41ex Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα, θα ήθελα να φτιάξω ένα σαιτ για τον Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων. Βασικά requirements είναι τα παρακάτω. Ξεχωριστές ενότητες για νήπιο, δημοτικό, γυμνάσιο. Πιστοποιημένοι χρήστες που θα ανήκουν σε 1+ από τις παραπάνω ενότητες. Θέλω οι χρήστες-members να είναι μόνο οι γονείς και να είναι πιστοποιημένοι με κάποιο τρόπο. Χρήστες admin, guest. Δυνατότητα δημιουργίας θεμάτων ενημέρωσης (read only) αλλά και συζήτησης που θα συμμετέχουν όλοι ανάλογα με τα δικαιώματα. Επειδή θα το κάνω μόνος μου εθελοντικά χωρίς πόρους θα ήθελα να χρησιμοποιήσω μια έτοιμη open-source πλατφόρμα που να μου τα παρέχει και να χρειαστεί μόνο το customization. Αν υπάρχει και τρόπος να το κάνω δωρεάν hosting κάπου ακόμα καλύτερα. Τεχνολογίες που γνωρίζω είναι html, javascript, jquery (front-end), java (application), sql-server, mysql (database-layer). Οι περισσότεροι σύλλογοι χρησιμοποιούν blogs αλλά αυτό εξυπηρετεί μόνο για ανακοινώσεις, θα ήθελα να ενθαρρύνω την συμμετοχή όλων των μελών και να αντικαταστήσω τις συνελεύσεις όπου δεν πατάει ψυχή! Χρόνος πολύς δεν υπάρχει ούτε θέλω να ανακαλύψω τον τροχό, ψάχνω μια έτοιμη δοκιμασμένη λύση για να εκσυγχρονίσω την κατάσταση!
Tiphonas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μου φαίνεται οτι το moodle ειναι οτι πρεπει στην περιπτωση σου https://moodle.org/?lang=el 1
lion2486 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 αλλιώς θα μπορούσες να πας σε ένα κοινό CMS και να αρχίσεις με αρκετά πρόσθετα...
41ex Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστώ για τις προτάσεις το moodle το ήξερα σαν εργαλείο τηλεκπαίδευσης αλλά βλέπω έχει κάποια χαρακτηριστικά που θα μου φαινόταν χρήσιμα. Cms έχω ασχοληθεί μόνο με enterprise εκδόσεις (documentum, liferay). Αρχικά είχα σκεφτεί να πάω σε κάποιο open source εργαλείο πχ jforum απλά έλεγα μήπως κάποιος έχει κάνει κάτι ανάλογο για κάποιο σύλλογο, σωματείο και γνωρίζει κάτι πιο κατάλληλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα