Sotosgl Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Ναι ρε ανθρωπε θα βγεις και θα πεις την στραβη που σου εκαναν δικαιωμα σου ειναι στην τελικη αλλα οταν απο τα 50 σου comments τα 30 ειναι μακρια απο Gearbest ε κατανταει κουραστικο. Σε 2 εχουν κατσει στραβες τελευταια σε 50 οχι,το θεμα στα Forums ειναι ποιος θα "φωναξει" πιο δυνατα. Αν εμενα μου ερχονται τα πραγματα και ειμαι ευχαριστημενος δεν θα μπω στον κοπο να μπαινω στα θεματα να λεω μπραβο Gearbest,Geekbuying,Buyincoins,Vickmall,Banggood,To2c,Pandawill κλπ γιατι δεν εχω καποιο συμφερον,εσενα που ειναι νωπες οι πληγες και θες να τους βλαψεις με οποιον τροπο θες θα βγεις και θα κραζεις οπου βρεθεις και οπου σταθεις. Ακομα και στα κραξτεμαγαζια sites γιατι να μπω στον κοπο να γραψω οτι δεν εχω προβλημα;Τους ανταμοιβω με τις παραγγελιες μου και ειναι αρκετο. Εχεις δικιο οταν κανει καποιος πολλες παραγγελιες ζυγιζει τα υπερ και τα κατα αν σε 1000 αντικειμενα βρισκω διαφορες κατα μεσο ορο ~3€ διαφορα υπερ καποιου καταστηματος εξοικονομω 3000€ που με βοηθανε να καλυψω προιοντα εντος εγγυησης χωρις να σκεφτομαι το αντε τωρα στειλε το Κινα και περιμενε ή ακομα καλυτερα να εχω καβατζα ή να πετυχω μια καλυτερη τιμη αγοραζοντας 20 τεμαχια. Αυτο δεν αλλαζει ομως και σε καποιον που παιρνει ψιλολοιδια,τα ζυγιζει και λεει -Να γλυτωσω 10€ απο την παραγγελια μου ή να παραγγειλω απο τον αλλο που τα στελνει πιο γρηγορα τον τελευταιο καιρο;Να βαλω κατι ακομα στην παραγγελια για να εχω ενα Registered δεμα ή ακομα και να πληρωσω 2€ ή να ρισκαρω παιζοντας ρωσικη ρουλετα με τον ταχυδρομο Γιατι κακα τα ψεματα τα κινεζομαγαζα ειναι χρηματηστηριο,τον 1 μηνα παει σφαιρα το Vickmall,τον αλλο το Geekbuying,τον αλλο το Gearbest και παει λεγοντας. Αυτο προσπαθω να περασω με τοσα posts,δεν υπαρχει το τελειο μαγαζι. Ολοι ξεκινησαμε ως περιστασιακοι αγοραστες αλλα κανενας δεν μπηκε στον κοπο να διαβασει 5 6 πραγματα παραπανω για τα κατα της αγορας απο Κινα και οχι μονο την διαδικασια.Επειδη ανεφερες το Myphone που ειπα τι τακτικες ακολουθουν τα μαγαζια με καρφωτους εκει μεσα,εχεις δει την γκρινια απο νεους αγοραστες και τι ζητανε; Μπαινω για να γελασω με τους γκρινιαρηδες εκει μεσα που το 80% αδικα κραζει και ειναι συνηθως αυτοι που σε 3 μερες ρωτανε πως να αγορασουν απο εξω,πως να βαλουν Balance στο Paypal και αφου εχουν κανει την πρωτη τους παραγγελια σε μια εβδομαδα κραζουν επειδη δεν τους εχει ερθει. Τεσπα μενω σε αυτα που εχω γραψει οποιος επιθυμει να τα αγνοει για τους χ ψ λογους προβλημα του.Το ειπα και παλιοτερα οι γνωμες για τα μαγαζια ειναι σαν τις πωλοτρυπιδες αλλα για την σωστη νοοτροπια ειναι μια. 2
pittas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δεν διαφωνούμε πουθενά φίλε. Έχεις δίκιο οτι επαναλαμβανομαι για το gearbest αλλά πραγματικά με βγάλανε από τα ρούχα μου. 1
kwgwkou Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Συμφωνώ με την άποψη του Sotosgl, καταλαβαίνω την αγανάκτηση του pittas, αλλά κατάντησε κουραστικό βρε παιδιά ν' ανακυκλώνουμε τα ίδια... Τι λέτε, πάμε γι' άλλα;
pittas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Ναι παμε για αλλα Υποσχομαι οτι δεν θα ξανακραξω gearbest, τα ακουσανε για μια 4ετια 1
web_assasin Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Minideal, άψογοι. Ίσως το καλύτερο κινέζικο κατάστημα. Geekbuying πολύ καλοί επίσης Gearbest, την τελευταία φορά στείλαν την παραγγελία 2 βδομάδες μετά. ΟΚ είχαν κάτι αργίες αλλά τέτοια καθυστέρηση δε δικαιολογείται. ολοι για αργιες λενε,πλεον δεν πιστευω κανεναν τους! να σας πω και την εμπειρια μου παιδες,αγορασα μια sj4000 απο banggood,στην οποια χαλασε το ενα κουμπι στις πρωτες δεκα μερες. μετα απο πολλα,ΠΟΛΛΑ email και συζητηση με την εξυπηρετηση και αφου τα καταφερα να τους πεισω οτι ειναι υποχρεωμενοι να με καλυψουν λογω εγγυησης ( ενω προσπαθουσαν να ριξουν το φταιξιμο σε μενα ) συμφωνησαμε να τη στειλω πισω,να μοιραστουμε τα μεταφορικα και να την αντικαταστησουν. αρχικα βεβαια μου ειπαν να μου πληρωσουν την επισκευη της σε ελληνικο καταστημα,αλλα εγω απαιτησα αλλαγη και οχι επισκευη σε προιον δεκα ημερων. η υποθεση ειναι ακομα σε εξελιξη,θα σας ενημερωσω για τα νεοτερα. το μονο σιγουρο ειναι οτι η κινεζα εκανε τα παντα για να καθυστερησει την αντικατασταση.
Sotosgl Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Ναι παμε για αλλα Υποσχομαι οτι δεν θα ξανακραξω gearbest, τα ακουσανε για μια 4ετια Μην ανησυχεις εχουμε ακομα τον Questioner που δεν του εχουν παει οι 998 παραγγελιες απο τις 1000 του
ntelis1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα θελω να αγορασω ενα φθηνο κινητο γιατι χαλασε το δικο μου,αλλα δεν εχω paypal η καρτα visa στελνει καποιο απο αυτα τα site με αντικαταβολη;Εψαχνα για κανα κινεζικο λενοβο κλπ κατι φθηνο και καλουτσικο. μεχρι 150-170 ευρω καπου κατα εκει.
kwgwkou Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα θελω να αγορασω ενα φθηνο κινητο γιατι χαλασε το δικο μου,αλλα δεν εχω paypal η καρτα visa στελνει καποιο απο αυτα τα site με αντικαταβολη;Εψαχνα για κανα κινεζικο λενοβο κλπ κατι φθηνο και καλουτσικο. μεχρι 150-170 ευρω καπου κατα εκει. Αντικαταβολή δεν νομίζω. Με πιστωτική (π.χ. μια prepaid για μεγαλύτερη ασφάλεια) μπορείς ν' αγοράσεις από το banggood. Στα 150€ σου προτείνω το Xiaomi Redmi Note 2 που είναι vfm κι έχει πολύ καλή υποστήριξη από την ελληνική κοινότητα της Xiaomi. 2
itasoulas01 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα, θα ηθελα να ρωτησω τα εξης... εκανα πρωτη φορα αγορα απο gearbest... το meizu metal. Ηταν (και ειναι ακομη) presale. Οταν εκανα την αγορα ηταν στα 173 USD. Λιγες ημερες μετα πηγε στα 228 USD. - υπαρχει περιπτωση οταν το presale τελειωσει να μου ζητησει επιπλεον χρηματα το gearbest? Εχω κατωχυρωσει την τιμη τη στιγμη που το πληρωσα ή ειναι μπουρδες? Αυτα εν ολιγοις... το κινητο στα χρηματα αυτα ηταν οτι καλυτερο μπορουσα να βρω! Πολυ καλα χαρακτηριστικα και καλη κατασκευη!
Sotosgl Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Αυτά έχουμε με τις τρομοκρατικες δηλώσεις Ότι τιμή το κατοχυρώσες το παιρνεις. Αν σου στείλουν μύνημα και σου πουν πλήρωσε διάφορα,μισθωνω charter παίρνω τον pittas και πάμε Κίνα να παίξουμε καράτε 6
itasoulas01 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Αν σου στείλουν μύνημα και σου πουν πλήρωσε διάφορα,μισθωνω charter παίρνω τον pittas και πάμε Κίνα να παίξουμε καράτε Χαχαχα.... ξεραθηκα στο γελιο!!! Ευχαριστω για την απαντηση! 1
kwgwkou Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Αν σου στείλουν μύνημα και σου πουν πλήρωσε διάφορα,μισθωνω charter παίρνω τον pittas και πάμε Κίνα να παίξουμε καράτε Αφού το πληρώνετε που το πληρώνετε, θα με πάρετε κι εμένα στο charter; 1
pittas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Αυτά έχουμε με τις τρομοκρατικες δηλώσεις Ότι τιμή το κατοχυρώσες το παιρνεις. Αν σου στείλουν μύνημα και σου πουν πλήρωσε διάφορα,μισθωνω charter παίρνω τον pittas και πάμε Κίνα να παίξουμε καράτε Δεν θα μου φανει παραξενο να το κανουν, κι εμενα το onda 919 που ειχα προπαραγγειλει μου ζητησαν καπελο. Βεβαια θελω να πιστευω οτι ηταν ενα μεμονωμενο περιστατικο και δεν θα κανουν την ιδια ιστορια και στο συμφορουμιτη
itasoulas01 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μολις ειδα οτι το 16αρι Meizu Metal ειναι διαθεσιμο απο gearbest. Το ειχα προπαραγγελει πριν αρκετες ημερες. Το θεμα ειναι οτι πηγα να δω το status της παραγγελιας μου και ειναι Payment Failed παρ'ολο που τα χρηματα εχουν δεσμευτει απο paypal balance και η συναλλαγη ειναι pending. Τους εκανa ticket. Ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει?
itasoulas01 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μολις ειδα οτι το 16αρι Meizu Metal ειναι διαθεσιμο απο gearbest. Το ειχα προπαραγγελει πριν αρκετες ημερες. Το θεμα ειναι οτι πηγα να δω το status της παραγγελιας μου και ειναι Payment Failed παρ'ολο που τα χρηματα εχουν δεσμευτει απο paypal balance και η συναλλαγη ειναι pending. Τους εκανa ticket. Ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει? επικοινωνησα με paypal και μου ειπαν οτι για καποιο αγνωστο λογο τα χρηματα ηταν τοσο καιρο σε temporary hold. Μου ειπαν οτι θα πρεπει το gearbest να μου κανει refund για να τα δω πισω στο λογαριασμο μου ωστε να μπορεσεω να ξανακανω την αγορα. Επισης μου ειπαν οτι θα επικοινωνησουν με τον manager του gearbest. Γαμω την ατυχια μου δηλαδη!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα