ΤASOS Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2017 Προσοχή στα screenshot που ανεβάζετε (τα νέα μέλη) Σήμερα μου ήρθαν τουλάχιστον 10 αποτελέσματα , τα οποία διαγράφηκαν λόγω ελλειψης mem tab από cpu-z κλπ κλπ 3
denis_kos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2017 Έιχα κ εγώ ενα, αλλα ήταν πρώτη απόπειρα στο X265 1080p με χαμηλό σκορ κ ξεχάστηκα να το σβήσω. 1
ΤASOS Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) @looproll Δέν βάζεις memory tab (cpu-z) στα screenshot σου ... και πάνε για σβήσιμο από τους moderators του hwbot. Είναι κρίμα να χάνονται αποτελέσματα έτσι. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2017 από ΤASOS
Sheogorath Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Χέρετε, έχω χαθεί τον τελευταίο καιρό (όχι πως είναι κανα σοβαρό σύστημα αλλά anyway) λόγω δουλειάς, και ντρέπομαι για αυτό, αλλά δεν τα προλαβαίνω όλα. Για το old school τι χρειαζόμαστε? Cb15 είμαι κάπου στα 500 με το σύστημα της υπογραφής (έχε χάρη που είναι το κύριο σύστημα και το χρειάζομαι). 3Dmark06 στα 25Κ πάνω κάτω. Τι μπορώ/αξίζει/χρειάζεται να ανεβάσω? 1
ΤASOS Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Χέρετε, έχω χαθεί τον τελευταίο καιρό (όχι πως είναι κανα σοβαρό σύστημα αλλά anyway) λόγω δουλειάς, και ντρέπομαι για αυτό, αλλά δεν τα προλαβαίνω όλα. Για το old school τι χρειαζόμαστε? Cb15 είμαι κάπου στα 500 με το σύστημα της υπογραφής (έχε χάρη που είναι το κύριο σύστημα και το χρειάζομαι). 3Dmark06 στα 25Κ πάνω κάτω. Τι μπορώ/αξίζει/χρειάζεται να ανεβάσω? Δυστυχώς το Round 1 , όπου μπορούσες να ανεβάσεις σκόρ με το σύστημα σου ... τελείωσε στις 15 Ιανουαρίου. http://oc-esports.io/#!/round/osibs_s3r1 Τώρα "τρέχει" το Round 2 , όπου παίζουν συστήματα σε socket 939. http://oc-esports.io/#!/round/osibs_s3r2 Τι μπορώ/αξίζει/χρειάζεται να ανεβάσω? Μπορείς να ανεβάσεις πάρα πολλά σκόρ , για την ομάδα. Μας λείπουν σχεδόν όλα με X5470 http://hwbot.org/hardware/processor/xeon_x5470/ 1
fallen4ngel Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Εγώ κάτι κατάφερα με τον Α6-3670Κ ελπίζω να χτυπήσω χρυσά στα περισσότερα όταν είμαι σπίτι με άλλη μητρική και άλλη ψύξη. Η MSI που είναι τώρα στο σύστημα δεν έχει ούτε ρυθμίσεις για ρεύμα Ότι κατάφερε με το αυτόματο 1.4 βγήκε οπότε μία χαρά πιστεύω είναι. Sheo δες αυτό που είπε ο Τάσος και ρίξε ότι μπορείς με τον Xeon, τα ποντακια μετράνε στην ομάδα ούτως ή άλλως!!! 1
Sheogorath Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Got it fellas, πάω. Σε ότι δεν υπάρχει αποτέλεσμα, απλά δεν μετράνε ή δεν έχει δοκιμάσει κανείς? Υπόψειν, δεν έχω Windows XP, με 7 είναι valid για super Pi? Απο όσο γνωρίζω όχι, αλλά θα τρέξω anyway. 2
ultraex2003 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Got it fellas, πάω. Σε ότι δεν υπάρχει αποτέλεσμα, απλά δεν μετράνε ή δεν έχει δοκιμάσει κανείς? Υπόψειν, δεν έχω Windows XP, με 7 είναι valid για super Pi? Απο όσο γνωρίζω όχι, αλλά θα τρέξω anyway. οτιδηποτε run με 7αρια ειναι valid με xp παλι ειναι valid και σε μερικα πχ spi εχεις καλυτερο σκορ !
Sheogorath Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 10 δευτερα εβγαλε σε 1Μ, 4.7 validation εως τωρα και δοκιμαζω 8,16,32Μ συν κανα cb15. 1.41 ζηταει ο ατιμος στα 4.7 απο 1.33 στα 4.5 :/ 1
ultraex2003 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 10 δευτερα εβγαλε σε 1Μ, 4.7 vσεalidation εως τωρα και δοκιμαζω 8,16,32Μ συν κανα cb15. 1.41 ζηταει ο ατιμος στα 4.7 απο 1.33 στα 4.5 :/ To spi βλεπει μονο ενα πυρηνα οποτε βλεπεις τι σε παιρνει να ανεβασεις απο ocΟσο για Tα σκορακια ανεβαζεις 1 και 32m
Sheogorath Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 To spi βλεπει μονο ενα πυρηνα οποτε βλεπεις τι σε παιρνει να ανεβασεις απο oc Οσο για Tα σκορακια ανεβαζεις 1 και 32m Στο 32 έκανε rounding error, θα δώσω και άλλο Vcore αύριο λογικά. Το θέμα είναι ότι τα ψιλοέχει βρει σκούρα ο memory controller με τα 16 gb, αλλά δεν ρισκάρω να τα βγάλω γιατί η μητρική είναι παράξενη. Ξαναδοκιμάζω αύριο. Πυρήνα πως να κλείσω δεν βρήκα μέσα στο bios.
Sheogorath Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Ρε παλικάρια, χοντρό ηλίθιο πρόβλημα με το HwBot. Δεν δέχεται τον κωδικό, κάνω retrive, μπαίνω μέσα, τον αλλάζω, με το που κάνω αποσύνδεση, δεν μπαίνει ούτε με τον νέο κωδικό, ούτε με τον προσωρινό! Σήμερα έκανα 4 retrive, για όνομα.
ultraex2003 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Ρε παλικάρια, χοντρό ηλίθιο πρόβλημα με το HwBot. Δεν δέχεται τον κωδικό, κάνω retrive, μπαίνω μέσα, τον αλλάζω, με το που κάνω αποσύνδεση, δεν μπαίνει ούτε με τον νέο κωδικό, ούτε με τον προσωρινό! Σήμερα έκανα 4 retrive, για όνομα. αν δε εχει το βιος να κλεισεις πυρηνες τοτε δε μπορεις δε το ξερω το βιος σου κλεισε αμα εχεις HT και ξαναδες τα ρολογια οσο πιο ψηλα μπορεις να κοψεις χρονο στο spi επισης ανεβασε και σφιξε μνημες οσο μπορεις και μια μνημη να αφησεις παλι οκ μπορει ο server τους να τα παιξε συνηθως δε εχουν θεμα
Kill Bill GR Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα στο club έχω έναν x5650 πάνω σε μια EVGA X58 4 WAY SLI CLASSIFIED με 12 GB RAM και μια κάρτα γραφικών NVIDIA GTX760 4GB .Το θέμα μου δεν μπορώ να κάνω με τίποτα OVERCLOCK μήπως θα μπορούσατε να μου δώσετε κάποιες συμβουλές είδα κάτι VIDEO στο YOUTUBE αλλά δεν βοηθήσανε θα σας παρακαλούσα παρά πολύ για την βοήθεια σας .. σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας
fallen4ngel Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2017 αν δε εχει το βιος να κλεισεις πυρηνες τοτε δε μπορεις δε το ξερω το βιος σου κλεισε αμα εχεις HT και ξαναδες τα ρολογια οσο πιο ψηλα μπορεις να κοψεις χρονο στο spi επισης ανεβασε και σφιξε μνημες οσο μπορεις και μια μνημη να αφησεις παλι οκ μπορει ο server τους να τα παιξε συνηθως δε εχουν θεμα Πυρήνες δεν έχω δει να κλείνουν σε 775, HT δεν είχε ποτέ Καλησπέρα στο club έχω έναν x5650 πάνω σε μια EVGA X58 4 WAY SLI CLASSIFIED με 12 GB RAM και μια κάρτα γραφικών NVIDIA GTX760 4GB .Το θέμα μου δεν μπορώ να κάνω με τίποτα OVERCLOCK μήπως θα μπορούσατε να μου δώσετε κάποιες συμβουλές είδα κάτι VIDEO στο YOUTUBE αλλά δεν βοηθήσανε θα σας παρακαλούσα παρά πολύ για την βοήθεια σας .. σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας Με mod είμαι η μητρική; Νομίζω αυτή μαμά δεν τους έβλεπε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα