Προς το περιεχόμενο

League of Legends και διανομή για σταθερό


jimisvog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας,

 

Να κάνω μια ερώτηση. Έχω το σύστημα της υπογραφής μου καθώς και το Laptop. Στο Laptop τόσο καιρό λειτουργώ μονο με ElementaryOs και στο Desktop με Windows 10 Pro. Απο τους πιο βασικούς λόγους για τους οποίους έχω Windows στον σταθερό είναι οτι μια στο τόσο χαλαρώνω με 1-2 games League of Legends με κανα δυο φίλους αλλά και οτι θέλω σταθερότητα απο το βασικό pc μου. Οσον αφορά τα linux τα έχω κυρίως για δουλειά και δεν εχω απογητευθει μέχρι τωρα. Δεν ειναι λίγες οι φορές που ηθελα να το γυρισω μονο σε linux το κεντρικό pc. 

 

Αυτο που με προβληματίζει είναι αρχικα η σταθερότητα. Δεν με παιρνει να χαλάει κάτι μια στο τοσο και να παλευω συνεχως να βρω λυση. Εχω σχετικη εξοικιωση απλά το θεωρώ λίγο μανουρα το όλο θεμα. Μπορω να εκμεταλλευτώ στο επακρο τις δυνατότητες του Desktop, και αν ναι ποια διανομή συμφέρει (καλύτερα σε Debian based γιατι έχω συνηθίσει και τα Arch μου φαίνονται Γολγοθάς :P) ? Θα μπορώ μέσω Wine να παιξω άνετα; Γιατι παλαιότερα υπήρχαν θέματα με το παιχνίδι. Το εχει χρησιμοποιήσει κανείς στα τελευταία Patch με Linux να μου πεί εντυπώσεις;

 

Ευχαριστω,

Δ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για την σταθεροτητα, μπορεις να βαλεις debian stable ή ubuntu lts ή οτιδηποτε αλλο βασιζεται σε αυτα.

 

Αν οσα λεει το appdb ισχυουν, το lol παιζει καλα με το wine

https://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=application&iId=10436

 

Αλλα επειδη μιλαμε για παιχνιδι που θελει σοβαρο 3d, και οχι το υποτυπωδες που μπορει να σου παρεχει ο opensource radeon για την καρτα σου, αναγκαστικα πρεπει να βαλεις και τον fglrx.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Εχω δοκιμασει αλλα σε ubuntu 15.04 αν βαλεις το προγραμμα PlayOnLinux μπορεις να βαλεις το league of legends το εχει . Απλα στην αρχη κανει τα βηματα που θα χρειαζοτανε να κανοουμε εμεις για να γινει η εγκατασταση .Σε εμενα το μονο μειονεκτημα (δεν ξερω αν γινεται και σε αλλους ) οταν κανω ALT+TAB κολλαει εντελως ενω ακουγεται ο ήχος απο το παιχνιδι .

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...