδη το προιόν θα είναι διαθέσιμο σε λίγες μέρες?

Δημοσ.

επικοινωνησα με paypal και μου ειπαν οτι για καποιο αγνωστο λογο τα χρηματα ηταν τοσο καιρο σε temporary hold. Μου ειπαν οτι θα πρεπει το gearbest να μου κανει refund για να τα δω πισω στο λογαριασμο μου ωστε να μπορεσεω να ξανακανω την αγορα. Επισης μου ειπαν οτι θα επικοινωνησουν με τον manager του gearbest. Γαμω την ατυχια μου δηλαδη!!!!

σε λιγοτερο απο 24 ωρες το gearbest εκανε cancel το order και τα χρηματα φανηκαν και στο paypal. Το κακο στην υποθεση ειναι οτι η τιμη του κινητου πλεον ειναι ακριβοτερη απο οταν το ειχα προπαραγγειλει. Θα τους στειλω ενα mail να δω τι μπορει να γινει αλλα να σας πω δεν πολυψηνομαι κιολας. Την λαδια την εκανε το paypal που μου εκανε τα χρηματα temporary hold απο το balance που ειχα πληρωσει. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Τηλεφωνικα μου ειπαν οτι πρωτη φορα βλεπουν κατι τετοιο γιατι δεν επροκειτο για refund. Ποτε δεν εχια προβλημα μεχρι τωρα τοσο σε αγορες οσο και πωλησεις μεσω ebay. Αρχιζω και το μισω μετα απο πολλα που διαβαζω σε διαφορες σελιδες του εξωτερικου για τον τροπο που πλεον λειτουργει.

Οσον αφορα το gearbest, ειχα ταχυτατη ανταποκριση και παρολο που δεν ολοκληρωθηκε η παραγγελια, μπορω να πω οτι εμεινα με θετικες εντυπωσεις. Σκεφτομαι να παω για αλλα και μαλλον θα παραγγελιω απο oppomart

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος πιο έμπειρος να με βοηθήσει?

Στα order μου ΔΕΝ φαίνεται η παραγγελία ενω μου έστειλαν κανονικά mail ολοκληρωσης,.

Δημοσ.

Μιλησες με το Support;
Και εμενα σε παραγγελια μου που πληρωσα εδειχνε οτι ολα πηγαινε ok αλλα το προιον εξαφανιστηκε απο το Site και ειχα φρικαρει και το SKU του ηταν της μορφης SKUXXXX+a+b.
Τεχνικο προβλημα μυριζει,εχεις αποδεικτικο της συναλλαγης,εχεις email επιβεβαιωσης,μιλας και με το Live Chat κρατα και απο εκει Screenshot και αν στραβωσει κατι καρφι για Paypal.

Δημοσ.

Δεν έχω πληρώσει με paypal. Απ το chat μου είπαν πως λυπούνται για την ταλαιπωρία και οτι το προιόν θα είναι ξανα διαθέσιμο σε λίγες μέρες,  Δεν έπρεπε να εμφανίζεται στα order μου?

έχω email και αποδεικτικά συναλλαγής. Τι κάνω τώρα?

Δημοσ.

Αν σου πουν να κανεις νεα παραγγελια και να βαλουν αυτοι την ενδειξη Payed μολις ερθει και ειναι ετοιμη να στο στειλουν για να την παρακολουθησεις με το Tracking απο το menu order καλως.
Λεφτα δεν θα σου φανε παντως μιας και εχεις αποδεικτικα.
Καλου κακου ομως φτιαξε εναν φακελο και βαζε Screenshots απο τις συνομιλιες σου παντα

Δημοσ.

Τελευτάια δεν ακούγονται καλές κριτικές για το GearBest.Που είχα πάρει 1 Mi-band άργησε περίπου 30-40 ημέρες έκανε και δεν ενημερώνουν τον αριθμό αποστολής.

1η φορά που ψώνισα απο το reportspam έμεινα ευχαρίστημενος, σε 20 ημέρες παρέλαβα το δέμα με απλό ταχυδρομείο.

Επίσης είχαν άψοψη υποστήριξη, τους ρώτησα κάτι που ήθελα σχετικά με το τηλέφωνο και απάντησαν αμέσως με email.

Δημοσ.

Τελικά όλα καλά ....πολύ καλό το live chat που έχει το site.

Έχεις άμεση επικοινωνία ...Σήμερα έγινε αποστολή της παραγγελίας μου.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής...εαν γνωρίζει κάποιος ...

Γνωρίζει κανείς που είναι η έδρα του  site? Γιατί το δέμα μου φαίνεται να στάλθηκε απο Netherlands.

Στο tracking number τα δύο τελευταία γράμματα είναι NL.

Δεν θα έπρεπε να σταλεί απο china? singapore?

Δημοσ.

Καλημέρα,θέλω να παραγγείλω 2 ίδια κινητά απο vickmall,υπάρχει περίπτωση επειδή θα είναι μεγαλύτερο το πακέτο να περάσει τελωνείο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...