Προς το περιεχόμενο

Hellas Overclocking Team (H.O.T.) - The Thread -

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://forums.evga.com/m/tm.aspx?m=2204216&p=1

Αυτή είναι μία από τις evga που παίζουν δεν παίζουν ;)

Την πήρες μτχ;

Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με evga στο Χ58 και δεν νομίζω πλέον κανείς να γνωρίζει με σιγουριά τι και πώς.

Δημοσ.

Με mod είμαι η μητρική; Νομίζω αυτή μαμά δεν τους έβλεπε :(

Οι revision 2 μητρικές έπαιζαν κανονικά όλους τους xeon

Οι revision 1 ήθελαν μόντα πάνω στο pcb.

Καλησπέρα στο club  έχω έναν x5650 πάνω σε μια EVGA X58 4 WAY SLI CLASSIFIED  με 12 GB RAM  και μια κάρτα γραφικών NVIDIA GTX760 4GB .Το θέμα μου δεν μπορώ να κάνω με τίποτα OVERCLOCK  μήπως θα μπορούσατε να μου δώσετε κάποιες συμβουλές είδα κάτι VIDEO στο YOUTUBE αλλά δεν βοηθήσανε θα σας παρακαλούσα παρά πολύ  για την βοήθεια σας .. σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Απ'ότι είδα έχεις κάνει reply και στα αντίστοιχα threads για τους xeon.

Καλύτερα να επικεντρωθεί η κουβέντα σε εκείνα τα thread , που είναι και πιό σχετικά.

Δημοσ.

Καμία ιδέα με το login issue? Κάθε φορά κάνω αναγκαστικά retrive και μετά δεν δουλεύει με κανένα κωδικό αν κάνει αποσύνδεση. Που κάνει μόνο του μετά απο λίγες ώρες.

Δημοσ.

Των κωδικό τον αλλάζεις; Μήπως σου δίνει one time only κωδικό;

Kαι όταν τον άλλαζα με δικό μου δεν δούλευε, και αν πήγαινα να ξανακάνω log in με τον temp password πάλι δεν δούλευε. Τίποτα απο τα δύο δεν δουλεύει.

Εντάξει, είναι μανούρα αλλά μπαίνω, απλά φοβάμαι μην φάω μπαν απο "too many wrong attempts" ή κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Kαι όταν τον άλλαζα με δικό μου δεν δούλευε, και αν πήγαινα να ξανακάνω log in με τον temp password πάλι δεν δούλευε. Τίποτα απο τα δύο δεν δουλεύει.

Εντάξει, είναι μανούρα αλλά μπαίνω, απλά φοβάμαι μην φάω μπαν απο "too many wrong attempts" ή κάτι τέτοιο.

Κάνε log-in στο φόρουμ του hwbot και στείλε pm με το πρόβλημα σου στον websmile.

• Like 1
Δημοσ.

Γιουχάρετε, βρίστε, ότι θέλετε, το βρήκα το λάθος μου.

Ευτυχώς πριν στείλω στον άνθρωπο.

Απο Πέμπτη που χαλαρώνει λίγο το πρόγραμμα κάνω σε Wprime που έχει λίγα αποτελέσματα.

Πάντως πρέπει να έχω σχετικά καλό τσιπάκι, με 1.42 για 4.7 ενώ βλέπω άλλους με 4.8 και 1.56. Θα δείξει.

• Like 4
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ενα πρόσφατο σκόρ μου , για το Old School stage , που "τρέχει" αυτή την περίοδο.

http://hwbot.org/submission/3452278_

Σου λείπει 7900 GTX για παραπάνω στο realbench αρχηγέ;

Let me know if you need help :)

Κι ενα όμορφο στιγμιότυπο για να μοιραστώ με την ομάδα...

Αποτελέσματα λίαν συντόμως :)

post-240050-0-56525900-1486924471_thumb.jpg

• Like 7
Δημοσ.

Σου λείπει 7900 GTX για παραπάνω στο realbench αρχηγέ;

Let me know if you need help :)

Κι ενα όμορφο στιγμιότυπο για να μοιραστώ με την ομάδα...

Αποτελέσματα λίαν συντόμως :)

Κωστή , βρήκα μιά 7900 GTX , αν προλάβω σήμερα θα τρέξω το realbench (πιό ζωηρά).

Βασικά tweaking θέλει αυτό το bench πλέον (έτσι όπως το έχουνε κάνει) δέν μετράει τόσο η κάρτα.

Μεγειά τα νέα σου αποκτήματα !!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

TASOS, λύσε μου μια απορία σε παρακαλώ πολύ φίλε.

Μήπως ξέρεις πως γίνετε και οι 3 μεγαλύτερες μόνον ελληνικές ομάδες (από τις 37 σύνολο), συνδυαστικά να βγάζουν σύνολο 105909 βαθμούς (55648 + 38552 + 11709 = 105909) και η Ελλάδα να έχει μόνο 89110;;;

Εκτός βέβαια κι αν υπολογίζεται διαφορετικά η βαθμολογία των ομάδων από την βαθμολογία των κρατών... :wacko:

Capture_002.jpg?t=1487697214

Capture_003.jpg?t=1487697266

Capture_004_1.jpg?t=1487697312

Δημοσ.

Γιουχάρετε, βρίστε, ότι θέλετε, το βρήκα το λάθος μου.

Ευτυχώς πριν στείλω στον άνθρωπο.

Απο Πέμπτη που χαλαρώνει λίγο το πρόγραμμα κάνω σε Wprime που έχει λίγα αποτελέσματα.

Πάντως πρέπει να έχω σχετικά καλό τσιπάκι, με 1.42 για 4.7 ενώ βλέπω άλλους με 4.8 και 1.56. Θα δείξει.

Fsb wall που εχεις αγορινα???

Δημοσ.

Fsb wall που εχεις αγορινα???

Δεν μπορώ να κόψω πυρηνα (ή δεν το έχω βρει ακόμα). Παλιότερα του είχα δώσει κοντά 600άρι αν θυμάμαι καλά. Αλλά είχα βοήθεια και πολύ καλύτερη ψύξη.

Το ψήνω να βρω κανα celeron, κανα c2d, να δω τι πιάνει. Με απασχολούν τα VRM όμως γιατί είναι digital και δεν έχουν τις αντοχές των αναλογικών. Κάπου στα 250-280w είναι το όριό τους απο όσο είχα διαβάσει.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτη ειναι η DFI!βαλε ενα x5 x6 και δοκιμασε....χωσε ανεμηστηρια για κανα bench....εμενα δεν παει πανω απο 428 ....γκρρρρ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...