Προς το περιεχόμενο

Hellas Overclocking Team (H.O.T.) - The Thread -

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χμμ, αυτή η titanium σπέρνει, είναι πολύ όμορφη, αλλά και ποιό ακριβή από τη OC Formula. Φαίνεται, βέβαια, αρκετά ικανή με τις 16 φάσεις της καιτα μπιρμπιρόλια της. Και έχω και χρόνια να ακουμπήσω MSI. Διλήματα.

Οι Krait εγκαταλείπονται, δεν έμεινα ικανοποιημένος από τα specs ενώ την maximus extreme δεν τη συνάντησα ακόμα εντός ελλάδας.

και η deluxe η asus δε παει ασχημα με τις 22 φασεις bro !! πιαστηκε το χερι να μετραω !!

http://www.overclockers.com/asus-z170-deluxe-motherboard-review/

post-238528-0-09413000-1447850680_thumb.jpg

• Like 1
  • Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπον σηκωνω τα χερια ψηλα, θελω να παρω ενα γρηγορο RAM κιτ αλλα δεν ξερω τι...

Για την ωρα ειμαι αναμεσα 

KHX2133C9AD3T1K4/8GX

Mushkin Enhanced Redline Model 996805

Εαν καποιος εχει καμια ιδεα προταση ακουω και εναλλακτικες. 1600-2400MHz και 8-16Gb

Για τα Τ1 εχω δει ωραια πραγματα αλλα και οι Redline δεν πανε πισω..... :confused:  :confused:  :confused:  :confused:  :confused:

Για τί chipset ?

Σε ποιά μητρική θα παίξουν ?

Δημοσ.

Μπαλαντερ τις θελω Τασο σε X58, 990FX και Χ79 θα παιζουν, απλα δεν θελω να δωσω πολλα χρηματα και κοιταω για κατι οικονομικο οσο ειμαι εξωτερικο μπας και περασω την ωρα μου.

Αυτο μου λειπει τωρα και μια GPU της πλακας που ειναι να παρω αυριο μεθαυριο και ειμαι ετοιμος για benchakia

Για βασικο σετακι το ψαχνω ακομη μιας και τα 16Gb μου ειναι απαραιτητα.

Δημοσ.

Μπαλαντερ τις θελω Τασο σε X58, 990FX και Χ79 θα παιζουν, απλα δεν θελω να δωσω πολλα χρηματα και κοιταω για κατι οικονομικο οσο ειμαι εξωτερικο μπας και περασω την ωρα μου.

Αυτο μου λειπει τωρα και μια GPU της πλακας που ειναι να παρω αυριο μεθαυριο και ειμαι ετοιμος για benchakia

Για βασικο σετακι το ψαχνω ακομη μιας και τα 16Gb μου ειναι απαραιτητα.

Και οι δύο επιλογές , κάνουν για τη δουλειά που τα θέλεις.

Είναι μνήμες παλαιάς κοπής και με τις ανάλογες ρυθμίσεις μπορούν να παίξουν και στα 3 chipset που έγραψες.

Το κιτάκι της Kingston (4x2gb) είναι κατά 99% με τσιπάκια Elpida BDBG

Το κιτάκι της Mushkin (2x2gb) είναι κατά 99% με τσιπάκια Powerchips XDR

Προσωπικά θα προτιμούσα τις Redline.

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω προς τα εκει εκλεινα.... πριν απο λιγο μιλουσα με τον Νικο για αυτο στο skype  :-)  ωραια ευχαριστω πολυ για την βοηθεια αρχηγε!!!

Δημοσ.

Αυτή η platinum asus, κλοκάρει άραγε καλα? Πολύ θηρίο φαίνεται. 

Ωραίες όλες αυτές οι φάσεις αλλά προς το παρόν θα ... ... πέσω χαμηλά αλλά πιστεύω πως θα είναι καλή .... φάση :P

Μετά την ψιλοαπογοήτευση με τη sniper Α88Χ gigabyte που είχα τη πούλησα και πήρα άλλη για FM2+ και ετοιμάζομαι να δώ τι ψάρια πιάνει αυτή.

cbra88x.jpg

δυστυχώς δε βλέπω τη φτηνιάρικη seidon 120 να τα καταφέρνει αλλά βαριέμαι να τη βάζω στον πάγκο ή στο κουτί με το μεγάλο ψυγείο.

Αν χρειαστεί βέβαια για το country cup θα γίνει η μετακόμιση.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτή η platinum asus, κλοκάρει άραγε καλα? Πολύ θηρίο φαίνεται. 

Ωραίες όλες αυτές οι φάσεις αλλά προς το παρόν θα ... ... πέσω χαμηλά αλλά πιστεύω πως θα είναι καλή .... φάση :P

Μετά την ψιλοαπογοήτευση με τη sniper Α88Χ gigabyte που είχα τη πούλησα και πήρα άλλη για FM2+ και ετοιμάζομαι να δώ τι ψάρια πιάνει αυτή.

cbra88x.jpg

δυστυχώς δε βλέπω τη φτηνιάρικη seidon 120 να τα καταφέρνει αλλά βαριέμαι να τη βάζω στον πάγκο ή στο κουτί με το μεγάλο ψυγείο.

Αν χρειαστεί βέβαια για το country cup θα γίνει η μετακόμιση.

Asus Platinum ?

Too much for almost no reason.

Από τη στιγμή που δέν στοχεύεις σε extreme cooling καταστάσεις , με μιά Hero ή μιά Gene θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα.

//

Crossblade Ranger ...

Η καλύτερη FM2+ μητρική.

Δημοσ.

Για μητρική των 160€ δε μπορώ να πώ έχει μπόλικα φιρφίρια και το bios είναι δυνατό με μια πρώτη ματιά. Μετά τον 7870 πρέπει να ξαναβάλω το μικρό 860Κ για μια δεύτερη ευκαιρία.

Το πρόβλημα είναι η seidon πρέπει να αλλάξω τον ανεμιστήρα, αυτός που έχει ... είναι ... άμα φυσάω με το στόμα ποιό πολύ αέρα κουνάω.

Από περιέργεια το βράδυ θα τρέξω ενα firestrike για το δείγμα, γιατί έχω στο πρόγραμμα και λίγο starcraft τη νύχτα :-)

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι η seidon πρέπει να αλλάξω τον ανεμιστήρα, αυτός που έχει ... είναι ... άμα φυσάω με το στόμα ποιό πολύ αέρα κουνάω.

Δέν κάνει για πολλά-πολλά η μικρή Seidon.

Μιά φορά την είχα δοκιμάσει (καλοκαίρι) ... και δέν.

Της έβαλα και έναν high-flow πάνω ... τίποτα.

Πιό καλά αποτελέσματα είχα με αέρα , με μιά Prolimatech.

Δημοσ.

Kαλησπέρα και απο εμένα.

Να ζητήσω γνώμες,

Build

ΜSI Gaming 5 s1150 (latest bios update 22/11/2015)

i5-4690k

32gb Kingston HyperX Savage 2400mhz

SSD Kingston v300 as win10 boot

case fazn warhawk midi

GTX295 μια ακομα και θέλω δεύτερη (ισως έχω βρει)

Θερμοαγώγιμη cpu Αrctic Silver 5

Ψυξη στοκ Intel +1x120mm 2000rpm να βαζει /3x1200rpm βγάζουν αερα δεν έχει θέσεις για άλλα φουρφουρια το κουτι και μετα τα Χριστούγεννα πάω σε 2x240mm υδροψυξεις (1 για cpu 1 modded για gpu και νέο κουτί μάλλον stalker 840evo ή Cosmos)

Αλλά προς το παρών θα εκτιμούσα γνώμες μιας και είμαι νέοπας εδώ παίδες!

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Το λινκ είναι αυτό.

http://hwbot.org/xtu/analyze/3042499?recalculate=true

post-369176-0-84479900-1448370878_thumb.png

post-369176-0-91793600-1448370884_thumb.png

post-369176-0-44987100-1448370885_thumb.png

Δημοσ.

Εγώ γιατί βλέπω ακόμη τον άλλον με i7 μέσα;

Να αναφέρω ότι ΕΑΝ μπορώ να τρεξω κάτι σε APU έχω ένα έτοιμο μηχανάκι 6600Κ δυστυχώς με μαμά cooler αλλά όλο και κάτι κάνει.

Δεν είμαι να αγοράζω και ψύξη γιατί απλά το πήρα μπας και δω άσπρη μέρα από τα φορηταυ.

Δημοσ.

Kαλησπέρα και απο εμένα.

Να ζητήσω γνώμες,

Build

ΜSI Gaming 5 s1150 (latest bios update 22/11/2015)

i5-4690k

32gb Kingston HyperX Savage 2400mhz

SSD Kingston v300 as win10 boot

case fazn warhawk midi

GTX295 μια ακομα και θέλω δεύτερη (ισως έχω βρει)

Θερμοαγώγιμη cpu Αrctic Silver 5

Ψυξη στοκ Intel +1x120mm 2000rpm να βαζει /3x1200rpm βγάζουν αερα δεν έχει θέσεις για άλλα φουρφουρια το κουτι και μετα τα Χριστούγεννα πάω σε 2x240mm υδροψυξεις (1 για cpu 1 modded για gpu και νέο κουτί μάλλον stalker 840evo ή Cosmos)

Αλλά προς το παρών θα εκτιμούσα γνώμες μιας και είμαι νέοπας εδώ παίδες!

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Το λινκ είναι αυτό.

http://hwbot.org/xtu/analyze/3042499?recalculate=true

Μιά χαρά είναι το σκόρ σου , για την ταχύτητα που το έτρεξες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...