benign Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Φιλε απο την στιγμη που δεν εισαι γνωστης να συνδεεις-αποσυνδεεις hardware απο το PC η μονη σου επιλογη ειναι η να το πας σε καποιον τεχνικο στο μερος που μενεις η να το στειλεις στο Πλαισιο εφοσον στο συναρμολογησαν εκει. Να το ''αφησεις ετσι μεχρι να τεζαρει'' που λες ειναι εντελως ανοητο γιατι μπορει το τροφοδοτικο αν φταιει, να σου χαλασει και αλλα πραγματα,ενω εχει καλο υλικo ο υπολογιστης σου και μπορει να σου κρατησει καιρο ακομη. (Ξεχασα να πω οτι απο αυτα που γραφει το Windows για το προβλημα, μπορει οντως να ειναι προβλημα με καρτα γραφικων η drivers. ) 3
SkiLopSaRo Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δεν ισχυει αυτο που γραφεις τελειως ασχετο. Γιαυτο σου δινει ο κατασκευαστης μια Α εγγυηση για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Αν πχ διαβασεις σε ξενα site τυπου Amazon,newegg κλπ θα δεις οτι σε πολλους βγηκαν ελλατωματικα ειτε Corsair,Enermax,Seasonic,antec κλπ τροφοδοτικα ακομα και ακριβοτερα. Το θεμα ειναι να το στειλεις το τροφοδοτικο αφου ειναι ακομα μεσα στην εγγυηση και το πολυ πολυ αγοραζεις καποιο αλλο(στο συνδεει καποιος τεχνικος ξερω γω),και αν σου εγκριθει το πιστωτικο αγοραζεις κατι αλλο απο Πλαισιο. Τελος παντων μπορεις να κανεις οτι θελεις σε αυτο απλα ειναι κριμα να εχεις την εγγυηση και να μην την αξιοποιεις. Ετσι οπως το θετεις, ναι εχεις δικιο και στα δυο, ειδικα για την εγγυηση. Απλα οπως γραφει και ο φιλος @benign απο κατω, δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι ειναι θεμα PSU και αναρωτιεμαι τι αλλο μπορω να κανω μονος μου, πριν αρχισω να ξοδευω χρηματα ασκοπα. Φιλε απο την στιγμη που δεν εισαι γνωστης να συνδεεις-αποσυνδεεις hardware απο το PC η μονη σου επιλογη ειναι η να το πας σε καποιον τεχνικο στο μερος που μενεις η να το στειλεις στο Πλαισιο εφοσον στο συναρμολογησαν εκει. Να το ''αφησεις ετσι μεχρι να τεζαρει'' που λες ειναι εντελως ανοητο γιατι μπορει το τροφοδοτικο αν φταιει, να σου χαλασει και αλλα πραγματα,ενω εχει καλο υλικo ο υπολογιστης σου και μπορει να σου κρατησει καιρο ακομη. (Ξεχασα να πω οτι απο αυτα που γραφει το Windows για το προβλημα, μπορει οντως να ειναι προβλημα με καρτα γραφικων η drivers. ) Ισως τελικα χρειαστει να το παω καπου τοπικα για εναν πρωτο ελεγχο. Πριν απο αυτο ομως και επειδη δεν ειμαι 100% σιγουρος οτι ειναι PSU (λογω και των μηνυματων απο τις αναφορες των BSOD), τι αλλο μπορω να κανω π.χ; Εαν τρεξω καποιο Benchmark για την GPU το οποιο θα ζορισει και την ιδια αλλα και το PSU δεν θα βγαλω καποιο συμπερασμα σε πιθανη αποτυχια του;
WalkerSW Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 π.χ; Εαν τρεξω καποιο Benchmark για την GPU το οποιο θα ζορισει και την ιδια αλλα και το PSU δεν θα βγαλω καποιο συμπερασμα σε πιθανη αποτυχια του; Οχι δεν θα βγάλεις γτ παλι δεν θα ξέρεις απο που προήλθε το πρόβλημα....
benign Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Στο αρχικο μυνημα αναφερεις οτι ολα αρχισαν εδω και 6 μηνες.Μηπως τοτε εβαλες αλλους drivers της vga? Κανε ενα format και αρχικα ασε τους drivers που εχει το λειτουργικο και δες αν σου κανει θεματα.Μετα αν δεν υπαρξει προβλημα,κατεβασε τους τελευταιους απο το site της AMD αφου πρωτα κανεις ενα disk image της φρεσκιας εγκταστασης με ενα προγραμμα οπως το Acronis. Ετρεξες απο boot cd ενα mem test?
SkiLopSaRo Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Στο αρχικο μυνημα αναφερεις οτι ολα αρχισαν εδω και 6 μηνες.Μηπως τοτε εβαλες αλλους drivers της vga? Κανε ενα format και αρχικα ασε τους drivers που εχει το λειτουργικο και δες αν σου κανει θεματα.Μετα αν δεν υπαρξει προβλημα,κατεβασε τους τελευταιους απο το site της AMD αφου πρωτα κανεις ενα disk image της φρεσκιας εγκταστασης με ενα προγραμμα οπως το Acronis. Ετρεξες απο boot cd ενα mem test? Δεν θυμαμαι να ειχα αλλαξει τοτε τους Drivers, αλλα ακομη και ετσι να ειναι, αυτη τη στιγμη τρεχω παλαιοτερη εκδοση Drivers Σεπτεμβριου του '14. Θα δοκιμασω και ακομη παλαιοτερους. Μηπως να κανω ενα clean unistall των Drivers και να το αφησω να δω πως θα παει; Θα το δοκιμασω, αφου πρωτα τρεξω ακομη παλαιοτερους Drivers. Mem test πως μπορω να τρεξω; Λες να μου προκαλει η RAM τετοια προβληματα;
agopthedog Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Φιλε μου κανε ενα clean install των windows για να σου φύγει απ το μυαλο το θέμα του software. Κατα 90% είναι τροφοδοτικο πάντως. Πηγαινε σε ένα καταστημα της περιοχης σου να το τεστάρεις.
SkiLopSaRo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Σημερα παλι ενω εβλεπα ενα Stream στο Twich, ξαφνικα εσβησαν οι οθονες και ο ακουγοταν ενας επαναλαμβανομενος ηχος. Μετα την επανεκκίνηση, ειδα αυτο το μηνυμα, αναφορα για BSOD: Επιπλεον, μου βγαζει συχνα-πυκνα το μηνυμα, οτι το προγραμμα οθονης AMD τερματιστηκε ξαφνικα και επανηλθε, ενω στο ενδιαμεσο εχουν σβησει και επανελθει οι οθονες, αρα κατι παιζει με Software ή και GPU. Τελος παντων, θα πειραματιστω και με αλλες εκδοσεις Drivers, ισως προχωρησω και σε Format και αν δεν δω προοδο θα παω να κοιταξουν το PSU. Ευχαριστω ολα τα παιδια για τις απαντησεις και την βοηθεια τους! 1
La_MoRt Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Νομίζω στο ξαναείπαν όποιο και να είναι το πρόβλημα δε καταλαβαίνω γιατί δε πας να το δει κάποιος. Αν περιμένεις να γίνει χειρότερο δε κάνεις καλά γιατί μπορεί να κάνεις και καμία άλλη ζημιά και είναι κρίμα. Επιπλέον έχεις την εγγύηση σου γιατί δε τη χρησιμοποιείς;
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δοκίμασες να αλλάξεις καλώδιο στην vga? Δοκίμασε επίσης να συνδέσεις την οθόνη με την ενσωματωμένη gpu και πες αν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα. Σε αυτή την περιπτωση πρέπει φυσικά να κάνεις αλλαγή στο BIOS και να επιλέξεις την IGPU
SkiLopSaRo Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2015 Παιδια επαναφερω το θεμα. Ημουν ετοιμος να παω τον Η/Υ για ελεγχο και ειπα να τον φυσηξω λιγο πρωτα, να καθαριστει απο σκονες. Παρατηρησα ενα παχυ στρωμα σκονης στην σιτα του τροφοδοτικου. Μετα τον καθαρισμο (απλο φυσημα με πιστολακι), το προβλημα εχει εξαφανιστει, τουλαχιστον για αυτην την εβδομαδα που εχει περασει απο τοτε. Ουτε και το παιχνιδι κανει freeze πλεον, ουτε εχω παθει καποιο freeze σε τυχαιες στιγμες οπως γινοταν, ουτε οι οθονες εχουν παραμεινει σβηστες κατα το startup. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Υπαρχει περιπτωση λογω της σκονης, να μην αεριζοταν καλα το τροφοδοτικο και να ζεσταινοταν με αποτελεσμα να μην δινει σωστες τασεις και να μου παρουσιαζει αυτα τα προβληματα μεσω της GPU;
Roger Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Παιδια επαναφερω το θεμα. Ημουν ετοιμος να παω τον Η/Υ για ελεγχο και ειπα να τον φυσηξω λιγο πρωτα, να καθαριστει απο σκονες. Παρατηρησα ενα παχυ στρωμα σκονης στην σιτα του τροφοδοτικου. Μετα τον καθαρισμο (απλο φυσημα με πιστολακι), το προβλημα εχει εξαφανιστει, τουλαχιστον για αυτην την εβδομαδα που εχει περασει απο τοτε. Ουτε και το παιχνιδι κανει freeze πλεον, ουτε εχω παθει καποιο freeze σε τυχαιες στιγμες οπως γινοταν, ουτε οι οθονες εχουν παραμεινει σβηστες κατα το startup. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Υπαρχει περιπτωση λογω της σκονης, να μην αεριζοταν καλα το τροφοδοτικο και να ζεσταινοταν με αποτελεσμα να μην δινει σωστες τασεις και να μου παρουσιαζει αυτα τα προβληματα μεσω της GPU; Αν ζεσταινοταν το τροφοδοτικο,θα εσβηνε για ασφαλεια.
SkiLopSaRo Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2015 Αν ζεσταινοταν το τροφοδοτικο,θα εσβηνε για ασφαλεια. Ισως ζεσταινοταν αρκετα ωστε να μην δινει σωστες τασεις και λιγοτερο απο την δικλειδα ασφαλειας του, ωστε απλα να εκλεινε. Παντως για να εξαφανιστηκε τελειως το προβληα, ειμαι σχεδον σιγουρος οτι αυτη ηταν η αιτια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα