pittas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Επειδη κανοντας μια γρηγορη αναζητηση, δεν βρηκα κατι που να υπαρχει ηδη, δημιουργω αυτο το θεμα για να μοιραστουμε τις εμπειριες/αποψεις μας οσον αφορα τα γνωστα η λιγοτερο γνωστα κινεζομαγαζα που σε μεγαλο βαθμο εχουν μπει στη ζωη μας πλεον. Αρχιζοντας τη δικη μου εμπειρια, προσωπικα θεωρω κορυφαιο το vickmall και απο πολυ κοντα το honorbuy. Oσες φορες εχω παραγγειλει μου εχουν ερθει αυθεντικα προιοντα και σε χρονο μικροτερο των 25-30 ημερολογιακων ημερων. H ανταποκριση σε email και ερωτησεις ειναι αμεση και με πολυ καλα Αγγλικα που δεν χρειαζεται να μαντευεις τι θελει να πει ο (κινεζος) ποιητης. Αρκετα καλο και τιμιο ειναι και το banggood. Για το tinydeal ακουγονται διαφορα ασχημα, προσωπικα μια φορα που παρηγγειλα, το προιον ηταν αυθεντικο xiaomi powerbank και ηρθε και σχετικα γρηγορα. Τελος το μαγαζι το οποιο στο εξης δεν θα εμπιστευθω ποτε ξανα ειναι το gearbest. To support τους ειναι για τα θηρια. Συγκεκριμενα σε παραγγελια που περιμενα ηδη 45 ημερες, μου βγαλανε το refund μετα απο επιπλεον ενα μηνα. Την ιδια περιοδο ειχα παραγγειλει ενα tv box το οποιο ηρθε με ελαττωματικο τηλεχειριστηριο....αφου μου ζητησανε βιντεο μεγεθους μεχρι 2 mb (!!!!!!) οπου φαινεται το προβλημα, αποφανθηκαν οτι ναι οκ ειναι χαλασμενο και περιμενε να σου στειλουμε replacement. 1 μηνα μετα, ουτε replacement oυτε απαντανε στα ticket. Τελος. την περασμενη εβδομαδα ειχαν σε διαθεσιμοτητα υποτιθεται ενα προιον (Chuwi hi 8 pro) και μπηκα στον πειρασμο και το παρηγγειλα (καλα να παθω που τους εδωσα παλι λεφτα μετα απο τοσες αηδιες που ειχα υποστει). 1 μερα μετα αλλαξανε το site και γραψανε οτι ειναι presale τελικα και η αποστολη θα αρχισει απο μεσα οκτωβρη, χωρις να ξερουν ποτε ακριβως. Ακυρωσα την παραγγελια και μου ειπαν refund στo ebay σε 2/3 εργασιμες. Περασε μια εβδομαδα, 5 εργασιμες κι ακομα τιποτα, και στα μηνυματα εχουν παψει να απαντανε. Προσωπικα, και φιλικα, μακρια απο gearbest. 2/3/5 euro παραπανω και παραγγειλετε απο αλλο καταστημα, οι τυποι δεν παιζονται
kalodrei Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 fasttech.com εγω απο εκει παιρνω πραγματα (για ηλεκτρονικο τσιγαρο κυριως ) 1
pittas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Gearbest : update απο παραγγελια ενος onda 919 dual os 3g. To ειχαν 135 $, παραγγελια τη δευτερα, πληρωμη κανονικα. Μεηλ σημερα το απογευμα, καναμε λαθος η εκδοση 3g κοστιζει 160κατι ευρω. Η μας στελνεις τη διαφορα η σου στελνουμε το απλο wifi. Eννοειται ακυρωση παραγγελιας και καταγγελια στο paypal. To chuwi hi8 pro που εκανα cancel πριν 10 ημερες ακομη δεν εχει μπει το refund. Πολυ προσοχη παιδια, οι τυποι ειναι ερασιτεχνες του χειριστου ειδους, ουτε περιπτερο δεν μπορουν να τρεξουν. 2
pournaras Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Ως τωρα ευτυχως δε χρειαστηκε να επιστρεψω κατι για service. Για αγορα, μεχρι στιγμης εχω πολυ θετικες εντυπωσεις απο: minideal to2c geekbying dx fasttech (τυχαια η σειρα).
ntelis1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Ποιο γρήγορο ποιο ειναι σε αποστολη; Θελω να παράγγειλω ενα ταβλετ. Sent from my iPhone using Insomnia
pittas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Όλα τα ίδια είναι από χρόνους. Ακόμα και κάποια που έχουν παραρτήματα ευρωπαϊκά, και πληρώνεις κατιτίς παραπάνω, στην ουσία τον ίδιο χρόνο κάνουν. Το ζήτημα είναι η αξιοπιστία και το να βρεις άκρη αν γίνει η στραβή. Επ αυτού οι προσωπικές μου απόψεις στο 1ο ποστ
pournaras Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Ποιο γρήγορο ποιο ειναι σε αποστολη; Θελω να παράγγειλω ενα ταβλετ. Sent from my iPhone using Insomnia Απο τη μεχρι τωρα εμπειρια μου, παιζει ρολο το ποια μεταφορικη θα το αναλαβει. Σε μενα παντα, μεχρι στιγμης τους καλυτερους χρονους τους (απο τις απλες, γιατι οι ταχυμεταφορς εχεις μεγαλο ποσοστο να σε μπλεξουν με τελωνειο), εχει η singapore post.
GiorgosT Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Gearbest : update απο παραγγελια ενος onda 919 dual os 3g. To ειχαν 135 $, παραγγελια τη δευτερα, πληρωμη κανονικα. Μεηλ σημερα το απογευμα, καναμε λαθος η εκδοση 3g κοστιζει 160κατι ευρω. Η μας στελνεις τη διαφορα η σου στελνουμε το απλο wifi. Eννοειται ακυρωση παραγγελιας και καταγγελια στο paypal. To chuwi hi8 pro που εκανα cancel πριν 10 ημερες ακομη δεν εχει μπει το refund. Πολυ προσοχη παιδια, οι τυποι ειναι ερασιτεχνες του χειριστου ειδους, ουτε περιπτερο δεν μπορουν να τρεξουν. Παίδες, καλημέρα. Θα σας παραθέσω την "καταπληκτική" εμπειρία μου από το Gearbest για να προσέξουν μην την πατήσουν και άλλα παιδιά. Τον Ιούνιο που μας πέρασε, αγόρασα ένα τηλέφωνο από το gearbest για την αδερφή μου. Μέσα σε ενάμιση-δυο μήνες άρχισε να εμφανίζεται κάτι σαν στάμπα/λαδιά στην οθόνη από το μέσα μέρος. Μίλησα με το service τους, έστειλα και φωτό και μου είπαν στείλτο να το φτιάξουμε. Με 9€ έξοδα αποστολής, λέω δεν τρέχει και τίποτα και το έστειλα. Μετά από ένα μήνα και βάλε και αφού έπρεπε να γκρινιάξω για να μάθω αν έστω το παρέλαβαν μου απαντάνε ότι χάλασε και δεν επισκευάζεται. Στην ερώτησή μου τι ακριβώς έχει που δεν επισκευάζεται δεν απαντούσαν και ρίξαν το φταίξιμο στα ταχυδρομεία, κάτι το οποίο εκ των πραγμάτων αποκλείω, καθώς η συσκευασία που του είχα κάνει άντεχε μέχρι και πυρηνικό πόλεμο. Όταν εν τέλει απαίτησα να δω φωτογραφίες από το "σπασμένο" τηλέφωνο έκαναν ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ για να μου απαντήσουν ότι "ξέχασαν" να το κρατήσουν και το στείλαν κάπου... Το θέμα όμως έχει και συνέχεια, καθώς δεν δέχτηκαν με τίποτα αντικατάσταση, γιατί όπως είπαν η εγγύηση αφορά επισκευή . Μετά από πολύ, μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ βρίσιμο δέχτηκαν να μου κάνουν refund το 30% της αξίας (23 δολάρια) αλλά μόνο για αγορά και λέω ΟΚ, από το να τα χάσω... Οπότε προσπάθησα να στείλω μέσω papyal άλλα 42 δολάρια για να πάρω το Doogee X5 Pro, καθώς δεν έχω χρήμα ούτε διάθεση να πάρω κάτι ακριβότερο από αυτά τα λαμόγια. Το paypal ωστόσο δε με άφησε να κάνω την πληρωμή, για τους γνωστούς λόγους και τελικά τα έστειλα μέσω Western Union. Τους ενημέρωσα, τους έδωσα το 10ψήφιο της αποστολής/πληρωμής και μου λένε ότι θέλουν 3-5 μέρες για να τα λάβουν. Εντάξει λέω και εγώ, φάγαμε το γάιδαρο, στην ουρά θα κολλήσουμε; Έλα όμως που πέρασαν 2 εβδομάδες και πάμε για 3η και ούτε φωνή ούτε ακρόαση! Οι απατεώνες δεν απαντάνε καν στα μηνύματα που τους έστειλα αφού περίμενα σα μα**κας 10 μέρες! Πιστεύω ότι πιθανόν, κάποια στιγμή ίσως να απαντήσουν και να το στείλουν ΑΛΛΑ όλη αυτή την ταλαιπωρία (από 28/8 που το έστειλα, είμαστε ήδη στις 3/11) δεν αξίζει και δεν πρέπει στην τελική να την περάσει κανένας. Εγώ ακόμα περιμένω... Η συμβουλή μου; Μακριά από αυτά τα λαμόγια! Χίλιες φορές vickmall κι ας είναι καμιά φορά κάπως ακριβότερο. 1
groot Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Το aliexpress? Πιάνεται; Είναι ΟΚ; Έχει κανείς εμπειρία;
pournaras Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Το aliexpress? Πιάνεται; Είναι ΟΚ; Έχει κανείς εμπειρία; Οχι δεν πιανεται, γιατι ειναι σαν το ebay, αποτελειται απο ξεχωριστους πωλητες, που ο καθενας τους εχει τη δικη του πολιτικη.
afairesths Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 offtopic : εκανα μια παραγγελια απο vickmall απο ευρωπαικη αποθηκη και μου εστειλαν tracking number αλλα δεν μου εστειλαν λινκ που να βαζω αυτο τον αριθμο. Ξερουμε που τον βαζω ; Ευχαριστώ
GiorgosT Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 offtopic : εκανα μια παραγγελια απο vickmall απο ευρωπαικη αποθηκη και μου εστειλαν tracking number αλλα δεν μου εστειλαν λινκ που να βαζω αυτο τον αριθμο. Ξερουμε που τον βαζω ; Ευχαριστώ 17track και λογικά και στo ΕΛΤΑ track 1
afairesths Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 17track και λογικά και στo ΕΛΤΑ track Σωραιος !!!! 1
Sotosgl Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Καθαρα τζογος ειναι τα κινεζικα.Πριν 3 χρονια θα εβαζα το χερι μου στην φωτια για το To2C μου κανουν στραβη τρωνε ακυρο Πριν 7 μηνες θα εβαζα το χερι μου στην φωτια για το Geekbuying μου κανουν στραβη τρωνε και αυτοι ακυρο Πριν 1 μηνα θα ελεγα τα καλυτερα για το Gearbest εχουν αργησει ομως κατι παραγγελιες μου οποτε με τρωει το χερι μου. Γενικα ειναι αν σου κατσει και τι προεργασια εχεις κανει απο πριν. Εχεις βαλει σε μια παραγγελια 3213 σκατουλακια;Ετοιμασου να μην εχουν διαθεσιμοτητα στο 3212ο και θα σου παει πισω ολη η παραγγελια μεχρι να το βρουν.Εχεις κανει Preorder;Χοχοχοχο εκει εχει αλλα γλεντια.Εχεις μιλησει απο πριν με καποιον εκπροσωπο που συχναζει σε Forum;πχ αυτους στο Myphone Εχεις μιλησει με το online για να σου πουν 100% αν εχει διαθεσιμοτητα; και αλλα παρομοια.Τωρα τελευταια μπηκε στην μεση και το ταχυδρομειο μας βεβαια αν στραβωσει κατι εκει ετοιμαστειτε για διμηνη ταλαιπωρια με Paypal πωλητες κλπ. 3 Registered δεματα χαμενο το τελευταιο 5μηνο απο το Ελ.Βενιζελος μεχρι το τελωνειο. Για ηλεκτρονικο τσιγαρο που ψωνιζω απο Fasttech δεν ειχα ποτε προβλημα και με φωτογραφιουλα το δεμα και απαντανε αν βγεις ομως μια τσαρκα στα Forums τρωει το κραξιμο του αιωνα. Και δεν φταιει 100% το οτι ειναι κινεζοι και κανουν βλακειες με την διαθεσιμοτητα/υποστηριξη τα ιδια κανει και το Πλαισιο και το Eshop που ειναι και σε καθε περιοχη υποκαταστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα