TriLoBiTe Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Μιας και ισχύει το καλυτερα αργα παρα ποτε και το θυμηθηκα μολις σημερα, κατι τετοιο εννοουσα χωρις το παπιγιον και το μαντίλι. Η χοροεσπερίδα ειναι την αλλη βδομάδα που θα εχετε και φωτο οπως πολλοι ζήτησαν. Ειναι αργα πάραυτα για αλλαγες A la Tsipras δηλαδή. Αlexis approves.
vsl Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Μιας και ισχύει το καλυτερα αργα παρα ποτε και το θυμηθηκα μολις σημερα, κατι τετοιο εννοουσα χωρις το παπιγιον και το μαντίλι. Η χοροεσπερίδα ειναι την αλλη βδομάδα που θα εχετε και φωτο οπως πολλοι ζήτησαν. Ειναι αργα πάραυτα για αλλαγες Ακόμα περιμένω φώτο εγώ ε
xpapias Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Ναι ναι. Και εγω περιμένω φώτο! Vsl χρωστάς και εσυ εκείνες που έβγαλες στο ωδείο με την αδερφή του stefanT.
xpapias Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Βαγγελουρα μας έχεις αγχώσει! Ολόκληρο το insomnia έπεσε να σε ντύσει και εσύ ούτε ένα σημείο ζωής μετά τη χοροεσπεριδα. Για να μην πω οτι ο zoranb περιμενει φωτο και πατρόν για να ράψει μόνος του το κουστούμι της πρωτοχρονιάς! 1
adi32 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Αυτη η μοδα με το αθλητικο παπουτσι και το κοστουμι ειναι πραγματικα για τσαντιρι 2
vaggelouras Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2015 Παιδιά εχω μείνει χωρις υπολογιστή και δεν μπορω να ανεβασω, ηταν οπως σας ειχα δείξει στη φωτο χωρις παπιγιον. Οταν αξιωθει το eshop να μου στειλει το τροφοδοτικό θα ανεβάσω 1
anwnymh29 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Nαι και εγω ειχα μεινει ξαγρυπνη για σενα ειδικα οταν ειχες αναφερει το παπιγιον με σχεδιακια..
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 κάτι μου λέει ότι πήγε σαν τσαντίρι τελικά
Razor_7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Παιζει να πηγε στον Λαζοπουλο απευθειας,ντυμενος σαν μπογδανος. 1
zio10 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Για γαμπρός να έψαχνε ρούχα πάντως λιγότερο θα έψαχνε...
thant Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Αυτό το τροφοδοτικό δεν ήρθε ακόμα? Απαράδεκτοι εκει στο eshop..
vaggelouras Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Χαχαχα ακομα με ψάχνετε ντυμένο; Θα τα βαλω αυτες τις μερες για να δείτε πως πήγα . Οχι τιποτα αλλο 11 σελιδες θρεντ ηταν αυτες. 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα