vaggelouras Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Το ξεθάβω. Τελικά πήγες;Σε ενα μηνα ειναι! Θα έχετε φωτο μην αγχώνεστε δεν είμαι σίγουρη πως θέλεις να ντυθείς αλλά φαντάστηκα κάτι σαν κουστούμι και ολ σταρ το οποίο είναι μια χαρά ντύσιμο βάλε μια φωτό να σου πούμε τη γνώμη μας Κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου αλλα με φαγατε Θα βαλω τελικα σκουρο μπλε κουστουμι με καφε oxfords , καφε ζώνη και ισως σκουρο μπλε παπιγιον με σχεδια υπάρχει μια ωραία σελίδα στο φβ, μπες να πάρεις καμιά ιδέα.Γινεσαι κακος. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Σε ενα μηνα ειναι! Θα έχετε φωτο μην αγχώνεστε Κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου αλλα με φαγατε Θα βαλω τελικα σκουρο μπλε κουστουμι με καφε oxfords , καφε ζώνη και ισως σκουρο μπλε παπιγιον με σχεδια Τι εννοεις σκουρο μπλε κοστουμι με σκουρο μπλε παπιγιον ΚΑΙ με σχεδια. Dude, i'm gonna have to stop you right there. Μην. Βαλεις. Παπιγιον. Επισης ξαναδες το τελευταιο ποστ της Νενης. 1
vaggelouras Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Τι εννοεις σκουρο μπλε κοστουμι με σκουρο μπλε παπιγιον ΚΑΙ με σχεδια. Dude, i'm gonna have to stop you right there. Μην. Βαλεις. Παπιγιον. Επισης ξαναδες το τελευταιο ποστ της Νενης. Θα ποστάρω φωτο μολις μπω απο πισι γιατι απο κινητό δενν 1 1
anwnymh29 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Το παπιγιον ειναι γελοιο απο μονο του...εσυ παρε το και με σχεδια κιολας. 3
vaggelouras Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Το παπιγιον ειναι γελοιο απο μονο του...εσυ παρε το και με σχεδια κιολας. Χωρις λοιπον!
anwnymh29 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Χωρις λοιπον! Ελπιζω να εννοεις χωρις παπιγιον και οχι παπιγιον χωρις σχεδια.. Βαλε γραβατα αφου θες κυριλικι. Ακου παπιγιον...
vsl Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 μπλε παπιγιον με σχεδια Θα ποστάρω φωτο μολις μπω απο πισι γιατι απο κινητό δενν Το ποστάρω εγώ για σένα 2
vaggelouras Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Ελπιζω να εννοεις χωρις παπιγιον και οχι παπιγιον χωρις σχεδια.. Βαλε γραβατα αφου θες κυριλικι. Ακου παπιγιον...Χωρις τιποτα! Το ποστάρω εγώ για σένα Και πως προέκυψε αυτο;
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Χωρις τιποτα! Θα δράσεις σύμφωνα με τις οδηγίες της ανώνυμης λοιπόν, do it like Βeckham και τα σχετικά και τα ρέστα.
anwnymh29 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Θα δράσεις σύμφωνα με τις οδηγίες της ανώνυμης λοιπόν, do it like Βeckham και τα σχετικά και τα ρέστα. Μα να σου πω... αμα ειναι να βαλει αυτα που εχει στο μυαλο του καλυτερα να παει με το βρακι!! 2
TriLoBiTe Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Μα να σου πω... αμα ειναι να βαλει αυτα που εχει στο μυαλο του καλυτερα να παει με το βρακι!! Ευτυχώς που έχει και μας.. Πάλι καλά!!.. 2
xpapias Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2015 Ναι θα ανεβάσει καμιά φωτογραφία, μετα απο προετοιμασια ενος μηνα, και θα τα δούμε όλα.
vaggelouras Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Μιας και ισχύει το καλυτερα αργα παρα ποτε και το θυμηθηκα μολις σημερα, κατι τετοιο εννοουσα χωρις το παπιγιον και το μαντίλι. Η χοροεσπερίδα ειναι την αλλη βδομάδα που θα εχετε και φωτο οπως πολλοι ζήτησαν. Ειναι αργα πάραυτα για αλλαγες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα