oldnew Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Ερώτηση ψιλο ασχετη, αφου ειναι τοσο κοντα android και linux, γιατι ειναι τοσο δυσκολο το Android να τρεξει εφαρμογές linux? Για μενα αυτο θα εφτανε και θα περισσεύε.. Ολα τα αλλα, launchers κλπ τα φτιαχνω μονος μου. Γι αυτον που γραφει οτι θα σερνεται στο pc επειδη λεει σέρνεται σε 8πυρηνους, αμα δεις πως τρεχει το android σε σοβαρους επεξεργαστές πχ στο Surface pro 2, i5 ( 2πυρηνος ειναι) , που το εχω 3 εγκαταστησει ως 2ο λειτουργικό (κανονικά οχι emulation), δε θα το ξαναγραψεις αυτο. Πρακτικά το ποιο smooth Android που εχω δει ποτε. Βέβαια ο i5 αν και 2 πυρήνος ειναι 10 φορες ταχυτερος απο mobile 8πυρηνους.. Αυτο ειναι το λαθος στη λογική σου.
Pansp32 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Αρκετά ενδιαφέρον κατά τη γνώμη μου. Μιας και δεν έχω καμία αγάπη για κανένα OS και καμία εταιρεία προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν αντικειμενικός γίνεται. Όπως έχω υποστηρίξει ότι η MS για να πετύχει πρέπει να κάνει τα τηλέφωνα της κάτι σαν μικρά pc(με κάποιες τροποποιήσεις για να είναι πιο εύχρηστο και λειτουργικό προφανώς) με τη δυνατότητα να τρέχουν .exe, έτσι και εδώ νομίζω πως είναι αρκετά ενδιαφέρον το εγχείρημα. Μόνο έτσι η google θα αποκτήσει ένα σεβαστό ποσοστό στα pc. Μην ξεχνάτε ότι υπάρχει κόσμος που του αρκεί αν το "laptopάκι" του τρέχει chromeOS κάνοντας τα βασικά όπως σερφαρισματάκι στο ίντερνετ, επεξεργασία σε word/excel και άλλες τέτοιες εργασίες. Αν αυτό επεκταθεί και έχει τη δυνατότητα να τρέξει όλες τις εφαρμογές του Android τότε λογικά θα πάει ακόμα καλύτερα. Στην ουσία θα είναι ένα μεγάλο tablet αλλά αν πουλάει, ποιος είμαι εγώ να το κατακρίνω.
nzeppos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μπα χίλιες φορές Windows Notebook ή Macbook. Στα 300-350 ευρώ που παίρνω Chromebook δεν βρίσκω αντίστοιχο laptop των 12-14 ιντσών για τη δουλειά που το θέλω (μόνο Internet, κυρίως για τη μάνα μου). Δεν νομίζω να υπάρχει σύγκριση με Macbook (που ούτως ή άλλως έχω ήδη), αφού το φθηνότερο μοντέλο του τελευταίου κοστίζει όσο τρία καλά Chromebooks.
giotis7 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Στα 300-350 ευρώ που παίρνω Chromebook δεν βρίσκω αντίστοιχο laptop των 12-14 ιντσών για τη δουλειά που το θέλω (μόνο Internet, κυρίως για τη μάνα μου). Δεν νομίζω να υπάρχει σύγκριση με Macbook (που ούτως ή άλλως έχω ήδη), αφού το φθηνότερο μοντέλο του τελευταίου κοστίζει όσο τρία καλά Chromebooks. Βασικά μόνο το HP Stream 13 αν δεν κάνω λάθος, αλλά και πάλι ένα μοντέλο είναι δεν το λες και ανταγωνισμό.
vagosd Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Ερώτηση ψιλο ασχετη, αφου ειναι τοσο κοντα android και linux, γιατι ειναι τοσο δυσκολο το Android να τρεξει εφαρμογές linux? Για μενα αυτο θα εφτανε και θα περισσεύε.. Ολα τα αλλα, launchers κλπ τα φτιαχνω μονος μου. Γι αυτον που γραφει οτι θα σερνεται στο pc επειδη λεει σέρνεται σε 8πυρηνους, αμα δεις πως τρεχει το android σε σοβαρους επεξεργαστές πχ στο Surface pro 2, i5 ( 2πυρηνος ειναι) , που το εχω 3 εγκαταστησει ως 2ο λειτουργικό (κανονικά οχι emulation), δε θα το ξαναγραψεις αυτο. Πρακτικά το ποιο smooth Android που εχω δει ποτε. Βέβαια ο i5 αν και 2 πυρήνος ειναι 10 φορες ταχυτερος απο mobile 8πυρηνους.. Αυτο ειναι το λαθος στη λογική σου. Καλά και τα ΧP σφαίρα πάνε στον i5 αλλά αυτό δε λέει κάτι. To Αndroid είναι το πιο κακογραμμένο OS της αγοράς και δε το λέω γιατί το αντιπαθώ. Απλά το hardware του είναι λιγότερο αποδοτικό με αυτό το λειτουργικό. Δες τα benchmark σε geekbench ή και sunspider και θα καταλάβεις.
sepsekasan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Θες να μας πεις περισσοτερα πανω στο "κακογραμμενο το android'' θα ηθελα πολυ να διαβασω την αποψη σου και αμην τι αλλο τη γνωση σου.
Chemical Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Εχουν παρόμοιο core και θα ενωθούν; Δεν το καταλαβαίνω αυτό
zio10 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Στα 300-350 ευρώ που παίρνω Chromebook δεν βρίσκω αντίστοιχο laptop των 12-14 ιντσών για τη δουλειά που το θέλω (μόνο Internet, κυρίως για τη μάνα μου). Δεν νομίζω να υπάρχει σύγκριση με Macbook (που ούτως ή άλλως έχω ήδη), αφού το φθηνότερο μοντέλο του τελευταίου κοστίζει όσο τρία καλά Chromebooks. Γιατί το περιορίζεις τόσο στις ίντσες ρε συ; Με 350€ παίρνεις ένα αξιοπρεπές κλασσικό 15άρι λάπτοπ για ίντερνετ! Ή, αν θέλεις μικρό οπωσδήποτε, πάρε ένα 10άρι t100 ή κάποιο παρόμοιο
georgepppo Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 1)ένωση android 2.x.x και 3.x.x σε 4( gingerbread+honeycomb σε icecream) το αποτέλεσμα τα κινητά με 512mb ram να ψοφάνε. 2) ubuntu πλατφόρμα σε κινητά το αποτέλεσμα ήταν να ψοφίσει το λειτουργικό αμέσως. 3) ένωση tablet με pc os με τα windows 8,το αποτέλσμα να σιχτιρίζουν οι desktop χρήστες για το χάλια ui. απο την άλλη 1)osx και ios διαχωρισμένα και σωστά τοποθετημένα στην αγορά,και τα δύο σταθερότατα και κάνουν αυτό που φτιάχτηκαν ενώ δουλεύουν εκεί που σχεδιάστηκαν να δουλεύουν. 2)windows 10 είναι περισσότερο pc based λειτουργικό και για αυτό δουλεύει πολύ πιο οργανομένα απο 8-8.1
seithan Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δώστε ένα ρημάδι copy/paste οταν συνδέσεις mouse /keyboard, αμαν ρε Androidchromegoogle πια!
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Ενα update απο την ιδια την Google: Chrome OS is here to stay
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα