Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1oν τα αγλλικα τουλαχιστον ακομα δεν ειναι υποχρεωτικα οσον αφορα τις παννεληνιες

2ον στην αεν μπαινεις και εκτος πανελληνιες,με απολυτηριο αλλα εκει μοριοδοτησε αναλογα το απολυτηριο λυκειου αν εχεις κανει μπαρκο αν εχεις αγγλικα.

3ον μπορεις να πας εξω σε ιδιωτικη σχολη για εμπορικο (γτ εδω στο ελλαδα ακομα θα αργησει) αλλα δεν ξερω αν θα αναγνωριζεται εδω.

4ον αν αντεχεις αξιζει,απλα σκεψου το καλα γτ δυστηχως υπαρχουν ατομα που τελεινουν λυκειο μπαινουν στην σχολη και μετα απο μηνες τα παρατανε και κοβουν το ονειρο καποιων που δεν εχουν μπει γτ πραγματικα το θελανε

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1oν τα αγλλικα τουλαχιστον ακομα δεν ειναι υποχρεωτικα οσον αφορα τις παννεληνιες

2ον στην αεν μπαινεις και εκτος πανελληνιες,με απολυτηριο αλλα εκει μοριοδοτησε αναλογα το απολυτηριο λυκειου αν εχεις κανει μπαρκο αν εχεις αγγλικα.

3ον μπορεις να πας εξω σε ιδιωτικη σχολη για εμπορικο (γτ εδω στο ελλαδα ακομα θα αργησει) αλλα δεν ξερω αν θα αναγνωριζεται εδω.

4ον αν αντεχεις αξιζει,απλα σκεψου το καλα γτ δυστηχως υπαρχουν ατομα που τελεινουν λυκειο μπαινουν στην σχολη και μετα απο μηνες τα παρατανε και κοβουν το ονειρο καποιων που δεν εχουν μπει γτ πραγματικα το θελανε

Για εισαγωγη με γενικο μεσο ορο σκεφτομαι τα ξερω τα περισσοτερα το μονο που δεν ξερω τι γενικο μεσο ορο θελουν..

(Το έχω σκεφτει εδω και 2.5 χρονια,  το εχω αποφασισει )

• Like 1
Δημοσ.

Για εισαγωγη με γενικο μεσο ορο σκεφτομαι τα ξερω τα περισσοτερα το μονο που δεν ξερω τι γενικο μεσο ορο θελουν..

(Το έχω σκεφτει εδω και 2.5 χρονια,  το εχω αποφασισει )

αν με εισαγωγη με γενικο ορο εννοεις εκτος πανελληνιων τοτε σε πληροφορω πως ειναι δυσκολα τα πραγματα (αναλογα πως θα το παρει κανεις)

πιο ευκολα μπαινεις με πανελληνιες παρα ετσι...

οι βασεις για να μπεις εκτος πανελληνιων ειαναι περιπου στα 18500-1900 :)

οποτε η πρεπει ναχεις εναν πολυ καλο μεσο ορο απολυτηριο (16,17) και ναχεις το λιγοτερο lower (για να παρεις 2000 μορια απο κει)

ή αν εχεις σκατα απολυτηριο γαμιεσαι να βρεις βυσμα να χωθεις σε μπαρκο ωστε να τσιμπησεις μορια.

Υ.Γ. αν πας για μπαρκο ετσι εισαι ο τελευταιος των τελευταιων υποψην

• Like 1
Δημοσ.

αν με εισαγωγη με γενικο ορο εννοεις εκτος πανελληνιων τοτε σε πληροφορω πως ειναι δυσκολα τα πραγματα (αναλογα πως θα το παρει κανεις)

πιο ευκολα μπαινεις με πανελληνιες παρα ετσι...

οι βασεις για να μπεις εκτος πανελληνιων ειαναι περιπου στα 18500-1900 :)

οποτε η πρεπει ναχεις εναν πολυ καλο μεσο ορο απολυτηριο (16,17) και ναχεις το λιγοτερο lower (για να παρεις 2000 μορια απο κει)

ή αν εχεις σκατα απολυτηριο γαμιεσαι να βρεις βυσμα να χωθεις σε μπαρκο ωστε να τσιμπησεις μορια.

Υ.Γ. αν πας για μπαρκο ετσι εισαι ο τελευταιος των τελευταιων υποψην

Το Lower το έχουμε (+2000 μόρια) με 16 απολυτήριο θα μπω πιστεύεις; (Σύνολο= 18.000 μόρια) 

18.500-19.000 μόρια συνολικά που λες δεν είναι πολλά;  :mellow:

Δημοσ.

@Oneos33  εισαι 3η λυκειου και ξερεις οτι σιγουρα θα βγαλεις μεσο ορο απολυτηριο 16? πρεπει νασαι μεγαλο μεντιουμ,anyway

κοιτα μην προσγειωθεις αποτομα και πονεσει.

το ξερω πως ειναι πολλα αλλα ετσι ειναι...

Δημοσ.

@Oneos33  εισαι 3η λυκειου και ξερεις οτι σιγουρα θα βγαλεις μεσο ορο απολυτηριο 16? πρεπει νασαι μεγαλο μεντιουμ,anyway

κοιτα μην προσγειωθεις αποτομα και πονεσει.

το ξερω πως ειναι πολλα αλλα ετσι ειναι...

Σε ΕΠΑΛ ειμαι το οποιο σημαινει οτι σχεδον καθημερινα κανω 5 ωρες ειδικοτητας (πληροφορικης) και 2 γενικης και επειδη τα παω πολυ καλα γενικα με την πληροφορικη το παμε στο ρελαντι δεν ειναι κατι δυσκολο το 16 (περσυ εβγαλα 16 και εκανα σχετικα μανουρα στην ταξη οταν επρεπε) τους βαθμους μπορουν να τους φτιαξουν οι καθηγητες με βοηθεια, σημερα μου ειπε καθηγητρια οτι να προπερσι βοηθησαμε 1-2 μαθητες να περασουν με αυτο τον τροπο

γενικος πιστευω δεν ειναι κατι το τρομερο το 16 ειδικα μεσω επαλ και ειδικα απο το εχεις με την ειδικοτητα +το να τα πηγενεις καλα με τους καθηγητες..

edit:λιγο ενδιαφερον και ηρεμια στην ταξη θελει

Δημοσ.

Σε ΕΠΑΛ ειμαι το οποιο σημαινει οτι σχεδον καθημερινα κανω 5 ωρες ειδικοτητας (πληροφορικης) και 2 γενικης και επειδη τα παω πολυ καλα γενικα με την πληροφορικη το παμε στο ρελαντι δεν ειναι κατι δυσκολο το 16 (περσυ εβγαλα 16 και εκανα σχετικα μανουρα στην ταξη οταν επρεπε) τους βαθμους μπορουν να τους φτιαξουν οι καθηγητες με βοηθεια, σημερα μου ειπε καθηγητρια οτι να προπερσι βοηθησαμε 1-2 μαθητες να περασουν με αυτο τον τροπο

γενικος πιστευω δεν ειναι κατι το τρομερο το 16 ειδικα μεσω επαλ και ειδικα απο το εχεις με την ειδικοτητα +το να τα πηγενεις καλα με τους καθηγητες..

edit:λιγο ενδιαφερον και ηρεμια στην ταξη θελει

εσυ ξερεις τοτε καλυτερα,εγω ειμαι απο ΓΕΛ..

οτι και να κανεις παντως σκεψου το και σκεψου πως αν μπεις με το καλο στην σχολη και φυγεις,θα εχεις στερησει καποιου την θεση που ισως θα τοχε αναγκη η θα το ηθελε πραγματικα να μπει

Δημοσ.

Eπίσης σκεφτείτε πως για να μπαρκάρετε θα πρέπει να βρείτε εσείς εταιρεία , οι περισσότεροι πλέον αφήνουν την σχολή επειδή δεν βρίσκουν να μπαρκάρουν.

Δημοσ.

Eπίσης σκεφτείτε πως για να μπαρκάρετε θα πρέπει να βρείτε εσείς εταιρεία , οι περισσότεροι πλέον αφήνουν την σχολή επειδή δεν βρίσκουν να μπαρκάρουν.

αληθεια τωρα αυτο?? σε τι ποσοστο?

Δημοσ.

3 στους 10,θα πρέπει να δώσεις αγώνα για να βρεις εταιρεία ή αν έχεις βύσμα ;) επίσης για να πάρεις τελικά πτυχίο από την ΑΕΝ θα πρέπει να έχεις συμπληρώσει 365 ημέρες θαλάσσιας υπηρεσίας,άλλο παράδειγμα για να συνεχίσεις στο 2ο έτος θα πρέπει να έχεις βγάλει με επιτυχία το εκπαιδευτικό ταξίδι.

Σημειώνεται ότι: Α) Εάν το εκπαιδευτικό ταξίδι κριθεί ως ανεπιτυχές, ο σπουδαστής υποχρεούται στην επανεκτέλεσή του και αποκλείεται από την παρακολούθηση των μαθημάτων του επόμενου εξαμήνου. Β) Σπουδαστής που δεν επανεκτέλεσε με επιτυχία μέχρι την έναρξη του επόμενου εξαμήνου το θαλάσσιο εκπαι- δευτικό ταξίδι, διαγράφεται οριστικά από τη δύναμη της Σχολής.

Γενικά είναι δύσκολο επάγγελμα αν δεν έχεις άκρες,θα φας πολύ γράσο ειδικά αν αποφασίσεις να σταδιοδρομήσεις σαν μηχανικός.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για την συμμετοχή το έχω αποφασίσει πλήρως εδώ και πολύ καιρό έχει μπει ως στόχος.. :)

Δημοσ.

μεχρι 25 χρονων δεν ειναι η εισαγωγησ στις ΑΕΝ

Να μην έχει συμπληρώσει το 27ο έτος της ηλικίας του/της, η οποία θα προσδιορίζεται από το

έτος γέννησης, ανεξάρτητα από την ακριβή ημερομηνία.

Παιδιά ευχαριστώ για την συμμετοχή το έχω αποφασίσει πλήρως εδώ και πολύ καιρό έχει μπει ως στόχος.. :)

Ελπίζω να τα καταφέρεις και να έχεις και κανένα βύσμα αλλιώς δεν σε κόβω να εκπληρώνεις τον στόχο σου ;)

Δημοσ.

Να μην έχει συμπληρώσει το 27ο έτος της ηλικίας του/της, η οποία θα προσδιορίζεται από το

έτος γέννησης, ανεξάρτητα από την ακριβή ημερομηνία.

Ελπίζω να τα καταφέρεις και να έχεις και κανένα βύσμα αλλιώς δεν σε κόβω να εκπληρώνεις τον στόχο σου ;)

Ευχαριστώ φίλε μου, θα την βγάλω την άκρη ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...