dritan90 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 βασικα πρπει να ταιριαξεςι το ντυσιμο με το αμαξι που εχεις.....ειναι σημαντικο δεν μπορεις να σκασεις μυτη με σακακι σε lada του 80 κοιτα να παρεις ενα καλο αμαξι λοιπον
haris013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 ωραίο thread, πάνω που θα έφτιαχνα και εγώ ένα παρόμοιο λοιπόν αφού βοηθήσατε τον βαγγέλουρα, ήρθε η σειρά μου. έχω ενα γάμο ενός καλού μου φίλου και δεν ξέρω τι να βάλω καθώς ποτέ μου δεν είχα ένα "επίσημο" ένδυμα γιατί δεν μου αρέσουν. θα ήθελα να πολύ να σκάσω με τζιν και μπλούζα των judas priest αλλά δεν θέλω να τον "εκθέσω" οπότε ρωτάω υπάρχει κάτι σχετικά καλό αλλα να μην είναι καρακλασικούρα και εντελώς κλαρινογαμπρίστικο? 22 χρονών είμαι , για παπούτσια έλεγα να βάλω αυτά http://images.tdffashion.co.uk/images/products/zoom/1363878172-19864500.jpgκαι να γλυτώσω την αγορά αλλά αμα δεν ταιριάζουν να μου προτείνετε και παπούτσια. σκεφτόμουν σε κανα πουκαμισάκι+παντελόνι (ίσως και slim tie?) και απο πάνω ένα δερμάτινο μπουφάν που έχω. εκτός αν είναι πολύ σπορ ντύσιμο με το δερμάτινο.
Pa0ki Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μια χαρά είναι το παπουτσάκι Το δερμάτινο δεν ξέρω αν θα πηγαίνει με το υπόλοιπο outfit, ένα σακάκι θα ταίριαζε καλύτερα σίγουρα
Dagobert Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 ωραίο thread, πάνω που θα έφτιαχνα και εγώ ένα παρόμοιο λοιπόν αφού βοηθήσατε τον βαγγέλουρα, ήρθε η σειρά μου. έχω ενα γάμο ενός καλού μου φίλου και δεν ξέρω τι να βάλω καθώς ποτέ μου δεν είχα ένα "επίσημο" ένδυμα γιατί δεν μου αρέσουν. θα ήθελα να πολύ να σκάσω με τζιν και μπλούζα των judas priest αλλά δεν θέλω να τον "εκθέσω" οπότε ρωτάω υπάρχει κάτι σχετικά καλό αλλα να μην είναι καρακλασικούρα και εντελώς κλαρινογαμπρίστικο? 22 χρονών είμαι , για παπούτσια έλεγα να βάλω αυτά http://images.tdffashion.co.uk/images/products/zoom/1363878172-19864500.jpgκαι να γλυτώσω την αγορά αλλά αμα δεν ταιριάζουν να μου προτείνετε και παπούτσια. σκεφτόμουν σε κανα πουκαμισάκι+παντελόνι (ίσως και slim tie?) και απο πάνω ένα δερμάτινο μπουφάν που έχω. εκτός αν είναι πολύ σπορ ντύσιμο με το δερμάτινο. Τα παπούτσια απορρίπτονται. Ομοίως το δερμάτινο μπουφάν. Φόρα κάτι όπως αυτά που πρότεινε ο Unabomber, στις προηγούμενες σελίδες.
haris013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 έχετε να προτείνετε κανα blazer? έτσι λίγο σπορ μην είμαι σαν 50 χρόνος, κάτι σχετικά οικονομικό αν υπάρχει θα εκτιμηθεί.
idomeneas7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 έχετε να προτείνετε κανα blazer? έτσι λίγο σπορ μην είμαι σαν 50 χρόνος, κάτι σχετικά οικονομικό αν υπάρχει θα εκτιμηθεί. Πάρε από Mango, ειναι οικονομικά και αξιοπρεπή. Μη βάλεις παπούτσι Λακοστ γιατί εκει ειναι που θα εισαι σαν 50άρης (ή φλωράκι κολλεγίου...μόνο ο σηκωμένος γιακάς στο πολο θα σου λειπει).
Pa0ki Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Αν ξεκολλήσει το κροκοδειλάκι και βάλει ένα αστέρι στο ίδιο παπούτσι θα είναι σαν 20άρης όμως ε?
chrisxkar Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 χαλαζιο χωρις ριγες ή ριγε πουκαμισο οτι εχεις με σκουρο μπλε η μπεζ παντελονι.Και αφου δεν σου αρεσει το επισημο παπουτσι βαλε κατι casual χωρις εντολα χρωματα ριγες κτλ Ειναι οτι ποιο συνηθες outfit σε δουλειες Και εισαι καλυμμενος 1
Razor_7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 υπάρχει μια ωραία σελίδα στο φβ, μπες να πάρεις καμιά ιδέα. 2
stavi Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 δεν είμαι σίγουρη πως θέλεις να ντυθείς αλλά φαντάστηκα κάτι σαν κουστούμι και ολ σταρ το οποίο είναι μια χαρά ντύσιμο βάλε μια φωτό να σου πούμε τη γνώμη μας
*nenya* Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Και κάτι από Man & Manetti μιας που είχα πάει τις προάλλες για κάτι δώρα: 1
thant Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Το ξεθάβω. Τελικά πήγες; Πολύ βιάζεσαι. Αφού είπε σε κάτι βδομάδες, ποιος ξέρει μπορεί να είναι και μήνες...
idomeneas7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Αν ξεκολλήσει το κροκοδειλάκι και βάλει ένα αστέρι στο ίδιο παπούτσι θα είναι σαν 20άρης όμως ε? Εκει θα είναι σκατίφλωρας.
warlock9_0 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 ρε μλκς σοβαρά τώρα, 18 χρονών είστε άσε τα κλαρίνα τι κάνουνε και πήγαινε όπως γουστάρεις έλεος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα