Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

'Οσα εφικτά πράγματα θυμάμαι να ήθελα, τα έχω καταφέρει. Δεν έγινα βέβαια σταρ στο Hollywood που ήθελα επίσης αλλά δε βαριέσαι...οπότε τώρα ο επόμενος στόχος μου είναι επαγγελματική ανέλιξη στα πλαίσια του εφικτού στην Ελλάδα. Αν το καταφέρω ποτέ, θα έρθω να σου πω το επόμενο.

Δημοσ.

Απλά ζω για το σήμερα, το παρόν. Δεν με απασχολεί το μέλλον, ούτε το παρελθόν.

κατι φαινετια να χεις πιασει εδυ

Δημοσ.

Είδες τι έκανε η Rebecca Black στην κοινωνία?

τιμεί που τη γκούγκλαρα; ΟΧΙ.  85 εκατομμύρια views... Τιλερεπαιδιμου

Επίσης, και η Καιτούλα η Πέρρη.

• Like 1
Δημοσ.

'Οσα εφικτά πράγματα θυμάμαι να ήθελα, τα έχω καταφέρει. Δεν έγινα βέβαια σταρ στο Hollywood που ήθελα επίσης αλλά δε βαριέσαι...οπότε τώρα ο επόμενος στόχος μου είναι επαγγελματική ανέλιξη στα πλαίσια του εφικτού στην Ελλάδα. Αν το καταφέρω ποτέ, θα έρθω να σου πω το επόμενο.

Μπραβο σου. Πιστευεις ομωε ότι καλύπτεσαι και σε επϊπεδο νοήματος μέσα από ενα τέτοιο στόχο; Εγώ θα ήθελα ας πούμε να νιωθα ενα προορισμό, μια αποστολή.

Δημοσ.

ο σκοπος της ζωης, ο πραγματικος συμπαντικος σκοπος, η μια και μοναδικη λευκη αληθεια ειναι οτι ουδεποτε δεν υπηρχε καποιος σκοπος. δεν υπαρχει καποια αορατη γραμμη που πρεπει να ακολουθησει ο καθενας. απλα κανε ο,τι σε ευχαριστει και σε γεμιζει ψυχικα και σε κραταει υγιη νοητικα. οποτε ζησε, αραζω= αρα ζω.....:D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...