Oneos33 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μπορείς επίσης να πας και στη Βουλγαρία σε αγγλόφωνο course,εάν δεν καταφέρεις να μπεις σε ΑΕΝ. Οικονομικά θα μου βγει ο πάτος, η ΑΕΝ Μακεδονίας είναι 10 χιλιόμετρα από το σπίτι μου αμαρτία να μην περάσω εκεί (5 λεπτά με το αμάξι είναι)
xSlade Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Οικονομικά θα μου βγει ο πάτος, η ΑΕΝ Μακεδονίας είναι 10 χιλιόμετρα από το σπίτι μου αμαρτία να μην περάσω εκεί (5 λεπτά με το αμάξι είναι) Ξέχασα να αναφέρω πως τα δίδακτρα είναι 2.000€ το έτος. Σίγουρα,καλό θα είναι να περάσεις εκεί. Εσύ ξέρεις λοιπόν. Καλή τύχη!
Oneos33 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Ξέχασα να αναφέρω πως τα δίδακτρα είναι 2.000€ το έτος. Σίγουρα,καλό θα είναι να περάσεις εκεί. Εσύ ξέρεις λοιπόν. Καλή τύχη! Σαν τιμή για αυτούς που τα έχουν είναι πολύ καλά αλλά μην ξεχνάμε πως οι ΑΕΝ μας βγάζουν τους καλύτερους ναυτικούς παγκοσμίως και πολύ περιζήτητους (Ειδικά μηχανικούς) Παράδοση στην ναυτιλία, δύναμη
Tzini_Gr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Σαν τιμή για αυτούς που τα έχουν είναι πολύ καλά αλλά μην ξεχνάμε πως οι ΑΕΝ μας βγάζουν τους καλύτερους ναυτικούς παγκοσμίως και πολύ περιζήτητους (Ειδικά μηχανικούς) Παράδοση στην ναυτιλία, δύναμη μαλλον δεν εχεις ενημερωθει καλα...τα ινια στην πρωτια για τους καλυτερους τα εχουν παρει τα αγλλακια
Oneos33 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 μαλλον δεν εχεις ενημερωθει καλα...τα ινια στην πρωτια για τους καλυτερους τα εχουν παρει τα αγλλακια Σε ανθρώπινο δυναμικό αναφέρεσαι ;
dionisis1925 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Οικονομικά θα μου βγει ο πάτος, η ΑΕΝ Μακεδονίας είναι 10 χιλιόμετρα από το σπίτι μου αμαρτία να μην περάσω εκεί (5 λεπτά με το αμάξι είναι) Ε καλά μην είσαι και σίγουρος πως θα περάσεις στην ΑΕΝ Μακεδονίας και απ'όσο γνωρίζω μετεγγραφές πλέον γίνονται δύσκολα ακόμα και εάν οι λόγοι είναι οικονομικοί.
Tzini_Gr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Σε ανθρώπινο δυναμικό αναφέρεσαι ; οχι σε αυτο που αναφερθηκες εσυ
Oneos33 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 οχι σε αυτο που αναφερθηκες εσυ Μέχρι τις τελευταίες εκτιμήσεις πρώτη δύναμη παραμένει η Ελλάδα
Oneos33 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Κατά τους 12 μήνες μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2015, ο στόλος αυξήθηκε 4,3% σε αριθμό πλοίων με 4.909 πλοία!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα