Amaretos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα, Ειμαι και εγω στην φάση αγορας headset, δεν ειμαι ιδιαίτερα απαιτητικός, η χρήση του ειναι κανα παιχνιδάλι το πολύ 1-2 ώρες και skype. Ειμαι μεταξύ των παρακάτω 3ων (2 φτηνα 1 πιο ακριβο) Site: SADESARCHMANGE - 19USD Site: EACHG200 21.50 USD Site: Logitech230 - 35 USD Εντάξει φαντάζομαι τα logitech ειναι ψιλοεγγυηση για μενα που δεν θελω κατι φοβερό. Για τα αλλα 2 εχει κανεις άποψη? Απο λιγο research στο internet εχω ακούσει καλα λογια για την τιμή τους. Ευχαριστώ
Haris San Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Αυτου που κοιτας ειναι το Amazon.com και ειναι το αμερικανικο, δεν στελνουν στην Ελλαδα, η αν στελνουν εχει τελωνειο και μεταφορικα αρκετα...
Amaretos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Σε ευχαριστώ για την απάντηση, αλλα δεν ρώτησα για να τα αγοράσω απο εκει απλα εβαλα τα link για να σας δειξω για ποια συγκεκριμένα μιλάω. Απο αλλού θα γίνει η αγορά.
La_MoRt Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Από αυτά που ζητάς γνώμη εγώ θα πήγαινα στα Logitech με διαφορά, για τη ποιότητα και μόνο.
Fulgore Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Σε ευχαριστώ για την απάντηση, αλλα δεν ρώτησα για να τα αγοράσω απο εκει απλα εβαλα τα link για να σας δειξω για ποια συγκεκριμένα μιλάω. Απο αλλού θα γίνει η αγορά. Τα παραπανω ομως δεν βλεπω να υπαρχουν στην Ελλαδα,αρα τι ακριβως περιμενεις να σου πουμε γιαυτα... Αλλωστε να στο πω πιο απλα.Δες ποσες αξιολογησεις εχουν τα Logitech και ποσες τα αλλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα