Προς το περιεχόμενο

gaming keyboard 100€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βρηκα το CM Storm Quickfire Ultimate στα 99€ τελευταιο κομματι στον κοτσοβολο αξιζει λετε? ειναι με τα red switches

Δημοσ.

παιδια λετε να πεση η τιμη τ πληκτρολογιου razer blackwidow ultimate 2013 μεχρη τον ιουλιο?

Αφου εχει καταργηθει απο παραγωγη το συγκεκριμενο μοντελο τι να πεσει η τιμη του μεχρι τον Ιουλιο.

βρηκα το CM Storm Quickfire Ultimate στα 99€ τελευταιο κομματι στον κοτσοβολο αξιζει λετε? ειναι με τα red switches

Καλη τιμη,παλιο μοντελο. Προσωπικα θα πηγαινα σε ενα απο τα TriggerZ αν θελω μεγαλο keyboard ή Quickfire για μικροτερο χωρο,αλλα και το Ultimate καλο ειναι.

Δημοσ.

Απ' ό,τι βλέπω στην ίδια κατηγορία με το trigger-z έχει βγάλει και το XT-i το οποίο φαίνεται γλυκούλι γενικά... αλλά γιατί 160 ευρώ ρε coolermaster.. τι παραπάνω έχει απ' το xt δηλαδή πέρα απ' τα ledakia

Δημοσ.

Απ' ό,τι βλέπω στην ίδια κατηγορία με το trigger-z έχει βγάλει και το XT-i το οποίο φαίνεται γλυκούλι γενικά... αλλά γιατί 160 ευρώ ρε coolermaster.. τι παραπάνω έχει απ' το xt δηλαδή πέρα απ' τα ledakia

Εχουν βρει την αγελαδα και την αρμεγουν. Οτι περιφερειακο το βλεπεις με τετοιους φωτισμους το χτυπανε ανελεητα.

Δημοσ.

R-Horse 7380.Κινέζικο μηχανικό με 47 ευρώ.Χωρίς φωτάκια και λοιπές καγκουριές,αλλά μινιμαλίστικο,πολύ απλό και όμορφο(το έχω δει στην πραγματικότητα,και το έχω επεξεργαστεί λίγο μόνο).Αναφέρεται ότι φοράει cherry mx clear όπως φαίνεται και στο βιντεάκι αυτό ,αν και εγώ πιστεύω ότι είναι κλώνοι.Με πολύ ωραίο ήχο πάντως.Στο βίντεο από Έλληνα. Α! Είναι και αδιάβροχο!!!!! Σκέφτομαι να χτυπήσω ένα για back up του trigger.

• Like 1
Δημοσ.

R-Horse 7380.Κινέζικο μηχανικό με 47 ευρώ.Χωρίς φωτάκια και λοιπές καγκουριές,αλλά μινιμαλίστικο,πολύ απλό και όμορφο(το έχω δει στην πραγματικότητα,και το έχω επεξεργαστεί λίγο μόνο).Αναφέρεται ότι φοράει cherry mx clear όπως φαίνεται και στο βιντεάκι αυτό ,αν και εγώ πιστεύω ότι είναι κλώνοι.Με πολύ ωραίο ήχο πάντως.Στο βίντεο από Έλληνα. Α! Είναι και αδιάβροχο!!!!! Σκέφτομαι να χτυπήσω ένα για back up του trigger.

Πραγματικά τα μηχανικά έχουν απίστευτη αίσθηση αλλά πανάκριβα. Αν ήταν κ φωτιζόμενο εγω θα το αγόραζα πάντως. Είναι απίστευτα βολικό ένα φωτιζόμενο πληκτρολόγιο.

Δημοσ.

Update: Μετά από ψάξιμο βρήκα τελικά ότι είναι semi mechanical.Δηλαδή μίξη μηχανικού με ελατήριο και μεμβράνης.Εδώ και 

. Μετράει από εμφάνιση και  ο ήχος και η αίσθηση των πλήκτρων μπορεί να ξεγελάσει και εκείνους που δουλεύουν χρόνια μηχανικά(για λίγο που πέρασε από τα χέρια μου δεν το κατάλαβα).Άσε που είναι και αδιάβροχο.Το βάζεις κάτω από την βρύση και το ξεπλένεις. Το θέμα είναι κατά πόσο αξίζει τα χρήματά του.Πάντως είναι ότι πρέπει γι αυτούς που το θέλουν για πουλ μουρ και καλά μηχανικό με λίγα χρήματα. stickouttongue6.gif
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά γνωρίζεται κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που να έχει να δώ από κοντά cherry MX brown και red switches..Καλά τα βίντεο που έχω δει αλλά θα ήθελα να τα ακούσω και από κοντά..

Επίσης ποιο θεωρείται περισσότερο clicky??τα red ή τα brown?

Δημοσ.

Παιδιά γνωρίζεται κάποιο κατάστημα στην Αθήνα που να έχει να δώ από κοντά cherry MX brown και red switches..Καλά τα βίντεο που έχω δει αλλά θα ήθελα να τα ακούσω και από κοντά..

Επίσης ποιο θεωρείται περισσότερο clicky??τα red ή τα brown?

Πήγαινε δες στα Media Markt το Logitech G710+. Συνήθως το έχουν και παίξε λίγο με τυα πλήκτρα. Μπορείς να ζητήσεις να το συνδέσουν σε κάποιο pc. 

Δημοσ.

Eπειδη εχω ανοιξει ηδη θεμα για keyboard με mx switch κατελειξα να παρω παο κοτσοβολο μιας που εχει και δωσεις ενα απο τα 2 τις coolermaster!
Rapid-i / TK με brown switch!
Προτιμω compact πληκρολογιο γτ εχω λαπτοπ προς το παρων και θα ειναι πιο ευκολο στην μετακινηση!
Αλλα ποιο απο τα 2? 
Θα προτιμουσα το ΤΚ μια και ειναι hybrid (και tenkyless και "κανονικο" μαζι) αλλα εχω ακουσει πολλα προβληματα με τα led του!
Το rapid-i σαν πιο καινουρια κατασκευη (και αφου δν διαβασα ιδιαιτερα προβληματα για αυτο) ισως εχει λυθει αυτο!
Αληθευει αυτο η ειναι το ιδιο?!
Πιο απο τα 2 θα προτεινατε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...