Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορείς επίσης να πας και στη Βουλγαρία σε αγγλόφωνο course,εάν δεν καταφέρεις να μπεις σε ΑΕΝ.

Οικονομικά θα μου βγει ο πάτος, η ΑΕΝ Μακεδονίας είναι 10 χιλιόμετρα από το σπίτι μου αμαρτία να μην περάσω εκεί (5 λεπτά με το αμάξι είναι) :(

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οικονομικά θα μου βγει ο πάτος, η ΑΕΝ Μακεδονίας είναι 10 χιλιόμετρα από το σπίτι μου αμαρτία να μην περάσω εκεί (5 λεπτά με το αμάξι είναι) :(

Ξέχασα να αναφέρω πως τα δίδακτρα είναι 2.000€ το έτος. Σίγουρα,καλό θα είναι να περάσεις εκεί. Εσύ ξέρεις λοιπόν.

Καλή τύχη!

Δημοσ.

Ξέχασα να αναφέρω πως τα δίδακτρα είναι 2.000€ το έτος. Σίγουρα,καλό θα είναι να περάσεις εκεί. Εσύ ξέρεις λοιπόν.

Καλή τύχη!

Σαν τιμή για αυτούς που τα έχουν είναι πολύ καλά αλλά μην ξεχνάμε πως οι ΑΕΝ μας βγάζουν τους καλύτερους ναυτικούς παγκοσμίως και πολύ περιζήτητους (Ειδικά μηχανικούς) :)

Παράδοση στην ναυτιλία, δύναμη  :-D  ;)  :P  

Δημοσ.

Σαν τιμή για αυτούς που τα έχουν είναι πολύ καλά αλλά μην ξεχνάμε πως οι ΑΕΝ μας βγάζουν τους καλύτερους ναυτικούς παγκοσμίως και πολύ περιζήτητους (Ειδικά μηχανικούς) :)

Παράδοση στην ναυτιλία, δύναμη  :-D  ;)  :P  

μαλλον δεν εχεις ενημερωθει καλα...τα ινια στην πρωτια για τους καλυτερους τα εχουν παρει τα αγλλακια

Δημοσ.

μαλλον δεν εχεις ενημερωθει καλα...τα ινια στην πρωτια για τους καλυτερους τα εχουν παρει τα αγλλακια

Σε ανθρώπινο δυναμικό αναφέρεσαι ;

Δημοσ.

Ε καλά μην είσαι και σίγουρος πως θα περάσεις στην ΑΕΝ Μακεδονίας και απ'όσο γνωρίζω μετεγγραφές πλέον γίνονται δύσκολα ακόμα και εάν οι λόγοι είναι οικονομικοί.

Δημοσ.

οχι σε αυτο που αναφερθηκες εσυ ;)

Μέχρι τις τελευταίες εκτιμήσεις πρώτη δύναμη παραμένει η Ελλάδα ;)

Δημοσ.

Κατά τους 12 μήνες μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2015, ο στόλος αυξήθηκε 4,3% σε αριθμό πλοίων με 4.909 πλοία!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...