TriLoBiTe Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 αραζω= αρα ζω..... Έχεις πιάσει το νόημα φίλε Υour 2c.
johnbond Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Η ζωή η ίδια δεν έχει κανένα σκοπό..Υπάρχουμε λόγω κάποιων συμπτώσεων και χωρίς κανένα λόγο ύπαρξης.. Για να αντιμετωπίσουμε αυτή την απελπίστική αλήθεια ο καθένας ψάχνει να βρει κάποιες ασχολίες και να βάλει κάποιους στόχους τα οποία για τον ίδιο μπορεί να είναι τρομερά σημαντικά αλλά για τον πλανήτη ,το σύμπαν και τη ζωή γενικότερα είναι εντελώς ασήμαντα. Τι το νοιάζει το σύμπαν αν για ένα δευτερόλεπτο στην συμπαντική ηλικία εσύ γίνεις πλανητάρχης στη γη ή γίνει ο Μέσσι ή ο Χέντριξ.. 2
alex_000 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 αναπαραγωγή, εξέλιξη (evolution). Χρειαζόμαστε άλλους στόχους για να γεμίσουμε ψυχολογικά κενά (υπαρξιακά και θρησκευτικά), καλά κάνουμε αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι οι σκοπός της ζωής είναι πολύ απλός και κοινότυπος. περίεργο που δεν ανέφερε κανένας το αυτονόητο, ντεμεκ άθεοι 4
groot Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 αναπαραγωγή, εξέλιξη (evolution). Χρειαζόμαστε άλλους στόχους για να γεμίσουμε ψυχολογικά κενά (υπαρξιακά και θρησκευτικά), καλά κάνουμε αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι οι σκοπός της ζωής είναι πολύ απλός και κοινότυπος. περίεργο που δεν ανέφερε κανένας το αυτονόητο, ντεμεκ άθεοι Βασικά η εξέλιξη απλά συμβαίνει για να διατηρηθεί η ζωή και η αναπαραγωγή γίνεται επίσης για τον ίδιο λόγο. Ένα race είναι... ζούμε γιατί τα χιλιάδες μικρά πραγματάκια που μας κάνουν "όλο" έχουν μοναδικό σκοπό να ζούνε με κάθε κόστος. Άρα σκοπός είναι η καθαυτού ζωή. Στόχος; Χιλιάδες... Περί ορέξεως.
chrisxkar Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 ποιος εισαι που πας ποιος ειναι ο λογος υπαρξης σου
sensai Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 ο σκοπος ολων μας ειναι να μπουμε στη βασιλεια των ουρανων ακομα και αυτων που δεν το εχουν συνειδητοποιησει ακομα
InfernoN Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 αν δεν υπηρχαν τα σουβλακια, τα anime και το gaming να ξερεις ειχα αυτοκτονησει
Peleus17 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Να παρω την πρωτη θεση στο DJ Mag Top 100 μεχρι το 2020!!!
Noex Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Εχετε βρει κάποιο σκοπό στη ζωή; Άλλος θέλει να γίνει πλούσιος, άλλος να κάνει μεγάλη οικογένεια, άλλος να προσφέρει κάτι στην ανθρωπότητα. Εγώ νιώθω ότι προς το παρόν έχω σκοπό να ψάξω ποιος είναι ο σκοπός μου... Δεν ξέρω. Εσείς έχετε κατασταλάξει; Μία απορία που είχα και εγώ αλλά βρήκα την απάντηση. Ο Σκοπός σε αυτήν την ψεύτικη ζωή που ζεις την ζωή της ταλαιπωρίας της φτώχειας της στεναχωριας και του άγχους είναι ΜΙΑ. .ΓΝΩΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΉΘΕΙΑ Ελευθερωσει Υμας. Και ποια είναι η αλήθεια, ? Ότι στον κόσμο αυτό δεν ήρθαμε για να ζήσουμε ότι φάνε και ότι πιούμε αλλά για να δοκιμαστουμε και να επιστρέψουμε πίσω στον Δημιουργό. Ο κάθε ένας έχει τον δικό του Σταύρο . Αναζητήσεις τον Σταύρο που πρέπει να κουβαλησεις μέσα στο εγώ εγωησμο σου και κατά πάτησε τον. Βοηθά τον πλησίον σου σαν να ήταν σε όλες στην θέση του ο Χριστος. Φερσου στους άλλους όπως θέλεις να σου φέρονται. Και όταν ξεκινήσεις να κάνεις αυτά αμέσως θα νιώσεις ότι βρήκες ένα μικρό κοκο απάντησης στην ερώτηση που έκανες. Σκοπός σου με λίγα λόγια σε αυτή την ζωή είναι κάθε μέρα ανάλογα με τις πράξεις σου να διαγραφεις περισσότερες αμαρτίες από ότι έκανες. Πως γίνεται αυτό, ? Όταν κάνεις μια καλή πράξη διαγραφεις αμαρτίες. Όταν εξομολογησε διαγραφεις αμαρτίες όταν προσευχεσαι και λες Κύριε Ιησού Χριστού Ελευσίνα με γιατί έκανα αυτό και μεταννοω σβηνεις αμαρτίες. .. Μετά νοείται δηλαδή αλλάζω τρόπο σκέψης
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 θέλω να γιατρέψω όλα τα ΣΜΝ ώστε να μπορώ να δώσω νόημα στη ζωή μου κάνοντας 24/7 σεξ χωρίς προφυλάξεις με όσους περισσότερους γίνεται. Από ψυχολόγος θα γίνω αφροδισιολόγος λοιπόν.
funbreaker Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 ο σκοπος ολων μας ειναι να μπουμε στη βασιλεια των ουρανων ακομα και αυτων που δεν το εχουν συνειδητοποιησει ακομα Και ο σκοπός αυτών που θα φάνε τελικά πόρτα ποιός ήταν?
TriLoBiTe Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Κύριε Ιησού Χριστού Ελευσίνα Αγαπητέ συντοπίτη, ζω για να δω τον Ιησού Χριστό στον Πύργο τον Λευκό (για τον Ασπρόπυργο μιλώ) 1
φραμπάλα Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Χαχα καλό.Λευκός πύργος,Ασπρόπυργος. Το δικό μου νόημα στη ζωή είναι η αναμονή.Να περάσει γρήγορα αυτή η ζωή για να δω το μετά.Αν όντως έχει κάποιο νόημα η ζωή θα φανεί μετά τον θάνατο.Τότε ή θα ζήσουμε κάτι που δεν μπορούμε τώρα να το διανοηθούμε ή πάπαλα τέλος, το απόλυτο τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα