Glikos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα. Βλεπω οτι η onboard καρτα ηχου της μητρικης μου παρεδωσε πνευμα. Θελω να ενεργοποιησω τον ηχο απο την ενσωματωμενη καρτα ηχου που εχει η GPU μου. Οχι για να την συνδεσω σε οθονη, απλα να εχω ηχο απο εκει. Mobo : GA EX58 UD3R rev 1.6 GPU: Ati Radeon Vapor-X HD 4870 2GB GDDR5 PCI-E (1x HDMI/ 1x D-sub / 1x DVI) Τι καλωδιο θελω? Η εξοδος στην καρτα γραφικων υποθετω θα ειναι στο HDMI port.
John-lamia Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 για να εκμεταλευτεις τον ήχο απ την κάρτα vga θες ή τηλεόραση ή ενισχυτή, ή τεσπα μια τελική ενίσχυση που να έχει hdmi
Glikos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Απο τι βλεπω εχει hdmi η vga, δεν γινεται δηλαδη ε? Ετσι οπως ακουγα μουσικη πχ ή εβλεπα ταινιες μεσω της μητρικης καρτας, να το κανω μεσω της γραφικων...Θελω νεα καρτα ηχου?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Για να πάρεις ήχο, πρέπει να συνδέσεις την κάρτα με μια οθόνη η τηλεόραση με ενσωματωμένα ηχεία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα