Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα.Χθες και εντελώς απρόσμενα η κάρτα άρχησε να μην δουλεύει στο 99% που δούλευε συνήθος.Το κατάλαβα στο GTAV αρχικά και στην συνέχεια το επιβεβαίωσα με το Witcher 3.Παλιά ήταν καρφομένη στο 99% στα συγκεκριμένα.

Τι έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα.uninstall DDU και install catalyst ξανά την έκδοση που μέχρι πριν λίγο δούλευε άψογα.Έψαξα με malwerbytes για τίποτα περίεργο και δεν βρήκε κάτι.Ο cpu στα παιχνίδια είναι στο 30-40% χρήση και οι θερμοκρασίες του δεν πάνε πάνω απο 50 ποτέ.Η θερμοκρασίες της κάρτας στα μαξ είναι 60.Σε benchmark heaven,gpu z πάρόλο που παίζει μεταξύ 97-99% εγώ θυμάμαι να μη έπεφτε ποτέ κάτω απο 99.Έκανα και restore σε save μια βδομάδα παλαιότερο και τίποτα.

όπως και να έχει στο gaming βλέπω αισθητή πτώση και δεν μπορώ να βγάλω άκρη τι μπορεί να φταίει.

θα δοκιμάσω τώρα τις ΡΑΜ σε memetest να δω μήπως,αλλά αυτές είναι 2 βδομαδών ξέρω γω.

Καμιά ιδέα παλικάρια.?

Δημοσ.

Θυμασαι τι θερμοκρασιες επιανε το cpu?

το έχω γράψει φίλε μου,μαξ 50.Δεν είναι στις θερμοκρασίες το θέμα :/

Δημοσ.

Πόσο πάει όταν παίζεις παιχνίδια;

Είχα και γω θέμα με τα παιχνίδα πρόσφατα, κολλάγανε και νόμιζα ότι ήταν η κάρτα γραφικών αλλά τελικά μετά από 2 μέρες το έφτυσε ο σκληρός δίσκος. Τσέκαρε τον και εσύ να είσαι σίγουρος.

Δημοσ.

Πόσο πάει όταν παίζεις παιχνίδια;

Είχα και γω θέμα με τα παιχνίδα πρόσφατα, κολλάγανε και νόμιζα ότι ήταν η κάρτα γραφικών αλλά τελικά μετά από 2 μέρες το έφτυσε ο σκληρός δίσκος. Τσέκαρε τον και εσύ να είσαι σίγουρος.

Ευχαριστώ.Οι δίσκοι είναι στο 100% health HD sentinel.Δεν παίζει όμως ρόλο σε εμένα ο δίσκος καθώς το κάνει και στα παιχνίδια στον SSD και σε αυτά στον HDD.Oδεύω σε φορμάτ έτσι όπως πάει γιατί δεν μπορώ να βρώ άκρη.

όταν παίζω παίζει μεταξύ 50-99%.Το θέμα είναι πως υπάρχουν στιγμές που είναι π.χ 70-80% και τα fps είναι στο 45 ενώ αν ήταν στο 99% δεν θα είχα τέτοια πτώση σε fps.Πλέον ακόμα και παιχνίδι όπως το Left 4 Dead που είναι ελαφρύ έπεφτε στα 55 fps με ούτε καν ultra settings..

Δημοσ.

Δοκιμασες να περασεις ξανα τους οδηγους της καρτας(απεγκατασταση,ddu,εγκατασταση ξανα)?

Απο τα πρώτα που δοκίμασα.Δεν έχω κάτι άλλο να δοκιμάσω πέραν του φορμάτ.Δεν έχω και άλλο pc τώρα να δοκιμάσω την κάρτα να δω.

Δημοσ.

Εχω μια εντυπωση οτι δεν θα καταφερεις κατι με το φορμτ.Πιστευω οτι κατι παιζει με την καρτα.Αν δεν βαριεσαι δοκιμασε να κανεις φορματ αλλα βαλε μονο τα βασικα και δοκιμασε τα παιχνιδια που εχεις στον hdd.Απο τροφοδοτικο πως πας?

Δημοσ.

Πες μας τροφοδοτικό, δεν φαίνεται στην υπογραφή. Επίσης, από drivers δοκίμασε και με τους προηγούμενους. Όχι με τους 15.9, δοκίμασε ας πούμε με τους 15.7, οι 15.9 είχαν θέμα με memory leak στην κάρτα.

Δημοσ.

Πες μας τροφοδοτικό, δεν φαίνεται στην υπογραφή. Επίσης, από drivers δοκίμασε και με τους προηγούμενους. Όχι με τους 15.9, δοκίμασε ας πούμε με τους 15.7, οι 15.9 είχαν θέμα με memory leak στην κάρτα.

Εχω μια εντυπωση οτι δεν θα καταφερεις κατι με το φορμτ.Πιστευω οτι κατι παιζει με την καρτα.Αν δεν βαριεσαι δοκιμασε να κανεις φορματ αλλα βαλε μονο τα βασικα και δοκιμασε τα παιχνιδια που εχεις στον hdd.Απο τροφοδοτικο πως πας?

Tροφοδοτικο εχω ενα cooler Master G650M.catalyst δοκιμασα και beta και τον 15.7.1 που ειχα και εναν πιο παλιο που ειχα αποθηκευμενο.Καμια αλλαγη.Τις ραμ τις περασα απο memetest και ειναι καλα,θερμοκρασιεσ δεν εχω,θεμα με drivers δεν εχω,με δισκο και παλι οχι,ο cpu δεν ζοριζεται,το τροφοδοτικο ειναι αρκετο αν και δεν εχω εργαλεια να το επιβεβαιωσω.Εψαξα στο backround μηπως τρεχει κατι και κραταειτλ την gpu χαμηλα και δεν βρηκα κατι,malwerbytes & avira & ccleaner δεν βοηθησαν.Πραγματικα εχω ξεμεινει και σκεφτομαι μηπως απλα κλαταρε η καρτα.Αφου ουτε το restore σε προηγουμενη λειτουργικη κατασταση δεν εκανε δουλεια.

Α και την μπαταρια εβγαλα στην μιτρικη για λιγη ωρα να γινει reset,τιποτα.Αν μετα το φορματ δε δω ασπρη μερα θα μιλησω με την sapphire

• Like 1
Δημοσ.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μιλήσεις με τηνς sapphire όπως και εσύ λες, ειδικά αν δεν βγάλεις άκρη με το software κομμάτι κοιτάς να την την κάρτα στείλεις να στην αλλάξουν. Έχει κάποιος φίλος σου κάρτα γραφικών να δοκιμάσετε μήπως το κάνει και με κάποια άλλη ή γίνεται να δοκιμάσεις την κάρτα σου σε κάποιο φιλικό μηχάνημα ; 

Δημοσ.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μιλήσεις με τηνς sapphire όπως και εσύ λες, ειδικά αν δεν βγάλεις άκρη με το software κομμάτι κοιτάς να την την κάρτα στείλεις να στην αλλάξουν. Έχει κάποιος φίλος σου κάρτα γραφικών να δοκιμάσετε μήπως το κάνει και με κάποια άλλη ή να δοκιμάσεις την κάρτα σου σε κάποιο φιλικό μηχάνημα ; 

Πιο βράδυ θα κάνω και φορμάτ,ούτος ή άλλος τον έναν ssd των πήρα πριν 2-3 μέρες και είναι έτοιμος.περνάω λειτουργικό catalyst,afterburner και ένα παιχνίδι και δοκιμάζω.Α και θεός βοηθός :P έχει εγγύηση η κάρτα απλά ποιος την στέλνει πίσω.

Δημοσ.

Πριν κάνεις φορμάτ, δοκίμασε καλού κακού την κάρτα στο δεύτερο pci slot. Παρόλο που είναι x4 και είναι πιο αργό, αν δεις να τερματίζει η κάρτα στο δεύτερο pci slot τότε έχει θέμα το πρώτο. Κάνε την δοκιμή πριν πας για φορμάτ, ώστε να δεις αν φταίει το πρώτο slot.

• Like 1
Δημοσ.

Κάτι στα windows φταίει καθώς σε φορμάτι η κάρτα λειτουργεί άψογα και στοκ και overclocked.To τι φταίει όμως δεν έχω ιδέα :/ Δοκίμασα επί της ευκαιρίας στο δεύτερο slot αλλά δεν είχε αποτέλεσμα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...