Millennium Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Το θέμα είναι οτι θες και άλλη οθόνη άμεσα...Ακόμα και σε τελείως εισαγωγικό,χομπίστικο επίπεδο να ασχοληθείς με τη χρήση θες άλλη. Οπότε για μένα ή θα μαζέψεις αρκετά παραπάνω από όσα λες για να τα πάρεις όλα μαζί με οθόνη-κάρτα με τη μια ή θα πας σε FX 8320/8320Ε,Gigabyte 970A UD3P rev2,16gb,ψύκτρα,SSD (250 καλύτερα),ΤΤ Smart 630 μαζί με τη κάρτα σου και κρατάς τα υπόλοιπα και μαζεύεις για οθόνη,κάρτα το συντομότερο δυνατό.
evoracing Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Τόσο καιρό με την υπάρχον δουλεύω, δεν έχω θέμα οπότε δεν αλλάζω τώρα. Προηγούνται άλλα!
Millennium Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Με τέτοια οθόνη πάντως δεν θα πιάσουν τόπο τα χρήματα για τις αλλαγές ,και για τέτοια χρήση ασυζητητί.Σκέψου το.
Raiko Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Η οθονη αλλαζει δυσκολα οποτε αν παρει μια τωρα με γνωμονα το budget θα εχει θεμα μετα.Καλυτερα να την παρει οταν θα ειναι πιο ανετος οικονομικα.
cabdik Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 απογοητευμενος απο asrock με amd fx 8150. asus με χιλια! και η r2 ειναι κορυφη! αν εννοεις την μητρικη που εχεις στην υπογραφη, κατα την γνωμη μου, ειναι απολυτως δικαιολογημενο...!! δεν φταιει η asrock αν εσυ διαλεξες, για αυτον τον επεξεργαστη, τετοια μητρικη...!! η μητρικη εχει chipset προπροηγουμενης γενιας (760G)...!! μην περιμενεις να υποστηριζει 100% τον 8150...!!! ο,τι κι αν λενε οι εταιριες..!! βαλε καμια Asrock με 970 - 990 chipset, και μετα το συζηταμε..!!! 1
~Palpatin~ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 αν εννοεις την μητρικη που εχεις στην υπογραφη, κατα την γνωμη μου, ειναι απολυτως δικαιολογημενο...!! δεν φταιει η asrock αν εσυ διαλεξες, για αυτον τον επεξεργαστη, τετοια μητρικη...!! η μητρικη εχει chipset προπροηγουμενης γενιας (760G)...!! μην περιμενεις να υποστηριζει 100% τον 8150...!!! ο,τι κι αν λενε οι εταιριες..!! βαλε καμια Asrock με 970 - 990 chipset, και μετα το συζηταμε..!!! Eίδαμε και την fatality 970 πόσο μας απογοήτευσε. Για να αξίζει πρέπει να πάει σε extreme 4 ή 9 (Για την 6 δεν γνωρίζω) Πάντως χρειάζεται αλλαγή η οθόνη άμεσα. Με 17άρα δεν υπάρχει νόημα αλλαγής συστήματος, παρα μόνο αν έτρεχες c, matlab, κτλ που βλέπεις νούμερα και όχι γραφικά. Δίκιο έχει ο Millenium.
evoracing Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Eίδαμε και την fatality 970 πόσο μας απογοήτευσε. Για να αξίζει πρέπει να πάει σε extreme 4 ή 9 (Για την 6 δεν γνωρίζω) Πάντως χρειάζεται αλλαγή η οθόνη άμεσα. Με 17άρα δεν υπάρχει νόημα αλλαγής συστήματος, παρα μόνο αν έτρεχες c, matlab, κτλ που βλέπεις νούμερα και όχι γραφικά. Δίκιο έχει ο Millenium. Ε? Δεν έχω 17αρα... Καταρχήν την είχα σαν δευτερεύον οθόνη και πλέον έχει καεί οπότε είμαι με την LG.
~Palpatin~ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Ε? Δεν έχω 17αρα... Καταρχήν την είχα σαν δευτερεύον οθόνη και πλέον έχει καεί οπότε είμαι με την LG. Είδα μόνο την Acer, my mistake 1
Millennium Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Που η LG είναι μεν καλύτερη από την Acer αλλά TN Monitor TV δε...Σε καινούριο σύστημα εγώ δεν θα το κράταγα.
cabdik Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Eίδαμε και την fatality 970 πόσο μας απογοήτευσε. Για να αξίζει πρέπει να πάει σε extreme 4 ή 9 (Για την 6 δεν γνωρίζω) Πάντως χρειάζεται αλλαγή η οθόνη άμεσα. Με 17άρα δεν υπάρχει νόημα αλλαγής συστήματος, παρα μόνο αν έτρεχες c, matlab, κτλ που βλέπεις νούμερα και όχι γραφικά. Δίκιο έχει ο Millenium. δεν μιλησα για συγκεκριμενες υλοποιησεις-μοντελα της ASROCK. αν καποια υλοποιηση ηταν καλη ή οχι, ειναι αλλο θεμα..! το θεμα ειναι το chipset αυτο καθ 'αυτο...! δεν περιμενω απο τσιπσετ 2 γενεων πριν, να εχει πληρη και σωστη υποστηριξη, σε επομενης γενιας επεξεργαστων..! οταν σχεδιαζεται ενα chipset, αφορα καποιους συγκεκριμενους επεξεργαστες. εαν μπορεσει και υποστηριξει και επομενης γενιας, ειναι οφελος. αλλα δεν μπορεις να περιμενεις πληρη υποστηριξη στους επομενους...!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα