Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα router ZTE-ZXHN H108N στον 1ο αλλα με αδυνατο σημα ιντερνετ στον 2ο οροφο (μια γραμη με πολες διακοπες) και την ψαχνω για repeater

Λεω για αυτο TP-LINK TL-WA854RE και θα ειθελα τη γνωμη σας.

Δημοσ.

καλωδιο utp λεω να βαλω και να κανω το δευτερο modem να πεζει σαν αναμεταδωτης του πρωτου modem που εχω στον 1ο oροφο ..

αλλα δεν ξερω τι θα πεξει με τις ρυθμισεις dhcp  κλπ  

Δημοσ.

Αυτό γίνεται εύκολα, θα βάλεις στο δεύτερο μόντεμ μια άλλη IP στο ίδιο range με το πρώτο, Π.χ αν το πρώτο έχει 192.168.1.1 θα βάλεις το άλλο 192.168.1.100 και θα κλείσεις το dhcp. Μπορείς να κάνεις και τώρα μια δοκιμή με ένα μικρό καλώδιο utp να δεις πως παίζει.

Το δεύτερο μόντεμ πιο είναι;

Κάποια στιγμή άλλαξε το ZTE είναι άθλιο.

Δημοσ.

εχω το ThomsonG585v8 

δοκιμασα αυτο που λες με ενα μικρο utp αλλα δεν μπορω να συνδεθω με το Thomson για να του κανω την αλλαγη στο dhcp.

ΙP εχει αλλη ετσι κι αλιως απο μονο του

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

για να μην ανοίξω άλλο θέμα έχω ένα access point TP-LINK TL-WA901ND και το έχω κάνει να δουλεύει ως repeater αλλά ρίχνει την ταχύτητα στο μισό πολλές φορές από το αρχικό router, αυτό μήπως διορθώνεται με κάποιο τρόπο;

Και μήπως γίνεται να εκπέμψει το repeater με διαφορετικό wifi όνομα (ssid) από το αρχικό router;

Δημοσ.

Την ταχύτητα στην ρίχνει γιατί προφανώς δεν έχει καλό σήμα από το αρχικό ρούτερ,

Όνομα μπορείς να βάλεις ότι θέλεις, δεν έχω το συγκεκριμένο για να σου πω πως θα γίνει.

Δημοσ.

Την ταχύτητα στην ρίχνει γιατί προφανώς δεν έχει καλό σήμα από το αρχικό ρούτερ,

Όνομα μπορείς να βάλεις ότι θέλεις, δεν έχω το συγκεκριμένο για να σου πω πως θα γίνει.

Οκ ευχαριστώ φίλε πάντως δεν βλέπω να αλλάζει απο τις ρυθμίσεις, από ότι έψαξα κ στο google το συγκεκριμένο acceess point όταν δουλεύει σαν repeater δεν γίνεται να αλλάξει ssid name...μήπως ξέρει κανείς που να το έχει δει αν αλλάζει κάπως που δεν το βρίσκω εγώ;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,

για να μην ανοίξω άλλο θέμα έχω ένα access point TP-LINK TL-WA901ND και το έχω κάνει να δουλεύει ως repeater αλλά ρίχνει την ταχύτητα στο μισό πολλές φορές από το αρχικό router, αυτό μήπως διορθώνεται με κάποιο τρόπο;

Και μήπως γίνεται να εκπέμψει το repeater με διαφορετικό wifi όνομα (ssid) από το αρχικό router;

ναι πεφτει στο μισο γιατι κανει send και receive απο ενα radio το οποιο κανει Link με το adsl router αλλα ταυτοχρονα δινει και σε σενα.το εχω δει με 801Nd tp link.ηταν σε οπτικη επαφη με technicolor 788 .με wifi στο 788 ειχα 20 mbit με wifi στο tp link 10 mbit.εχω πετυχει με το 801nd βεβαια περιπωση που και στο adsl router και στο repeater ειχα σχεδον το ιδιο.8 mbit.

για το διαφορετικο ssid απανταω πιο κατω.

Οκ ευχαριστώ φίλε πάντως δεν βλέπω να αλλάζει απο τις ρυθμίσεις, από ότι έψαξα κ στο google το συγκεκριμένο acceess point όταν δουλεύει σαν repeater δεν γίνεται να αλλάξει ssid name...μήπως ξέρει κανείς που να το έχει δει αν αλλάζει κάπως που δεν το βρίσκω εγώ;

απο οτι βλεπω στο manual

http://www.tp-link.com/res/down/doc/TL-WA854RE(EU_V1_UG_.pdf

σελιδα 8 μπορεις να αλλαξεις το ssid με ενα δικο σου.το συγκεκριμενο repeater οπως φαινεται μπορει να το κανει.δεν το εχω δοκιμασει αφου αφηνω συνηθως το ιδιο με σκοπο να γινεται σαν roaming απο το ενα στο αλλο χωρις να ξαναψαχνεις για δικτυα και να βαζεις στοιχεια .

σορρυ εσυ εχεις το 901nd ο πιο πανω εχει το 854.το 901nd οχι οσο βλεπω δεν εχει τετοια επιλογη στο universal repeater.

ασχετο με ολα τα αλλα καντου και το τελευταιο firmware update.απλα δες ποιο version εχεις αν υπαρχουν πολλαπλα version πχ v1 v2 v3.το καθενα εχει αλλα firmware.

ειναι οτι εχεις ενα radio κιολας που κανει διπλη δουλεια .half duplex δυστυχως.μια λυση θα ηταν ειτε access point ειτε dual radio .το ενα radio repeater το αλλο ap.σε λειτουργεια repeater καποια δεν μπορουν να εκπεμπουν διαφορετικο ssid ενω καποια αλλα μπορουν.το 854 το κανει πχ της tp link.το 901nd δεν το κανει οσο ειδα τα manual.

Εχω ενα router ZTE-ZXHN H108N στον 1ο αλλα με αδυνατο σημα ιντερνετ στον 2ο οροφο (μια γραμη με πολες διακοπες) και την ψαχνω για repeater

Λεω για αυτο TP-LINK TL-WA854RE και θα ειθελα τη γνωμη σας.

μπορεις να παρεις αυτο μπορεις να ριξεις καλωδιο και να βαλεις access point για καλυτερα μπορεις να παρεις και powerline

Ότι και να πάρεις δεν θα κανεις δουλειά, η καλύτερη λύση καλώδιο και ένα access point.

κανεις δουλεια με repeater αλλα εχεις μειονεκτηματα.

εχω το ThomsonG585v8 

δοκιμασα αυτο που λες με ενα μικρο utp αλλα δεν μπορω να συνδεθω με το Thomson για να του κανω την αλλαγη στο dhcp.

ΙP εχει αλλη ετσι κι αλιως απο μονο του

a.zte 192.168.1.1 .thomson το κανεις hard reset και συνδεεσαι με 192.168.1.254.πας home network μετα interfaces μετα configure και κλεινεις dhcp.τα ενωνεις με καλωδιο απο lan se lan και εισαι ετοιμος.δεν πρεπει απλα η ip να ειναι αλλη αλλα πρεπει να ειναι στο ιδιο δικτυο πχ 192.168.1.χ.μην ειναι το ενα 192.168.10 .1 και το αλλο 192.168.1.200.αυτο δεν μας κανει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...