vaggelouras Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα στην παρεα! Μιας και εχω να παω σε μια χοροεσπερίδα σε κατι βδομαδες θελω να κάνω κατι ερωτήσεις για να μην παω σαν τον λετσο. Πρωτα απο ολα εχω ενα σκουρο μπλε κουστούμι και θα το βαλω με ασπρο πουκάμισο. Στο ψητό: Σκεφτομαι να βαλω κατι σε ασπρο sneaker για παπουτσι(stan smith-superstar) μιας και δεν τρελαίνομαι για επίσημα πατουμενα που θα τα βαλω μια φορα! Συνδυάζοντας τα με ενα παπιγιον. Ρωταω λοιπόν, θα ηταν σαν ιδεα καλη να έπαιρνα ξερω γω ασπρα superstar με κοκκινες ρίγες και κοκκινο παπιγιον; η κατι παρόμοιο.. Οποιος δεν το κατάλαβε δεν ξερω και πολλα απο συνδυασμούς χρωμάτων! Σωστε με
Rumpelstiltskin Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Οχι ως προς τι; θα είναι κκε και θα έχει συνηθίσει να λέει όχι σε όλα (αστειάκι, μη μου απαντήσετε σοβαρά) Δεν είμαι σίγουρος κατά ποσο ταιριάζουν αυτά που λες, αλλά απο την άλλη δεν το έχω και πολύ με αυτά, οπότε δε μπορώ να σε βοηθήσω και πολύ. 3
vaggelouras Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 θα είναι κκε και θα έχει συνηθίσει να λέει όχι σε όλα (αστειάκι, μη μου απαντήσετε σοβαρά) Δεν είμαι σίγουρος κατά ποσο ταιριάζουν αυτά που λες, αλλά απο την άλλη δεν το έχω και πολύ με αυτά, οπότε δε μπορώ να σε βοηθήσω και πολύ. Ειπα να μην το πω εγω! 1
crom251 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Παρε ενα μοκασινι. Δεν χρειαζεται να παρεις κατι πολυ επισημο. Με τα stansmith παντως θα πετυχεις αυτο ακριβως που γραφεις στον τιτλο...
Mikeasdf Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Οχι θα λεγα και γω Τα σταν σμιθ βαλτα με ενα μαυρο τζινακι κ μια γκρι η ασπρη μπλουζα, οχι με παπιγιον Αμαν σιγα τη χοροεσπεριδα πια, βαλε ενα τζινακι και πηγαινε!
Pa0ki Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Τι ηλικία έχεις? Tι εννοείς χοροεσπερίδα? Αν είναι φάση σχολείου, από μένα θα έτρωγες δούλεμα που έσκασες μύτη σαν φιόγκος 5
vaggelouras Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Παρε ενα μοκασινι. Δεν χρειαζεται να παρεις κατι πολυ επισημο. Με τα all star παντως θα πετυχεις αυτο ακριβως που γραφεις στον τιτλο... Αυτο θελω να αποφύγω. Να δωσω 100+ για κατι που θα το βαλω μια μέρα. Btw το παντελόνι οπως και τα αλλα ρούχα ειναι slim fit οπως λενε και στο χωριό μου! Οχι θα λεγα και γω Τα σταν σμιθ βαλτα με ενα μαυρο τζινακι κ μια γκρι η ασπρη μπλουζα, οχι με παπιγιον Αμαν σιγα τη χοροεσπεριδα πια, βαλε ενα τζινακι και πηγαινε! έτοιμος είμαι...
crom251 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Αυτο θελω να αποφύγω. Να δωσω 100+ για κατι που θα το βαλω μια μέρα. Btw το παντελόνι οπως και τα αλλα ρούχα ειναι slim fit οπως λενε και στο χωριό μου! έτοιμος είμαι... Να μην δωσεις 100 ευρω καταρχην. Και με 30 ευρω θα βρεις κατι καλο. Ποσο μαλλον για μια στο τοσο. Αν θελεις τοσο να βαλεις αθλητικο παπουτσι μην βαλεις κοστουμι. Βαλε τζιν. Ακομα και με τζιν βεβαια τα stansmith παραειναι χυμα αν ειναι για κατι επισημο. Πρεπει να πας σε αλλου ειδους αθλητικο...
vaggelouras Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Τι ηλικία έχεις? Tι εννοείς χοροεσπερίδα? Αν είναι φάση σχολείου, από μένα θα έτρωγες δούλεμα που έσκασες μύτη σαν φιόγκος 18-19Χοροεσπερίδα σχολείου ως αποφοιτος.Απλα καθε χρονο εβλεπα τους αποφοιτους κουστουμαρισμενους εξου και το θεμα.
Dagobert Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Οχι ως προς τι; Τύπο υποδήματος και χρώμα. Με μπλε κοστούμι πάει μάυρο παπούτσι. Αν δεν είναι επίσημη εκδήλωση και θες καλό νεανικό ντύσιμο, σακάκι τύπου μπλεϊζερ, άσπρο, σιέλ, μωβ κλπ πουκάμισο, καλό παντελόνι, όχι όμως κοστουμιού ή τζιν και σκούρο παπούτσι.
παπι Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Τι κουστούμι βρε αγόρι μου; Σε γάμο πας; Δες στο φουμπου σελίδες τύπου clubber να πάρεις καμία ιδέα.
Tenshi Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Βάλε γραβάτα,όχι προπέλα. Αν δέν παίζει γραβάτα,μήν βάλεις τίποτα.
vaggelouras Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Να μην δωσεις 100 ευρω καταρχην. Και με 30 ευρω θα βρεις κατι καλο. Ποσο μαλλον για μια στο τοσο. Αν θελεις τοσο να βαλεις αθλητικο παπουτσι μην βαλεις κοστουμι. Βαλε τζιν. Ακομα και με τζιν βεβαια τα stansmith παραειναι χυμα αν ειναι για κατι επισημο. Πρεπει να πας σε αλλου ειδους αθλητικο... Κατι τετοιο δηλαδη ; http://stateandstandard.com/wp-content/uploads/2014/07/Dress.jpg οχι..;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα