Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ημέρα καθώς έκανα την ανάγκη μου στη τουαλέτα σκεφτόμουν κατι φιλοσοφικά και ξαφνικά συνειδητοποίησα οτι η ζωή δεν έχει κανένα σκόπο. 

• Like 4
Δημοσ.

Εχετε βρει κάποιο σκοπό στη ζωή; Άλλος θέλει να γίνει πλούσιος, άλλος να κάνει μεγάλη οικογένεια, άλλος να προσφέρει κάτι στην ανθρωπότητα. Εγώ νιώθω ότι προς το παρόν έχω σκοπό να ψάξω ποιος είναι ο σκοπός μου... Δεν ξέρω. Εσείς έχετε κατασταλάξει;

Δεν υπαρχει σκοπος.

Επισης, τα παραπανω που αναφερεις ειναι στοχος, οχι σκοπος.

Δημοσ.

Για αυτον που ρωταει αν εχω λεφτα, οχι δεν εχω, αλλα η οικογενεια μου ποτε δεν ειχε πολλα λεφτα οποτε για μενα δεν εχει αλκαξει κατι και πιστευω δεν εχει σχεσει με τον σκοπό ή στόχο στη ζωή που ακόμα δεν έχω βρει.

Οι άλλοι δεν καταλαβαίνω τι γράφετε.

Δημοσ.

Εσείς έχετε κατασταλάξει;

Sex and death,με αυτο αναμεσα.

200_s.gif

Περιμενω καλυτερη προσπαθεια απο Ασπρο Γατο/Φλαουτιστα.

• Like 2
Δημοσ.

Κανεις λαθος...Εαν εισαι μικρος στην ηλικια για ρωτα τους γονεις σου σε πιο παλιες εποχες που κανεις δεν ηθελε να παει δημοσιος...αυτα εχουν περιπου 15-20 χρονια max

Πως γινεται να λεμε οτι το δημοσιο φουσκωσε τη δεκαετια του 80, δηλαδη 35 με 25 χρονια πριν αλλα κανεις να μην ηθελε να μπει μεχρι 20 χρονια πριν? Με το ζορι εμπαιναν?

Δημοσ.

Όταν λες δε σε απασχολεί το μέλλον, είναι σαν να λες ότι δε σε απασχολεί ούτε το παρόν.  

Γιατί όλα τα μέλλοντα γίνονται παρόντα κάποια στιγμή.

λογικα το λεει αυτο επειδη αν σκεφτεσαι το μελλον συνεχεια, αυτο που κανεις ειναι να μην ζεις στο παρον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...