Προς το περιεχόμενο

[PC GAME] Grand Theft Auto V 40.19€ (Steam)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μιλαμε για αγορά απο το steam. 100% original

Διαβασα πχ την καλύτερη τιμη στα σχόλια...

How much time did it take to receive the key : not received

How much time did it take to receive the key : didn’t get it

How much time did they take to respond: they never did

How much time did it take to receive the key : Did not arrive

Δεν ξερω αλλα εγω ρε φιλε μου δεν θα ρίσκαρα να αγοράσω key απο εκει.

Υγ.. δεν ειναι και τοσο φτηνότερο.. 36,28€ εχει το πιο φτηνό!

• Like 1
Δημοσ.

Για ξανακοιτα γιατι εγω βλεπω 30ευρω το φθηνοτερο. Και απο Instant gaming πχ εχω αγορασει προσωπικα το Mad max οταν κοστιζε 50 και 60ευρω στο steam οταν πρωτοβγηκε και εγω το αγορασα κανονικα 13ευρω.Επιτοπου ηρθε το κλειδι και ενεργοποιηθηκε και στο steam αμεσα.

Οσο για τα site που ακουγονται πολλα τα G2a,Kinguin πχ εχουν ριξει και τοση προβολη σε αυτα.Αν ηταν κατι παρανομο θα τα ειχαν ριξει εξ αρχης.Ακομα και με το φιασκο που ειχε γινει πιο παλια με την Ubisoft τα γνωστα κλειδαδικα δινανε κανονικα refund τα χρηματα. 

Για μενα οχι μονο δεν ειναι προσφορα επειδη παιζει σε κλειδαδικα φθηνοτερα(αλλωστε για digital μιλαμε)αλλα και μιας και κουτατο εχει 48ευρω δηλαδη μικρη διαφορα απο Digital.

Προσφορα παντως δεν ειναι σε καμια περιπτωση  τα 40ευρω.

• Like 1
Δημοσ.

Για ξανακοιτα γιατι εγω βλεπω 30ευρω το φθηνοτερο. Και απο Instant gaming πχ εχω αγορασει προσωπικα το Mad max οταν κοστιζε 50 και 60ευρω στο steam οταν πρωτοβγηκε και εγω το αγορασα κανονικα 13ευρω.Επιτοπου ηρθε το κλειδι και ενεργοποιηθηκε και στο steam αμεσα.

Οσο για τα site που ακουγονται πολλα τα G2a,Kinguin πχ εχουν ριξει και τοση προβολη σε αυτα.Αν ηταν κατι παρανομο θα τα ειχαν ριξει εξ αρχης.Ακομα και με το φιασκο που ειχε γινει πιο παλια με την Ubisoft τα γνωστα κλειδαδικα δινανε κανονικα refund τα χρηματα. 

Για μενα οχι μονο δεν ειναι προσφορα επειδη παιζει σε κλειδαδικα φθηνοτερα(αλλωστε για digital μιλαμε)αλλα και μιας και κουτατο εχει 48ευρω δηλαδη μικρη διαφορα απο Digital.

Προσφορα παντως δεν ειναι σε καμια περιπτωση  τα 40ευρω.

30 δεν ειναι STEAM 36.28 ειναι.

η κανονική του τιμή ειναι 49.99 στο Steam. 

Δημοσ.

30 δεν ειναι STEAM 36.28 ειναι.

η κανονική του τιμή ειναι 49.99 στο Steam. 

Και τι σημασια εχει????Το ιδιο παιχνιδι ειναι και το ιδιο Online θα παιξεις. Ασε που και η retail εκδοση του παιχνιδιου απο το καταστημα και αυτη στο Rockstar social club ειναι. Αντικειμενικα προσφορα δεν ειναι οπως και να το κανουμε.

Δημοσ.

Και τι σημασια εχει????Το ιδιο παιχνιδι ειναι και το ιδιο Online θα παιξεις. Ασε που και η retail εκδοση του παιχνιδιου απο το καταστημα και αυτη στο Rockstar social club ειναι. Αντικειμενικα προσφορα δεν ειναι οπως και να το κανουμε.

Πως ειναι το ΙΔΙΟ? Η πρωσφορα γραφει καθαρα STEAM. Αλλο το Digital Media και αλλο να το εχεις στο STEAM σου.

Αν θελεις παρε στο καταστημα το κουτι. 40€ ειναι προσφορα σε STEAM απο το original και αν θελει καποιος με ενα ρισκο παιρνει το 36.28 που αναφερει ο φιλος.

Υγ..

Πατησα στο LINK.. ουτε καν εχει 36.28

39.99 εχει και αυτο λαθος τιμη εχει στο λινκ του φιλου

• Like 1
Δημοσ.

Προσφοράρα δε το λές. Αλλα το οτι είναι steam λέει κάτι. Για όλους τους υπόλοιπους υπήρχε (υπάρχει; ) το nuuvem με τα 27€ στο launch για rockstar club. 40ευρώ για παιχνίδι ενός χρόνου σε pc/digital (που σύντομα θα το βλέπουμε σε εξευτελιστικές τιμές) ποτέ και για κανένα λόγο.

• Like 4
Δημοσ.

Προσφοράρα δε το λές. Αλλα το οτι είναι steam λέει κάτι. Για όλους τους υπόλοιπους υπήρχε (υπάρχει; ) το nuuvem με τα 27€ στο launch για rockstar club. 40ευρώ για παιχνίδι ενός χρόνου σε pc/digital (που σύντομα θα το βλέπουμε σε εξευτελιστικές τιμές) ποτέ και για κανένα λόγο.

Για αυτο φιλε μου εγραψα STEAM.

Εγω πχ απο τοτε που εχω βαλει το STΕΑΜ το 99% που αγοραζω ειναι εκει. (και δεν ειμαι ο μονος)

Sync και στα 3 H/Y μετα απο format ουτε cd install ουτε τιποτα...

Αν υπαρχει σε STEAM καλυτερη τιμη οκ βαλτε την.. δεν εχω προβλημα δεν παιρνω προμηθεια.. Η κανονικη του τιμη ειναι 59.99 εδω και 1 βδομαδα ειναι 49.99 και μεχρι την ΗΜ που εγραψα ειναι 39.99 και απο την αρχικη αλλα και την τρεχουσα ειναι >-10%

Δημοσ.

Για αυτο φιλε μου εγραψα STEAM.

Εγω πχ απο τοτε που εχω βαλει το STΕΑΜ το 99% που αγοραζω ειναι εκει. (και δεν ειμαι ο μονος)

Sync και στα 3 H/Y μετα απο format ουτε cd install ουτε τιποτα...

Αν υπαρχει σε STEAM καλυτερη τιμη οκ βαλτε την.. δεν εχω προβλημα δεν παιρνω προμηθεια.. Η κανονικη του τιμη ειναι 59.99 εδω και 1 βδομαδα ειναι 49.99 και μεχρι την ΗΜ που εγραψα ειναι 39.99 και απο την αρχικη αλλα και την τρεχουσα ειναι >-10%

Γενικα ο ολος λογος να βαλεις ενα παιχνιδι στις προσφορες ειναι αρχικα οταν εχει την χαμηλοτερη τιμη της αγορας,ή εστω για αυτη την πλατφορμα. Απο την στιγμη που οπως αναφερθηκε υπαρχει και φθηνοτερο ,ακομα και για Steam ,μονο προσφορα δεν υπαρχει.

Το απο που αγοραζεις εσυ προσωπικα δεν εχει καμια σχεση με το topic.

Δημοσ.

Γενικα ο ολος λογος να βαλεις ενα παιχνιδι στις προσφορες ειναι αρχικα οταν εχει την χαμηλοτερη τιμη της αγορας,ή εστω για αυτη την πλατφορμα. Απο την στιγμη που οπως αναφερθηκε υπαρχει και φθηνοτερο ,ακομα και για Steam ,μονο προσφορα δεν υπαρχει.

Το απο που αγοραζεις εσυ προσωπικα δεν εχει καμια σχεση με το topic.

Που εχει φιλε μου φθηνοτερο για STEAM???

​Αυτό ρωταω?! Δεν υπαρχει Φθηνότερο για STEAM.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...