costacurta Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα έχω ένα παλιό νοκια 108 που το χρησιμοποιώ μόνο σαν ξυπνητήρι και ραδιόφωνο. Δεν έχω περάσει δηλαδή κάρτα για τηλέφωνα κτλ. Η συσκευή έχει υψηλό σαρ (1.3) Αυτό μπορεί να επηρεάσει παρόλο που είναι χωρίς κάρτα? Αν ναι όταν το χω κλειστό πάλι παίζει ρόλο?
olimpiakos 7 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Οχι απτη στιγμη που δεν εχεις καρτα μεσα δεν 'ψηνεσαι' απτο το sar(διοτι δεν λειτουργει η κεραια!) Το ιδιο ισχυει και για οταν ειναι κλειστο!Κλεινεις το κινητο κλεινουν τα παντα!
farcry2 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δηλαδη αμα ενα κινητο 1 σαρ και δεν έχεις καρτα θα εχει λιγότερο;
panos- Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δεν θα έχει καθόλου γιατί δεν λειτουργεί ή κεραία. Αλλά σε smartphone αν συνδέεται στο Wifi ενδέχεται να έχει λίγη ακτινοβολία. Αλλά στην περίπτωση του φίλου TopicStarter το Nokia 108 δεν έχει Wifi άρα δεν έχει ακτινοβολία. 1
costacurta Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ για την πληροφορία παιδιά. Καλή συνέχεια 1
tarantules Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, έχω την εντύπωση οτι το κύκλωμα της κεραίας λειτουργεί πάντα και σε όλα τα κινητά ακόμα και εαν δεν έχει κάρτα sim μέσα ή ακόμα και εν μπει σε flight mode στα σύγχρονα κινητά. Αυτό συμβαίνει για να μπορείς να κάνεις τις λεγόμενες κλήσεις έκτακτης ανάγκης.Τα γνωστά 3-ψήφια νούμερα πχ αστυνομία,πυροσβεστική κλπ. Η μόνη λύση για να μην εκπέμπει είναι να αφαιρέσεις τη μπαταρία.
panos- Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, έχω την εντύπωση οτι το κύκλωμα της κεραίας λειτουργεί πάντα και σε όλα τα κινητά ακόμα και εαν δεν έχει κάρτα sim μέσα ή ακόμα και εν μπει σε flight mode στα σύγχρονα κινητά. Αυτό συμβαίνει για να μπορείς να κάνεις τις λεγόμενες κλήσεις έκτακτης ανάγκης.Τα γνωστά 3-ψήφια νούμερα πχ αστυνομία,πυροσβεστική κλπ. Η μόνη λύση για να μην εκπέμπει είναι να αφαιρέσεις τη μπαταρία. Λογικό ακούγεται, αλλά ενδέχεται να ενεργοποιείται μόνο όταν πατας κλήση.. Μπορεί να είναι ανάλογα με την συσκευη
farcry2 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Και παλι το wifi εχει ακτινοβολία Αρα θα παρω περισσότερο και με το κινητό;
GianniSM Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Λοιπόν επειδή με το θέμα Sar γίνεται μεγάλο θέμα ενώ δεν θα έπρεπε να είναι. Απόσταση λιγότερο από 1 μέτρο από το κεφάλι μας η ακτινοβολία που δεχόμαστε μειώνεται κατά 80+%. Γενικά δεχόμαστε από παντού, πχ είναι πολύ πιο επίκύνδυνα τα καλώδια ψηλής τάσης παρά το sar. Δεν θεωρώ πως υπάρχει λόγος πανικού. 1
Xristaras12 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 η ακτινοβολία του wifi είναι το λιγότερο αστεία μπροστά στην ακτινοβολία της κεραίας,ιδιαίτερα εαν δεν υπάρχει καλή κάλυψη δικτύου στην περιοχή. Επίσης και κλειστό κινητό να έχετε,ακτινοβολίες απο τριγύρω υπάρχουν παντου(ασύρματο τηλέφωνο,κινητό του αποπάνω,του αποκάτω κλπ)
di maria kun Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 σιγουρα υπαρχει ακτινοβολια που θα επρεπε να μας ανησυχει σε περισσοτερες πηγες απο το κινητο μας αλλα ,τελικα στο αρχικο ερωτημα δεν καταλαβα ακομα τι ισχυει,επηρεαζει το σαρ σε ενα κινητο χωρις καρτα?μιλαω για παλιο κινητο χωρις wifi? και επισης αν ναι οταν ειναι κλειστο επηρεαζει?(γιατι διαβασα και καπου αναφορα οτι πρεπει να βγει και η μπαταρια)
farcry2 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 γιατι τα κινεζικα και τα iphone εχουν πολυ σαρ?
pp6210 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, έχω την εντύπωση οτι το κύκλωμα της κεραίας λειτουργεί πάντα και σε όλα τα κινητά ακόμα και εαν δεν έχει κάρτα sim μέσα ή ακόμα και εν μπει σε flight mode στα σύγχρονα κινητά. Αυτό συμβαίνει για να μπορείς να κάνεις τις λεγόμενες κλήσεις έκτακτης ανάγκης.Τα γνωστά 3-ψήφια νούμερα πχ αστυνομία,πυροσβεστική κλπ. Η μόνη λύση για να μην εκπέμπει είναι να αφαιρέσεις τη μπαταρία. Είναι σίγουρα όπως τα λες, το κινητό με το που θα ενεργοποιηθεί θα ψάξει για δίκτυα ακόμα και χωρίς sim ακριβώς λόγω σχεδιασμού του συστήματος gsm για τις κλήσεις ανάγκης. Απλά αφου δενθα υπάρχει ενεργή sim δεν θα υπάρχει η τακτική επικοινωνία, οπότε θα είναι λιγότερη ακτινοβολία αλλα όχι μηδενική @farcry κυρίως γιατί χρησιμοποιούν χαμηλότερης ποιότητας ή ακόμα καιλιγότερα υλικά!!!
phsyborg Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 εγω ειμαι αναμεσα σε 2 -3 κινεζικα , elephone , xiaomi , hwaei αλλα φοβαμαι το επιπεδο SAR , ασε που δεν βρισκεις το sar rating σε πολλα κινεζικα μοντελα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα