Dagobert Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Κατι τετοιο δηλαδη ; http://stateandstandard.com/wp-content/uploads/2014/07/Dress.jpg οχι..; Όχι. Ρητά και κατηγορηματικά.
zio10 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Ό,τι θα έβαζες για να βγεις ένα βράδυ βάλε, σιγά την επισημότητα, συμμαθητές είστε! (Ο τίτλος κορυφαίος πάντως! )
vaggelouras Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Τι κουστούμι βρε αγόρι μου; Σε γάμο πας; Δες στο φουμπου σελίδες τύπου clubber να πάρεις καμία ιδέα.Clubber εστί; Βάλε γραβάτα,όχι προπέλα. Αν δέν παίζει γραβάτα,μήν βάλεις τίποτα. Η γραβάτα παλι μου φαινεται καπως για 18 χρονων άνθρωπο. Ό,τι θα έβαζες για να βγεις ένα βράδυ βάλε, σιγά την επισημότητα, συμμαθητές είστε! (Ο τίτλος κορυφαίος πάντως! ) Μπλουζα και τζινακι δηλαδη; Δεν θα ειμαι σαν να εμαθα για την χοροεσπερίδα τελευταια στιγμη;Όχι. Ρητά και κατηγορηματικά.Ήλπιζα να πεις οτι παλεύεται!
zio10 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δεν μιλάς με 1-2 φίλους να δεις πως σκέφτονται αυτοί να πάνε; 1
censOred Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Εγώ λέω,ας περιμένουμε τις γυναίκες (του φόρουμ)!
vaggelouras Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 skinny tie μόνοΕνδιαφέρον, ειναι απλα πιο λεπτη απο την κανονική;
Tenshi Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 skinny tie μόνο Αυτό. Ιδανικά οχι fully buttoned
vaggelouras Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δεν μιλάς με 1-2 φίλους να δεις πως σκέφτονται αυτοί να πάνε;Με πουκάμισο και καλο παντελόνι λενε.Εγώ λέω,ας περιμένουμε τις γυναίκες (του φόρουμ)!Αγωνιωδώς! 1
Pa0ki Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Κυριλέ δηλαδή αλλά όχι και κοστούμι(overkill) Ντύσου παρόμοια Ενδιαφέρον, ειναι απλα πιο λεπτη απο την κανονική; Ναι
Rumpelstiltskin Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Με πουκάμισο και καλο παντελόνι λενε. Αγωνιωδώς! και καλό σώβρακο ποτε δε κατάλαβα γιατί πρέπει να ντυνόμαστε υπερβολικά για τόσο απλά πράγματα. 1
vaggelouras Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 και καλό σώβρακο ποτε δε κατάλαβα γιατί πρέπει να ντυνόμαστε υπερβολικά για τόσο απλά πράγματα. Για ενα καλο ονομα γινονται ολα! Οκ και γκομενες
anwnymh29 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Κουστουμι και stan smith μου θυμισες κατι απο Μπογδανο..μετα ειπες παπιγιον και ειδα τον Φλωρινιωτη και τον Ταμτακο να τρεχει μπροστα απο τα ματια μου..μετα χωνεις μια φωτο ενος μοντελου (?) ...βρε παιδι 18 χρονων εισαι!Βαλε ενα τζινακι με ενα μπλουζακι μαζι με το χαμογελο σου και την ζωντανια σου και ασε το fashion party!! πωωωωωωωωω....... 7 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα