fallen4ngel Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα παίδες, έκανα join και εγώ, ίσως(λέμε τώρα) μπορέσω να βοηθήσω κάπου. Μην ανησυχείς για τίποτα, άλλωστε ότι μπορεί και όπου μπορεί ο καθένας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΤASOS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 http://hwbot.org/submission/3423846_ Ηδη ο denis , με ένα και μόνο αποτέλεσμα στο time spy , έδωσε : Points earned Global Points (UGP) 109th using 1 GPU 12.9 Points Hardware Points (UHP) 26th using GeForce GTX 1070 0.7 Points Global Team Power Points (GTPP) 69th in team using 1 GPU 16.8 Points Hardware Team Power Points (HTPP) 23rd in team using GeForce GTX 1070 3.2 Points ... άμα τρέξει και τα υπόλοιπα 3D benchmarks , θα δώσει αρκετούς ακόμη βαθμούς στην ομάδα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis_kos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Πλάκωσα μερικά, θα επανέλθω και αύριο γιατί δουλέυω σε λιγάκι!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Μάλλον πρέπει να κάνω και εγώ join ,να πιάνουν και τόπο τα benches που κάνω. Θα διαβάσω rules (για να μην κάνω πατατιά)και θα επανέλθω! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Άντε με το καλό να μας έρθεις. Καλά τα rules δεν είναι και τίποτα σπουδαίο, εδώ εγώ παππούς και το έπιασα με την μία 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Άντε με το καλό να μας έρθεις. Καλά τα rules δεν είναι και τίποτα σπουδαίο, εδώ εγώ παππούς και το έπιασα με την μία Και εγώ παππούλης είμαι ,μην νομίζεις Μόλις έκανα account αλλά δεν μου βγάζει "join team" στην ομάδα. Άκυρο το βρήκα,με είχε βάλει στην rookies of greece και έπρεπε να πατήσω change team! Όλα οκ ,καλώς σας βρήκα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Καλώς ήρθες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Λέω να κάνω την αρχή με ένα firestrike ultra . Για πείτε ρε guys ,είναι σωστό το screenshot ?? Edit: Το δευτερο είναι σωστό,από ότι είδα και σε άλλα run είναι οκ ,προχωράω ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΤASOS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2017 Μάλλον πρέπει να κάνω και εγώ join ,να πιάνουν και τόπο τα benches που κάνω. Θα διαβάσω rules (για να μην κάνω πατατιά)και θα επανέλθω! Καλωσήρθες στην ομάδα !!! Πλάκωσα μερικά, θα επανέλθω και αύριο γιατί δουλέυω σε λιγάκι!! Δέν χρειάζεται βιασύνη Να έχεις χρόνο και όρεξη να ασχοληθείς , αυτό μετράει. Εδώ είναι η λίστα με τα διαθέσιμα benchmarks για GTX-1070 http://hwbot.org/hardware/videocard/geforce_gtx_1070/ Λέω να κάνω την αρχή με ένα firestrike ultra . Για πείτε ρε guys ,είναι σωστό το screenshot ?? Edit: Το δευτερο είναι σωστό,από ότι είδα και σε άλλα run είναι οκ ,προχωράω ! Μιά χαρά το πάς. Οτι χρειαστείς , ρώτα. Ειδικά εσύ που έχεις (2) RX-480 ... έχεις να δώσεις πολύ πράγμα στην ομάδα. http://hwbot.org/hardware/videocard/radeon_rx_480/ Φίλε TASOS ... Εν τω μεταξύ , τώρα πρόσεξα ότι έχουμε και GTX 1080 (μαζί με 7700k) , στην ομάδα ... θα γίνει της πόπης http://hwbot.org/hardware/videocard/geforce_gtx_1080/ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis_kos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα και πάλι, τα κλειδωμένα benches πρέπει να τα αγοράσουμε? Πχ catzilla 1080p. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα και πάλι, τα κλειδωμένα benches πρέπει να τα αγοράσουμε? Πχ catzilla 1080p. Σου δίνει free key μέχρι τα 720p. Από εκεί και πέρα κάνεις ότι νομίζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 @Whitefanged Αδερφέ μιας που έχω πλακώσει τα bench στην ομάδα,κοίταζα τα σκορ σου για παράδειγμα σε geekbench,xtu & cinebench και βλέπω οτι παρά τις υψηλές συχνότητες που παίζεις (πχ4.8 ,4.9) τα σκορ είναι χαμηλά και στις περισσότερες των περιπτώσεων χαμηλότερα από δικά μου στα 4.5 ή 4.7. Κάτι δεν πάει καλά? Εντελώς φιλικά μήπως πρέπει να τσεκάρεις κάτι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Το παρατήρησα κι εγώ φίλος.... Πραγματικά δεν ξέρω τι φταίει... Είσαι με win10? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 win 10 ναι,με 7ρια είσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 με win10 κι εγώ... Μυστήρια πράματα... Θα ρίξω ένα uninstall στο avast... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα