Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχετε βρει κάποιο σκοπό στη ζωή; Άλλος θέλει να γίνει πλούσιος, άλλος να κάνει μεγάλη οικογένεια, άλλος να προσφέρει κάτι στην ανθρωπότητα. Εγώ νιώθω ότι προς το παρόν έχω σκοπό να ψάξω ποιος είναι ο σκοπός μου... Δεν ξέρω. Εσείς έχετε κατασταλάξει;

• Like 1
  • Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχετε βρει κάποιο σκοπό στη ζωή; Άλλος θέλει να γίνει πλούσιος, άλλος να κάνει μεγάλη οικογένεια, άλλος να προσφέρει κάτι στην ανθρωπότητα. Εγώ νιώθω ότι προς το παρόν έχω σκοπό να ψάξω ποιος είναι ο σκοπός μου... Δεν ξέρω. Εσείς έχετε κατασταλάξει;

Εσυ και το υπολοιπο 95% κατω των 25 στην Ελλαδα :P

• Like 3
Δημοσ.

Να περνάω καλά και να ζω οσο καλυτερα γινεται.Τα υπολοιπα ισως έρθουν....

Δημοσ.

λεφτα εχεις;

• Like 1
Δημοσ.

Μα φυσικά να μπορέσεις να βολευτείς κάπου στο Δημόσιο....αθάνατη διαχρονική αξία πμ/μμ*

*Προ Μνημονίων

*Μετά Μνημονίων

• Like 2
Δημοσ.

Απλά ζω για το σήμερα, το παρόν. Δεν με απασχολεί το μέλλον, ούτε το παρελθόν.

• Like 1
Δημοσ.

Απλά ζω για το σήμερα, το παρόν. Δεν με απασχολεί το μέλλον, ούτε το παρελθόν.

Όταν λες δε σε απασχολεί το μέλλον, είναι σαν να λες ότι δε σε απασχολεί ούτε το παρόν.  

Γιατί όλα τα μέλλοντα γίνονται παρόντα κάποια στιγμή.

Δημοσ.
Μα φυσικά να μπορέσεις να βολευτείς κάπου στο Δημόσιο....αθάνατη διαχρονική αξία πμ/μμ*

*Προ Μνημονίων
*Μετά Μνημονίων

Κανεις λαθος...Εαν εισαι μικρος στην ηλικια για ρωτα τους γονεις σου σε πιο παλιες εποχες που κανεις δεν ηθελε να παει δημοσιος...αυτα εχουν περιπου 15-20 χρονια max

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...