giangkos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 θα ηθελα ενα μηχανικο πληκτρολογιο γυρω στο 100αρικο εχουν σπασει τα νευρα μ πηγα απο τον κοτσοβολο να παρω το trigger z αλλα μ λενε οτι τελειωσε και δεν θα το ξαναφερουμε.Μετα ειχε το cm Quickfire Ultimate αλλα το θεωρω καπως παλιο πληκτρολογιο. Επισης εχει red switches και εγω ψαχνω για καφε . Τελος ειπα να παρω το logitech g710+ και αφου ειδα ενα video οπου το πλητρολογιο εχει πολλα προβληματα και σπαει δεν εχω αλλες επιλογες!!! αν εχει κανεις να προτεινει κατι γτ θα μεινω με το αρχαιο trust που εχω στο τελος !! ευχαριστω πολυ!
iCyd Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Γιατι δεν το παραγγελνεις online απο τον κωτσοβολο? Απ οτι βλεπω υπαρχει διαθεσιμοτητα http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/pc/gaming-keyboards/134199-coolermaster-trigger-z-brown?cmicc=skroutz
Fulgore Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 θα ηθελα ενα μηχανικο πληκτρολογιο γυρω στο 100αρικο εχουν σπασει τα νευρα μ πηγα απο τον κοτσοβολο να παρω το trigger z αλλα μ λενε οτι τελειωσε και δεν θα το ξαναφερουμε.Μετα ειχε το cm Quickfire Ultimate αλλα το θεωρω καπως παλιο πληκτρολογιο. Επισης εχει red switches και εγω ψαχνω για καφε . Τελος ειπα να παρω το logitech g710+ και αφου ειδα ενα video οπου το πλητρολογιο εχει πολλα προβληματα και σπαει δεν εχω αλλες επιλογες!!! αν εχει κανεις να προτεινει κατι γτ θα μεινω με το αρχαιο trust που εχω στο τελος !! ευχαριστω πολυ! Τι εννοεις σπαει???Το εχω το εν λογω πληκτρολογιο σχεδον 1 χρονο και δεν εχω παρατηρησει κατι. Επισης γνωμη να βγαλουμε μονο απο 1 video το θεωρω λιγο παρατραβηγμενο. Αν το παμε ετσι αν ψαξεις λιγο θα βγεις προβληματα για ολα μα ολα τα πληκτρολογια.Τι παει να πει αυτο οτι δεν θα αγορασεις τιποτα??? Οσο για το TriggerZ εγω γιατι το βλεπω ακομα διαθεσιμο στο Site???Μηπως το συγκεκριμενο καταστημα δεν θα το φερει καθολου? https://www.skroutz.gr/s/4424435/CoolerMaster-Trigger-Z.html?keyphrase=trigger+z Να σου αναφερω επισης οτι στο παλιο Trigger σταματησε να μου λειτουργει μετα απο 1 χρονο χαλαρης χρησης. Αρα πιο πολυ ειναι ειτε να μην σου τυχει καθολου ειτε να εχεις καλη εγγυηση αλα Logitech.
giangkos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Τι εννοεις σπαει???Το εχω το εν λογω πληκτρολογιο σχεδον 1 χρονο και δεν εχω παρατηρησει κατι. Επισης γνωμη να βγαλουμε μονο απο 1 video το θεωρω λιγο παρατραβηγμενο. Αν το παμε ετσι αν ψαξεις λιγο θα βγεις προβληματα για ολα μα ολα τα πληκτρολογια.Τι παει να πει αυτο οτι δεν θα αγορασεις τιποτα??? Οσο για το TriggerZ εγω γιατι το βλεπω ακομα διαθεσιμο στο Site???Μηπως το συγκεκριμενο καταστημα δεν θα το φερει καθολου? https://www.skroutz.gr/s/4424435/CoolerMaster-Trigger-Z.html?keyphrase=trigger+z Να σου αναφερω επισης οτι στο παλιο Trigger σταματησε να μου λειτουργει μετα απο 1 χρονο χαλαρης χρησης. Αρα πιο πολυ ειναι ειτε να μην σου τυχει καθολου ειτε να εχεις καλη εγγυηση αλα Logitech. μου ειπε ο πωλητής οτι δεν θα το ξαναφέρουν και υπεθεσα οτι δεν υπαρχεί γενικα για να μην το κανει παραγγελεια. οσο για το logitech σπάνε τα κουμπία ποιο απο τα 2 μου προτείνεις εσυ ?
Fulgore Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Και σου ξαναλεω οτι με βαση αυτη τη λογικη δεν πρεπει να αγορασεις τιποτα γιατι ολα μπορει να βγαλουν προβλημα. Ειχα το παλιο Trigger και μου χαλασε οπως ειπα στον 1μισι χρονο. Για την ακριβεια σταματησε να λειτουργει,ουτε τα φωτακια αναβαν ουτε τιποτα ετσι στα καλα καθουμενα. Που ειναι κατα τα αλλα αυτο που λενε οτι τα μηχανικα θα σου κρατησουν για χρονια??? Και εστω οτι οντως τυχαινει να εχει προβλημα το G710 πχ του τυπα παραπανω. Γιατι δεν επικοινωνησε με την εν λογω εταιρια να του στειλουν αλλο πληκτρολογιο ή να του κοψουν πιστωτικο????Γιαυτο ακριβως τον λογο δινεται εγγυηση απο την εταιρια. Αν τα μηχανικα ηταν τοσο σπανιο να σου βγαλουν προβληματα θα ειχαν εφ ορου ζωης εγγυηση σαν τις μνημες Ram. Εγω προτεινω το Trigger Z το οποιο κοστιζει αυτη την στιγμη 50% φθηνοτερα απο το Logitech G710 ενω στο εξωτερικο κλασσικα τελειως διαφορετικες οι τιμες http://www.amazon.com/Logitech-Mechanical-Keyboard-Tactile-High-Speed/dp/B009C98NPY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1446185587&sr=8-1&keywords=logitech+g710
Rumpelstiltskin Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 η logitech έχει απο τις καλύτερες εγγυήσεις, αν χρειαστεί θα σε καλύψει. 1
La_MoRt Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά ναι έχει από τις καλύτερες εγγυήσεις αλλά ταυτόχρονα είναι και "σκυλί". Εγώ έχω mouse της εδώ και 3 χρόνια χωρίς το παραμικρό πρόβλημα! Για μένα είναι καλύτερη από τη Coolermaster κατά πολύ.
giangkos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 ναι για την logitech το ξερω οτι εξαιρετικη εγγυηση απο χτες εφαγα ενα κολλημα με STRAFE Mechanical Gaming Keyboard — Cherry MX Brownhttp://www.corsair.com/en/strafe-mechanical-gaming-keyboard-cherry-mx-brown αλλα κλασικα ελλαδα δεν το εχει κανεις!!
denomizw Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Για το strafe δες εδώ: http://www.omarket.gr/catalog/product/view/id/325704/s/NTZVV607/?ref=bestprice.gr Δεν έχω συνεργαστεί ποτέ με το συγκεκριμένο κατάστημα και δεν το ξέρω. Αν το ξέρει κάποιος ας ενημερώσει και τους υπολοίπους. Έχει και το strafe rgb.
Fulgore Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 161ευρω Καλα αν ειναι ετσι αγοραζει οποιοδηποτε επωνυμο μηχανικο της αγορας και απο πιο εμπιστα μαγαζια απο το παραπανω που ουτε εσυ δεν το γνωριζεις Ασε που τα 60ευρω διαφορα απο το TriggerZ δεν τα λες και λιγα.
giangkos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 εχει τρελη ποικιλια αλλα ειναι και ακριβος να του πω να κοψει κατι ?
Fulgore Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Εγω παλι δεν καταλαβαινω το αλλο περαν της πλακας. Ο τιτλος του θεματος λεει πληκτρολογιο μεχρι 100ευρω ή γυρω στα 100ευρω που λες και στο πρωτο post σου. Πως απο τα 100ευρω φτασαμε στα 160 του strafe που ειναι 60%πανω??
giangkos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 160 δεν τα δινω για κανενα λογο αλλα στα 130 και 110 που πουλανε στο εξωτερικο θα τα εδινα διοτι το θεωρω πιο ωραιο και πιο καλο πληκτρολογιο. στο τελος με βλέπω να μενω με το παλιο γτ μ φενεται οτι δεν αξιζει τα 110 το trigger z και θα περιμενω μεχρι να ερθει το strafe καπως πιο οικονομικα
Fulgore Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 160 δεν τα δινω για κανενα λογο αλλα στα 130 και 110 που πουλανε στο εξωτερικο θα τα εδινα διοτι το θεωρω πιο ωραιο και πιο καλο πληκτρολογιο. στο τελος με βλέπω να μενω με το παλιο γτ μ φενεται οτι δεν αξιζει τα 110 το trigger z και θα περιμενω μεχρι να ερθει το strafe καπως πιο οικονομικα Το πιο οικονομικα το ξεχνας εκτως αν ειναι ελλατωματικη παρτιδα. Οποιοδηποτε πληκτρολογιο εχει τον φωτισμο με τα Rpg φωτακια ειναι πανακριβο(και εν μερη και ανουσιο αλλα τελος παντων). Το Trigger Z παλι για πιο λογο δεν τα αξιζει τα χρηματα του??? Ειναι το φθηνοτερο μηχανικο με φωτισμο και palm rest στην Ελλαδα αυτη την στιγμη και με τιμη προσγειωμενη σε σχεση με τα αλλα. Στα 110ευρω μαζι με το Quickfire ειναι οι πιο τιμες και καλυτερες προτασεις της αγορας. Γιατι και το K70 αν δεις που εχει βγει εδω και καιρο,η τιμη του δεν εχει πεσει. Το δε Coolermaster TK ειναι κορυφαιο κυριως επειδη πιανει μικροτερο χωρο(πολυ καλο και για μεταφορες για αυτο το λογο). Το θεμα ειναι οτι καλως ή κακως τα Capital control δεν βοηθανε την ολη κατασταση,αλλα παρολα αυτα η Coolermaster εχει απο τις καλυτερες προτασεις στην Ελληνικη αγορα και απο γνωστες αλυσιδες τα πληκτρολογια.
mythic Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα, Εγω προσωπικα εχω αυτο: Site: APEX Πολυ καλη αισθηση σαν πληκτρολογιο, φωτιζομενο και με μια αισθηση μηχανικου. Αν θελεις καθαρα μηχανικο κοιτα και αυτο: Site: 6gv2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα