ΤASOS Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δέν τα πάνε καλά στην αριθμητική εκεί στο hwbot ... Αλλά λέει ο πίνακας βαθμολογίας ... και άλλα το κομπουτεράκι μου. Λογικά είμαστε στην 8η θέση και όχι στη 10η. http://forum.hwbot.org/showthread.php?p=423145#post423145 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Εαν βαλω εδω αποτελεσμα θα μετραει σαν ομαδικο πχ με τον Aetolofiti; Ρωταω γιατι ειδα οι πρωτες θεσεις εχουν συνολικα αποτελεσματα μεσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΤASOS Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Εαν βαλω εδω αποτελεσμα θα μετραει σαν ομαδικο πχ με τον Aetolofiti; Ναί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Χρόνια πολλά παιδιά καλές γιορτές να είμαστε καλά να περνάμε καλά να benchαρουμε περισσότερο και ο νέος χρόνος να μας φέρει ότι μας στέρησε ο παλιός.!!!!!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Χρόνια πολλά φιλαράκι και σε σένα Αλέξη σου έρχομαι για βοήθεια φίλε μου κάπως θα βοηθήσω δεν μπορεί δεν έχω κάτι super duper αλλά πιστεύω με μαμά ψύξη δεν μπορώ παραπάνω, σήμερα θα τρέξω με την Rampage μήπως και κάνει κάτι καλύτερο αν όχι έχω ένα 10+ αλλά στα 4.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Χρονια πολλα παλικαρια! Fallen δεν υπαρχει προβλημα. οτι μπορεις να ανεβασεις θα βοηθησει αρκετα... εγινε ομως #$@$# γιατι πλεον ειμαι στην extreme league και δεν εχω δικαιωμα να ανεβασω σκορ με τις μνημες...αν ειχαμε εκει 2 σκορ θα ειμασταν πολυ πανω... κριμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2015 Γιατι αλλαξες κατηγορια ρε; Βγηκες εκτος απο τους διαγωνισμους.... κριμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solaufein Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Χρόνια πολλά και από 'μένα! Ότι ποθείτε να το βρείτε! Ώστε το πρώτο ανέβασμα με άζωτο σε θέτει αυτόματα στην extreme league, ε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Ναι δυστηχως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
varachio Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Χρονια πολλα παλικαρια! Fallen δεν υπαρχει προβλημα. οτι μπορεις να ανεβασεις θα βοηθησει αρκετα... εγινε ομως #$@$# γιατι πλεον ειμαι στην extreme league και δεν εχω δικαιωμα να ανεβασω σκορ με τις μνημες...αν ειχαμε εκει 2 σκορ θα ειμασταν πολυ πανω... κριμα... Αυτό έγινε επειδή έδωσες αποτέλεσμα με LN2 και αυτόματα πήγες στην extreme league... ... Country Cup side effects ... Και δυστυχώς δεν νομίζω να ξε-γίνεται αυτό... Οπότε... Welcome to extreme league mate Χρόνια Πολλά σε όλους!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΤASOS Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Η τελική κατάταξη στο φετινό Country Cup *Για να προλάβω τυχόν σχετικές ερωτήσεις. Δέν γνωρίζω γιατί στην ισοβαθμία με τους Ουκρανούς (τους οποίους έχουμε νικήσει στα 3 από τα 5 stages) είμαστε μιά θέση κάτω. Οποιος επιθυμεί το υποβάλλει σαν ερώτημα στο σχετικό τους thread http://forum.hwbot.org/showthread.php?t=146391&page=41 Δέν τα πάνε καλά στην αριθμητική εκεί στο hwbot ... Αλλά λέει ο πίνακας βαθμολογίας ... και άλλα το κομπουτεράκι μου. Λογικά είμαστε στην 8η θέση και όχι στη 10η. http://forum.hwbot.org/showthread.php?p=423145#post423145 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μπράβο σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος.Του χρόνου να είμαστε ακόμη περισσότεροι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 ΟΜΑΔΑΡΑ EXOYME !!! του χρονου θα παμε καλυτερα !! μπραβο σε ολα τα παιδια που παλεψανε !!!!!!!!!! τωρα αυτο με τους ουκρανους βρωμαει ......... λιγο !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Μόλις το ρώτησα, βλέπουμε... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greece_rodos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα