xtrmsnpr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) μιας και το προηγούμενο μου lenovo a1000f πέθανε ξαφνικά μετά από 1.5χρονο,και δε ξαναάνοιξε ποτέ,ότι και να του έκανα,είπα αντί να σέρνω ένα laptop στην σχολή να πάρω ένα πιο μεγάλο,και σκέφτομαι το lenovo A10-70L την 4g έκδοση .. Χρήση στην σχολή,και γενική χρήση αντί του κινητού,και επίσης θα ήθελα να του φορτώσω χάρτες να το δουλεύω σαν gps,με το sygic,το οποίο είναι αρκετά βαρύ.. Τα χαρακτηριστικά του με καλύπτουν..η τίμη είναι έτσι και έτσι,με έκπτωση από crazy sundays στα 255€ .. Όμως μιας και δεν είχα τρελά ασχοληθεί με το θέμα ταμπλετς δε ξέρω πόσο πίσω έχω μείνει.. Από updates πως πάει;Πήρε την 5 ή την 6 έκδοση android? http://www.cnet.com/products/lenovo-tab-2-a10-70/ για την κριτική του μήπως είναι πολλά τα χρήματα; Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2015 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheAccountant Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 εχε υποψιν πως το 4G φερει αλλον επεξεργαστη απο αυτον του review, καλυτερων επιδόσεων. Μου φαινεται σε μέσες ακρες μια χαρα λυση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) εχε υποψιν πως το 4G φερει αλλον επεξεργαστη απο αυτον του review, καλυτερων επιδόσεων. Μου φαινεται σε μέσες ακρες μια χαρα λυση... βασικά ευχαριστώ που μου το είπες,γιατί κάπως χάθηκα με την cpu.. Και να ρωτήσω και κάτι άλλο,πως θα γίνει με το 4g δηλαδή;Θα πω στον πάροχο μου φέρε άλλη μια sim; και όπως βλέπω η LTE έκδοση έχει gps ενώ ή απλή όχι; Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2015 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stedes Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Πάρω πολύ καλό ,βάζεις μια σιμ οποιασδήποτε εταιρείας και έχεις ίντερνετ παντού ΠΡΟΣΟΧΗ όμως μην κανεις το λάθος και βάλεις την 5 lolipop αν εχει την kitkat όταν το πάρεις γιατί θα έχεις προβλήματα ενημερώσου από το lenovo forum εμένα όπως και όλων χάνει το σήμα στο wifi με την 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheAccountant Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Ορθον, συνηθως το GPS παει πακετο με το GSM module. Για το 4G, πάρε μια κάρτα voda-wind και οποτε χρειάζεσαι βάζε. Οι κάρτες εχουν αρκετα καλα πακέτα ιντερνετ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Ορθον, συνηθως το GPS παει πακετο με το GSM module. Για το 4G, πάρε μια κάρτα voda-wind και οποτε χρειάζεσαι βάζε. Οι κάρτες εχουν αρκετα καλα πακέτα ιντερνετ. Καλώς,δε το είχα σκεφτεί ούτε και το ήξερα!Ευχαριστώ. Δηλαδή θα χω έναν έξτρα αριθμό,μόνο που δε θα είναι για τηλέφωνα αλλά μόνο για data. Να προχωρήσω σε αγορά οπότε. Πάρω πολύ καλό ,βάζεις μια σιμ οποιασδήποτε εταιρείας και έχεις ίντερνετ παντού ΠΡΟΣΟΧΗ όμως μην κανεις το λάθος και βάλεις την 5 lolipop αν εχει την kitkat όταν το πάρεις γιατί θα έχεις προβλήματα ενημερώσου από το lenovo forum εμένα όπως και όλων χάνει το σήμα στο wifi με την 5 ευχαριστώ! μάλιστα τα ίδια bugs είχε το 5αρι στο nexus5. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
berny Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Εγώ παντός έχω το ταμπλέτ ένα μήνα τώρα με την 5 από την πρώτη στιγμή και δεν έχω κανένα θέμα με το WiFi.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VaL Phoenix Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μάγκες αξίζει τα λεφτά του??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
berny Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Εγώ παντός παράπονο δεν έχω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 μιας και τώρα μάζεψα τα φράγκα για να το πάρω.. Κάποιο πληκτρολόγιο να προτείνετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) για να καταλάβω αυτά εδώ δεν είναι συμβατά με το tablet αυτό εδώ; http://www.multirama.gr/prod/tablets/thikes/belkin-slim-style-keyboard-case-thiki-pliktrologio-samsung-galaxy-tab-3-101-mayro/prod5180142pp/ http://www.belkin.com/us/F5L179-Belkin/p/P-F5L179/ μόνο για τα tablets που λένε είναι; αναφέρει αυτό Compatible with IOS and Android devices Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2015 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 το παρέλαβα..αναμένονται εντυπώσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 του πέρασα την 5.0.1 που είχε,όμως η διαχείρηση μνήμης που έκανε το lolipop ήταν τραγική.Όπως και το boot της συσκευής είναι πολύ αργό..Στο nexus5 κατάφερα να το μετριάσω με hard reset..το οποιό το έκανα και το tablet,φαίνεται να πηγαίνει πολύ καλύτερα με πριν,όχι και καμία τρομερή βελτίωση όμως το καταλάβαινεις ότι δεν είναι όπως στην αρχή.Όμως δημιουργήθηκε πρόβλημα..Έχασε το 4g του..έχω μια vodafone cu μέσα κάρτα,που μέχρι και το πρωί που έκανα το hard reset (volume up+power button) είχε συνέχεια σήμα..Τώρα αυτό που κάνει είναι κολημένο σε 3g και κάθε 5sec να χάνει το σήμα(καμία υπηρεσία) και να επανέρχεται ξανά,και μετά από 5sec τα ίδια..Έκανα την διαδικασία εγγραφης ξανά στο 4g στην voda,αλλά είπε ότι είναι ήδη ενεργοποιημένη στην γραμμή...Οπότε μετά πήγα να ψάξω δίκτυα,το έβαλα στο αυτόματο,τίποτα,πάλι το ίδιο πρόβλημα..Το έκανα χειροκίνητο σε voda 4g,πάλι τα ίδια..Αλλαξα και το προτεινόμενο δίκτυο σε wcdma/gsm εκεί μένει σταθερό 3g..αν το πάω πάλι 4g κάνει τα ίδια που σας είπα.Μέχρι που σκέφτηκα να κάνω ξανά hard reset,όμως ξανά δεν έφτιαξε το πρόβλημα.Και έτσι έμεινα από ιδέες..Τί να κάνω;Παρακαλώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stedes Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2015 του πέρασα την 5.0.1 που είχε,όμως η διαχείρηση μνήμης που έκανε το lolipop ήταν τραγική.Όπως και το boot της συσκευής είναι πολύ αργό..Στο nexus5 κατάφερα να το μετριάσω με hard reset..το οποιό το έκανα και το tablet,φαίνεται να πηγαίνει πολύ καλύτερα με πριν,όχι και καμία τρομερή βελτίωση όμως το καταλάβαινεις ότι δεν είναι όπως στην αρχή. Όμως δημιουργήθηκε πρόβλημα..Έχασε το 4g του..έχω μια vodafone cu μέσα κάρτα,που μέχρι και το πρωί που έκανα το hard reset (volume up+power button) είχε συνέχεια σήμα..Τώρα αυτό που κάνει είναι κολημένο σε 3g και κάθε 5sec να χάνει το σήμα(καμία υπηρεσία) και να επανέρχεται ξανά,και μετά από 5sec τα ίδια.. Έκανα την διαδικασία εγγραφης ξανά στο 4g στην voda,αλλά είπε ότι είναι ήδη ενεργοποιημένη στην γραμμή... Οπότε μετά πήγα να ψάξω δίκτυα,το έβαλα στο αυτόματο,τίποτα,πάλι το ίδιο πρόβλημα.. Το έκανα χειροκίνητο σε voda 4g,πάλι τα ίδια.. Αλλαξα και το προτεινόμενο δίκτυο σε wcdma/gsm εκεί μένει σταθερό 3g..αν το πάω πάλι 4g κάνει τα ίδια που σας είπα. Μέχρι που σκέφτηκα να κάνω ξανά hard reset,όμως ξανά δεν έφτιαξε το πρόβλημα.Και έτσι έμεινα από ιδέες..Τί να κάνω;Παρακαλώ Στο είπα μακρυά από 5.01 παρ όλα αυτά μπες στο φόρουμ της lenovo και θα βρεις απαντησεις ή περίμενε την marsmallow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
berny Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2015 Που είδες ότι θα βγει η 6 για το ταμπλέτ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα