nikos1982 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 εχω αρκετς φορες βρει λογαριασμους στις αγγελιες με ακριβως τα ιδια πραγματα ιδια εικονα;;;;γιατι δεν γινεται κατι;;;;; παραδηγμα http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/fullpc/541369-fthno-pc/ http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/fullpc/477913-pc-fthno/ ιδια φωτο ιδιο τηλ ιδια στοιχεια αλλο ονομα 1
Kostas93 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 κάνεις report και τέλος, δε μπορώ να δω τι άλλο μπορεις να κάνεις ως απλός χρήστης.μετά αναλαμβάνει η διαχείρηση.
tsilitheo1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Ποιος σου ειπε οτι δεν γινεται κατι;;;. Εσυ κανεις κατι για αυτο;;;
nikos1982 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 οσες φορες εχω κανει δεν ειδα να πεφτει μπαν.
tsilitheo1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Λαθος... Η' δεν κανεις κατι σωστα.... Μπορω να σε καλεσω σε συζητηση με μοντ που εχουμε πιασει αρκετους τετοιους... Και κατι ακομα... Μην νομιζεις οτι μπανναροντας τον θα σβηστει η αγγελια... Αλλα αν προσπαθησεις να μπεις στο προφιλ θα δεις οτι εγινε το μπαν... Και παντα στο ενα απο τα δυο ή στα δυο απο τα τρια και παει λεγοντας...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Εγώ, πάντως, πρώτα βλέπω να άνοιξες νήμα (23:03) και μετά να έστειλες αναφορά (23:06).
nikos1982 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 το προβλημα ειναι ποτε εκανα την αναφορα??
Super Moderators Snoob Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δεν υπάρχει κανένα "πρόβλημα". Σχολιάζω ένα δεδομένο που έχω μπροστά μου. Αυτές οι δύο αναφορές εκκρεμούν ακόμη και από εδώ που βρίσκομαι δεν μπορώ να τις χειριστώ. Θα τις δει κάποιος που έχει πρόσβαση σε υπολογιστή κανονικά και θα πράξει ανάλογα. Τα υπόλοιπα που ισχυρίζεται, ότι στέλνεις αναφορές και "δε γίνεται τίποτε" δεν μπορώ να τα σχολιάσω αφού δεν ξέρω πότε έστειλες αναφορές, για να τις δω και να διαπιστώσω αν έγινε ή δεν έγινε κάτι. Αν και, γενικά, δεν έχω καταλάβει τι επιδώκεις με το νήμα που άνοιξες. Έχουμε πάρα πολλές περιπτώσεις λογαριασμών που αποκλείστηκαν για τους λόγους που αναφέρεις. Από πού προκύπτει ότι "δε γίνεται κάτι", δεν καταλαβαίνω. Στις τελευταίες είκοσι παρατηρήσεις, οι μισές είναι για πολλαπλούς λογαριασμούς.
tsilitheo1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 23:04 του εγραψε ο φιλος για το ρεπορτ και τοτε το εκανε... Δεν νομιζω οτι σημαινει κατι αυτο. Οπως και δεν χρειαζοταν να ρωτησει αν γινεται κατι.... Αν ειχε δοκιμασει το ρεπορτ πριν το ποστ θα ειχε την απαντηση... Απλα δεν γνωριζε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις