Moderators stormrain Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Βαλε τζιν σκουρο, ασπρο πουκαμισο και γραφιτη σακακι. Δεν μπορει να κανεις λαθος με αυτον τον συνδυασμό. Επίσης μη βαλεις παπιγιον. Ειναι της μοδας παλι αν δεν ξερω αν το υποστηρίζεις. Τέλος περιμενε απαντηση της Nenya που το χει με το στυλ. Εντιτ: δεν προλαβα 2
george_gr1 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Να και κατι νορμαλ κυριλοκαζουαλ... 18 χρονων ειναι βρε παιδια!! Να ταιριαζει και λιγο με την ηλικια του και με την περισταση. Δε πάει μόνο με την ηλικια το ντύσιμο. Καλά τα συνολακια που βάζετε, αλλά πρέπει να σου ταιριάζουν κιόλας. Τα μοντέλα που ποζάρουν είναι ΜΟΝΤΕΛΑ, και με τζινάκι να είναι πάλι μοντέλα θα είναι. Οι περισσότεροι 20χρονοι με τέτοιο ντύσιμο το οποίο να φανταστώ θα είναι και η φθηνή έκδοση, θα είναι κλαρινογαμπροι. Πως την πατανε ρε παιδί μου κάτι κοπελιές?
*nenya* Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Βαλε τζιν σκουρο, ασπρο πουκαμισο και γραφιτη σακακι. Δεν μπορει να κανεις λαθος με αυτον τον συνδυασμό. Επίσης μη βαλεις παπιγιον. Ειναι της μοδας παλι αν δεν ξερω αν το υποστηρίζεις. Τέλος περιμενε απαντηση της Nenya που το χει με το στυλ. Εντιτ: δεν προλαβα Χαχαχαχ μα τί timing ε! κι εσύ δεν πας πίσω όμως κύριε Στορμ. Μιλάει η εμπειρία, μιλάει η σοφία, μιλάνε τα χρόνια σου, εμπνέεις σεβασμό και στυλ κορυφαίο και all-time classic! [πού να με πλήρωνες κιόλας] Λοιπόν, διάφορες ιδέες ακολουθούν, και σε πιο φλώρικο preppy college look: κλπ κλπ κλπ ... αλλά ναι, για ρώτα και τους άλλους πώς σκοπεύουν να ντυθούν για την συγκεκριμένη εκδήλωση. 2
VladP080545 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Mε αυτα τα θεοστενα πουκαμισα αν φτερνιστεις την γαμισες 1
*nenya* Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Ειδικά αν έχεις και κανα κιλό παραπάνω κινδυνεύει ο απέναντι να τού'ρθει το κουμπί στο μάτι. 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Χαχαχαχ μα τί timing ε! κι εσύ δεν πας πίσω όμως κύριε Στορμ. Μιλάει η εμπειρία, μιλάει η σοφία, μιλάνε τα χρόνια σου, εμπνέεις σεβασμό και στυλ κορυφαίο και all-time classic! [πού να με πλήρωνες κιόλας] Λοιπόν, διάφορες ιδέες ακολουθούν, και σε πιο φλώρικο preppy college look: κλπ κλπ κλπ ... αλλά ναι, για ρώτα και τους άλλους πώς σκοπεύουν να ντυθούν για την Έλα πες το. Σου αρέσουν οι κλαρινετοι. Που να με πληρώνανε δεν φόραγε τα 3 πρώτα πουκάμισα. Φίλος παρε ένα καλό τζιν και ένα βαμβακερό πουκαμισο( αυτά τα χοντρά που ειναι λιγο πιο κασουαλ ) με μια καλή ζακέτα και ένα καλούτσικη παπούτσι ( κανά Μποτινι μαύρο αν βρεις ). Η μπορείς κανά μπεζ παντελόνι μαύρο καφέ παπούτσι πουκάμισο.
*nenya* Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Ούτε καν καλέ δεν τους πάω καθόλου. [γω γουστάρω μόνο ροκ/μέταλ λουκ...τέλοςςςςς] Αλλά όταν μιλάμε για νεαρά παιδιά που πάνε σε πάρτυ του σχολείου δυστυχώς μόνο πιο κλαρινέ έχω δει. Εμ πρέπει να μας πει ο TS το δικό του λουκ και τί dresscode θα έχει το πάρτυ!
vaggelouras Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Αυτη η συζήτηση δεν είχε ξαναγίνει προσφατα; Ρε Βαγγελουρα έχει νοημα να μας πεις που πήγαινες σχολείο. Δημόσιο και αμερικάνικο κολλεγιο εχουν διαφορά. Επίσης τι σκ@τα χοροεσπεριδα είναι. Και το σημαντικοτερο πως ήσουν πριν ένα χρόνο στο σχολείο και πως ντύνεσαι φυσιολογικα για μια καλή βραδινη έξοδο τώρα. Θα χτυπήσει άσχημα αν μέχρι τωρα πήγαινες σχολείο με πορτοκάλι μπουφαν, διχάλα και ρολόι κλαρινογαμπρου να σκάσεις μύτη με κουστούμι και προπέλα. Αν δεν "το έχεις" τζιν , πουκάμισο, μπουφαν και καφέ/μαύρα παπούτσια είναι μια χαρά. Ακόμα καλύτερα τζιν, πουκάμισο, σακάκι και καφέ/μαύρα παπούτσια. Αλλά τα πάντα έχουν σημασία από το context. Και πίστεψε με, με το extreme makeover κινδυνεύεις να σχολιαστεις/ξεχωρίζεις χειρότερα. Και στο κάτω-κάτω τι νόημα έχει να πας αν δεν είσαι ο εαυτός σου; Πρωτα απο ολα ήμουν σε δημόσιο, στη χοροεσπερίδα θα παω ως περσινός απόφοιτος, καθημερινά ντύνομαι φυσιολογικά ,ουτε πορτοκαλι μπουφαν , ουτε κλαρινα ,ουτε λες και μου διαλεγε ρουχα η μανα μου. Για μια καλη βραδυνή έξοδο συνήθως βαζω κανα πουκάμισο εξω απο το τζιν μαζι με κατι stan smiths που εχω!
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δεν τους πας αλλα τα κλαρινετα του λες να φορέσει. Το ντυσίμο που έβαλε η ανώνυμη καλό. Κάτι τέτοιο με μπλε/ μαύρο πουκαμισάκι και σαν ζακέτα απο πάνω. Άντε και καλά γαμ.. Δηλαδη καλά να περάσεις.
vaggelouras Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 6 σελίδες για το τί θα βάλει ένας 18ρης στον πιο επίσημο χορό της ζωής του και ακομα δεν βγάλατε άκρη..... Δεν θέλω καν να σκέφτομαι τί θα γίνει αν θα μπει καμιά συμμαθήτρια του και ζητάει ανάλογες συμβουλές.... Περίμενε μεχρι το γάμο μου να δεις.
evabb Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα στην παρεα! Μιας και εχω να παω σε μια χοροεσπερίδα σε κατι βδομαδες θελω να κάνω κατι ερωτήσεις για να μην παω σαν τον λετσο. Πρωτα απο ολα εχω ενα σκουρο μπλε κουστούμι και θα το βαλω με ασπρο πουκάμισο. Στο ψητό: Σκεφτομαι να βαλω κατι σε ασπρο sneaker για παπουτσι(stan smith-superstar) μιας και δεν τρελαίνομαι για επίσημα πατουμενα που θα τα βαλω μια φορα! Συνδυάζοντας τα με ενα παπιγιον. Ρωταω λοιπόν, θα ηταν σαν ιδεα καλη να έπαιρνα ξερω γω ασπρα superstar με κοκκινες ρίγες και κοκκινο παπιγιον; η κατι παρόμοιο.. Οποιος δεν το κατάλαβε δεν ξερω και πολλα απο συνδυασμούς χρωμάτων! Σωστε με για να εισαι 1000% σαν λετσος εεε.... ημαρτον αγορασε ενα νορμαλ παπουτσι.
vaggelouras Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Το ότι θέλει να βάλει λευκό παπούτσι με κοστούμι τέτοια εποχή κανείς δεν το σχολιάζει βρε;;; Βρες εκεί ένα ωραίο τζινακι [όχι γεμάτο σκισιματα], συνδύασε το με μαύρη ζώνη, μαύρα παπούτσια [δεν χρειάζεται να είναι γυαλιστερά σκαρπινια ξερωγω, βάλε sneakers semi-formal], και πουκάμισο σε κάποια απόχρωση του γκρι ή μπλε ή ακόμα και μαύρο αν είσαι fan των πιο dark καταστάσεων. Από πάνω αντί για σακάκι μπορεί να βάλει δερμάτινο μπουφάν. Θέλουμε φωτο ε! Μην μου λετε για τζιν γιατι δεν με βλεπω να πηγαινω ετσι. Εκει ειναι που θα κανω μπαμ. Επισης δεν φοράω δερμάτινα. Φωτο εννοειται!
evabb Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μην μου λετε για τζιν γιατι δεν με βλεπω να πηγαινω ετσι. Εκει ειναι που θα κανω μπαμ. Επισης δεν φοράω δερμάτινα. Φωτο εννοειται! εισαι vegan? 1
vaggelouras Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Βαλε τζιν σκουρο, ασπρο πουκαμισο και γραφιτη σακακι. Δεν μπορει να κανεις λαθος με αυτον τον συνδυασμό. Επίσης μη βαλεις παπιγιον. Ειναι της μοδας παλι αν δεν ξερω αν το υποστηρίζεις. Τέλος περιμενε απαντηση της Nenya που το χει με το στυλ. Εντιτ: δεν προλαβα Κ εσυ τζιν;
Rumpelstiltskin Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 υπάρχουν πολύ ωραία μαύρα τζιν που φαίνονται κάπως "πιο καλά". 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα