darkdemon Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, αντιμετωπιζω ενα προβλημα στα USB STICKS. Οταν τα συνδεω στον υπολογιστη μου μου κανει παντα ενα shortcut , δλδ μπενω στο στικακι, εκει εχει συντομευση removable disk και εκει μεσα ειναι τα αρχεια. Διαβασα για ενα malware Που κανει την ζημια αλλα δεν ειμαι σιγουρος εαν ειναι αυτο, γτ δεν εχω τα ιδια"συμπτωματα" δλδ μονο στα στικακια μου το κανει αυτο και πουθενα αλλου πχ συντομευσεις στα εγγραφα μου κλπ. Υ.Γ Δοκιμασα malwarebytes αλλα οταν βαζω το στικακι το ιδιο πραγμα Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2015 από darkdemon
jim_p Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μπες σε ασφαλη λειτουργια και τρεξε το mbam και θα στο βγαλει και απο το συστημα και απο το στικακι. Αν το τρεχεις εκτος safe mode, το mbam δεν μπορει να βγαλει τη μολυνση απο το συστημα σου και οταν ξαναβαζεις το στικακι στο ξαναμολυνει. Επισης, βαλε ενα antivirus που να σκαναρει αφαιρουμενα μεσα και ορισε το να σκαναρει οτι μπανει, πχ avg. Και οταν ανοιξει το στικακι και βγαλει τη συντομευση που λες, ΜΗΝ κανεις κλικ πανω της. Αν το καενις, τρεχει ενα σκριπτακι και ξαναμολυνει τα παντα. Βαλε να δειχνει ολα τα αρχεια, κρυφα και συστηματος, και τοτε θα φανει ενας φακελος με ονομα " " (κενο) και μεσα θα εχει οτι αρχεια εχεις. Μετακινησε τα απο εκει για να μην τα χασεις, φορμαρισε το στικακι και ξαναπερασε τα οταν θα ειναι καθαρο. 1
darkdemon Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 ολα φαινονται οκ σε ευχαριστω πολυ.....μονο το αρχειο " " δεν υπηρχε στο στικακι , τα αρχεια φαινονταν ηδη απο πριν κανονικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα