Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το συγγκεκριμενο μοντελο υπολογιστη alienware m17x r2 7970m crossfire ( το οποιο αγορασα μεταχειρισμενο απο ινσομνια)... Και παρατηρησα οτι η δευτερη καρτα γραφικων εχει προβλημα η κατι εχει γινει λαθος... Οταν την ενεργοποιω και μπαινω πχ cod4 εχτοσ οτι μου ριχνει τα fps (εχω λιγότερα αποτι εχω με μια καρτα) με τον πρωτο πυροβολισμο μου κρασαρει το παιχνιδι η ακομα χειροτερα μου αφηνει τον υπολογιστη στον τοπο και πρεπει να κλεινω απο το κουμπι... Και μετα οταν τον κσαναανοιξω και φτανω στη επιλογη προφιλ αναβοσβηνει η οθονη σαν τρελη (κοντευεισ να παθεις επειληψια) και γ να το φτιακσω πρεπει να μπω απο safe mode και να κανω επαναφορα συστηματος... Εχω βαλει τα τελευταια drivers ουτε παλι εγινε κατι.... Ξερει κανεις τι μπορει να φταει?

Ξεχασα να αναφερω οτι ειμαι αρκετα ασχετως απο υπολογιστες...:P

Δημοσ.

Θα μπορούσε άνετα να είναι κάτι σχετικό με την τροφοδοσία ρεύματος για την ή τις κάρτες γραφικών. Προσωπικά θα προτιμούσα να στο κοιτάξει κάποιος που να ξέρει τι κάνει, παρά να πειραματιστείς εσύ με τέτοια ζητήματα.

Δημοσ.

μαλλον απο οτι βλεπω αμα το ανοιξεις βγαινουν οι 2 καρτεσ Ξεχωριστα βγαλε την χαλασμενη ...

Μηπως ξερουμε ποσο εχει η συγγκεκριμενη καρτα γραφικων? Και απο μπορω να αγπλορασω καινουργια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...